Viinit Viinit
VALKOVIINIT VALKOVIINIT TALON VIINI: BODEGA EL ESTECO CUMA ORGANIC TORRONTES
Argentiina| Torrontes
13,5%
Kuiva, keskihapokas, limettinen, litsiluumuinen, passionhedelmäinen
CANTINA DI CUSTOZA PINOT GRIGIO VENEZIE
Italia| Pinot Grigio
12,5%
Kuiva, hedelmäinen, hennon hapokas, mukavan ryhdikäs
COUSINO-MACUL CHARDONNAY
Chile| Chardonnay
13,5%
Kuiva, keskihapokas, hedelmäinen, hunajameloninen, voinen
DOMÄNE WACHAU GRÜNER VELTLINER
Itävalta| Grüner Veltliner
12,5%
Kuiva, hapokas, sitruksinen, omenainen, valkoherukkainen,
yrttinen, hennon mineraalinen
DREISSIGACKER ORGANIC RIESLING
Saksa| Riesling
12%
Kuiva, erittäin hapokas, limettinen, viheromenainen, keltaluumuinen,
kevyen kukkainen, mineraalinen
WOLFBERGER PINOT GRIS
Ranska| Pinot Gris
13,5%
Puolikuiva, keskihapokas, hunajameloninen, sitruksinen, hedelmäinen
VINHAS DO OCINDENTE BRANCO
Portugal| Arinto, Fernão Pires, Antão Vaz
12,5%
Kuiva, hapokas ja mineraalinen, viipyilevän sitruksinen, tasapainoinen ja eloisa
PUNAVIINIT PUNAVIINIT TALON VIINI: PATA NEGRA TORO
Espanja|Tempranillo
14%
Täyteläinen, tummanmarjainen, keskihapokas
COUSINO MACUL ANTIGUAS RESERVAS CABERNET
Chile |Cabernet Sauvignon
14%
Täyteläinen, tanniininen, karhunvatukkainen, mustaherukkainen,
paprikainen, savuinen
D’ARENBERG THE STUMP JUMP GSM
Australia|Grenache Noir, Mourvèdre, Shiraz
14,5%
Täyteläinen, keskitanniininen, luumuinen, karhunvatukkainen, kypsän
karpaloinen, hennon viikunainen, kevyen yrttinen
LAROCHE SYRAH GRENACHE BIO
Ranska | Syrah, Grenache Noir
13%
Täyteläinen, runsaan pehmeät tanniinit ,
makean mausteinen, hurmaavan monivivahteinen
BODEGA NORTON MALBEC RESERVA
Argentiina | Malbec
14%
Täyteläinen, tummaa luumua, kirsikkaa, mustaherukkaa, leveän hedelmäinen, paprikaisuutta ja kevyttä pippurista mausteisuutta, kypsät
tanniinit
VALPOLICELLA RIPASSO DOC CLASSICO SUPERIORE
Italia| Corvina, Molinara, Rondinella
13,5%
Täyteläinen, keskitanniininen, karhunvatukkainen, kypsän karpaloinen,
kevyen viikunainen, yrttinen, hennon tamminen
PRINCIPE ORSINI LE CORTI CHIANTI CLASSICO
Italia | Sangiovese
13%
Keskitäyteläinen, keskitanniininen, hapankirsikkainen, nahkainen, vadelmainen
BORSARI AMARONE DELLA VALPOLICELLA DOCG
Italia | Corvina, Corvinone, Rondinella
15%
Täyteläinen, keskitanniininen, karhunvatukkainen, viikunainen, tumman kirsikkainen, kevyen taatelinen, setrinen, hennon lääkey
OGIER CHÂTEAUNEUF-DU-PAPE CLOS DE L’ORATOIRE DES PAPES
Ranska | Grenache Noir, Mourvèdre, Syrah
14,5%
Täyteläinen, tanniininen, herukkainen, karhunvatukkainen, tumman
kirsikkainen, mustapippurinen, tamminen
VINHAS DO OCINDENTE TINTO
Portugal | Aragonez, Alicante, Syrah ja Touriga Nacional
12,5%
Keskitäyteläinen, samettisen tanniininen ja marjaisen hedelmäinen,
mustaherukkainen
KUOHUVIINIT JA SAMPPANJA KUOHUVIINIT JA SAMPPANJA PARES BALTA CAVA VINTAGE
Espanja | Parellada, Macabeo, Xarel.lo
11,5%
Kuiva, mehevän hedelmäinen, tyylikkään hapokas, paahteinen, omenainen
CASA CANEVEL PROSECCO ROSÉ BRUT
Italia |Glera, Pinot Noir
11,5%
Erittäin kuiva, hapokas, metsämansikkainen, vadelmainen, sitruksinen,
kevyen punaherukkainen
ZONIN PROSECCO 1821 DOC
Italia | Glera
11%
Erittäin kuiva, hapokas, päärynäinen, sitruksinen, kevyen mineraalinen,
hennon kukkainen
CHILL OUT CUVÉE BRUT
Italia| valikoidut valkoiset rypäleet
11%
Kuiva, raikas ja hedelmäinen
PHILIPPE DE NANTHEUIL
Ranska| Pinot Noir, Pinot Meunier, Chardonnay
12%
Kuiva, raikkaan hapokas, sitruksinen ja täynnä eleganttia mausteisuutta
ja aromikkuutta. Runsas ja tyylikäs jälkimaku
LF = laktosfattig, L = laktosfri, G = glutenfri, GB = glutenfri på begäran, VE = vegansk, VEB = vegansk på begäran, E = Eldig, M = Mjölkfri, NÖ = Innehåller nötter V = Vegetarisk rätt. För mer information om portioner, vänligen kontakta personalen. Livsmedelsverket rekommenderar att köttfärsbiffar alltid ska ätas helt genomstekta. Även högklassig mediumstekt köttfärs kan innehålla EHEC-bakterier, som kan orsaka allvarlig matförgiftning särskilt hos barn och äldre människor.
kontaktuppgifter kontaktuppgifter Valtakatu 33
Villmanstrand
karta Restaurangen är tillgänglig med rullstol
Restaurangkedjor Restaurangkedjor