Skip to main content

Uutta - pöytävaraus Walo Rooftop Bar

YKSITYISTILAISUUS?

Toiveisiinne on vastattu - nyt voit varmistaa paikkasi Walossa, Turun ensimmäisessä kattobaarissa. Tekemällä pöytävarauksen voit rauhassa keskittyä nauttimaan hyvästä seurasta, raikkaista juomista sekä iloisesta elämästä.

Pöytävarauksen voit tehdä ottamalla yhteyttä myyntipalveluumme.

Pöydät varataan ns. takuumyyntiperiaattella, hinnat vaihtelevat sesongeittain 300-600€/pöytä. Mikäli pöydän myynti alittaa takuumyyntirajan, loppuosa laskutetaan tilavuokrana.

Varattavissa Walon 9. kerroksen ravintolatiloissa

  • pöytä sisätiloissa (max 8 tai 6 henkilölle)
  • pöytä terassilla (max 8 tai 12 henkilölle), sateella varaus siirretään sisätiloihin

Voit myyntipalvelusta myös tiedustella yksityistilaisuuden mahdollisuutta ravintolan kesäaukioloajan ulkopuolisiin ajankohtiin.
Tutustu lisää >>

Soita ja kysy lisää, puh. 0300 870 040 (ma-pe klo 8.30-16.30)

Puhelun hinta: 0300-numeroon 51 snt/min + pvm/mpm (puhelun hinta max 2,55 €+pvm).

Kohti Waloa!

YKSITYISTILAISUUS?

Lue lisää

In these restaurants

Restaurant chains

  • Amarillo
  • Babista Kebab Revolution
  • Bacaro Doppio Cafe & Deli
  • Bistro
  • Chico's
  • Coffee House
  • Frans & les Femmes
  • Grill it!
  • Hesburger
  • Hophaus
  • La Famiglia
  • Leiketupa logo
  • Oksa
  • Oluthuoneet
  • Papà Giovanni logo
  • PizzaBuffa
  • Presso
  • Prisma Cafe
  • Public Corner
  • Rosso
  • Rosso Express
  • Rosso Pizza
  • Spaghetteria
  • Trattoria
  • VENN
S-Restaurants logo

SOK Travel and Hospitality Industry Chain Management

Street address:

Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki

Postal address:

P.O. Box 1, 00088 S GROUP, Finland

Business ID:

0116323-1

Sales service, Helsinki metropolitan area

0300 870 020 (weekdays 8.30-16.30)

51 cents per min + local network charge/mobile call charge

All the Sales Services

SOK

+358 10 76 8011 (weekdays from 8 am to 5 pm)

local network charge/mobile call charge

General information

Feedback


Feedback links for individual restaurants are found on each restaurant’s own website