À la carte
À la carte
Tammerin Kellari on ravintola, johon tullaan, kun hetkellä on painoarvo. Kun halutaan, että ateria merkitsee enemmän kuin ruokailua. Kun odotetaan, että illasta jää ikimuistoinen jälki sydämeen.
Keittiön kieli on yhtä aikaa klassinen ja utelias. À la carte -lista kutsuu makumatkalle perinteiden pohjalle rakennettujen klassikoiden pariin. Maut ovat vähäeleisen kauniita, mutta intensiivisesti elämyksellisiä.
Alkuruoat
Alkuruoat
Pääruoat
Pääruoat
Jälkiruoat
Jälkiruoat
Signature Menu
Signature Menu
Tammerin Kellarin menu on kunnianosoitus Hotelli Tammerin lähes sadan vuoden perinteelle. Menuun on ammennettu aarteita menneiden vuosikymmenten reseptikokoelmista, jotka on taidokkaasti uudistettu vastaamaan nykypäivää.
Menut
Menut
LF = laktosfattig, L = laktosfri, G = glutenfri, GB = glutenfri på begäran, VE = vegansk, VEB = vegansk på begäran, E = Eldig, M = Mjölkfri, NÖ = Innehåller nötter V = Vegetarisk rätt. För mer information om portioner, vänligen kontakta personalen. Livsmedelsverket rekommenderar att köttfärsbiffar alltid ska ätas helt genomstekta. Även högklassig mediumstekt köttfärs kan innehålla EHEC-bakterier, som kan orsaka allvarlig matförgiftning särskilt hos barn och äldre människor.