Kujan Menyy Kujan Menyy Suuren osan annoksista voit tilata myös Foodorasta.
Alkuruoat Alkuruoat Rapsakan paratha-letun päälle kasattuna raikasta salaattia, hoisin-kastiketta, sesam-coleslaw’ta, joko tempura-broileria tai friteerattua
halloumia, gochujangmajoneesia ja rapeita ituja. Kaunistuksena vielä tuoretta korianteria ja chiliä.
Valitse täytteeksi halloumi tai tempura-broileri
4 friteerattua jättirapua, sesam-coleslaw’ta sekä kookos-tomyammajoneesia. Sivussa vielä limelohko ja chiliviipaleita
-Tilaa tuplana ja perunat viereen pääruoaksi.
Lahen street food klassikko, mutta sopivana alkuruokana. Mukiin kasattuna salaattia ja sesam maustettua kaalisalaattia, hävyttömän mureaa naudan hanger steakia ja Jukolan juustolan cheddaria. Viimeisteltynä gochujangmajoneesilla, tuoreella korianterilla, chilillä ja
paahdetulla sipulilla.
-Tilaa tuplana ja ota perunat kaveriksi pääruokana
Kasvisruokaversio Lahen klassikosta. Mukista löytyy salaattia, sesam maustettua coleslaw’ta ja kookos-tomyammajoneesissa pyöräytettyä
friteerattua tofua. Koristeena vielä tuoretta korianteria, chiliä ja paahdettua sipulia.
-Tilaa tuplana ja ota perunat kaveriksi pääruokana
Sänkkärit Sänkkärit Paikallisen Pekan Leivän briossi sämpylän väliin kasattuna tempura – kananpoikaa, sesamcoleslaw’ta, raikasta salaattia, pikkelöityjä juureksia, hoisin –kastiketta, kookos – tomyammajoneesia sekä ituja. Koristeena vielä tuoretta chiliä ja korianteria.
Paikallisen Pekan Leivän briossi sämpylän väliin täytettynä mureaa hanger steakia ja Jukolan cheddar – raastetta, sesam-coleslaw’ta, tomaattisalsaa sekä gochujangmajoneesia. Koristeluna vielä tuoretta chiliä ja korianteria.
Sides Sides Rapeita ranskalaisia tuoreella chilillä koristeltuna.
- Ranskikset on hyviä dipin kanssa
Rapeita bataattiranskalaisia tuoreella chilillä koristeltuna
- Bataattiranskiksetkin on hyvejä dipin kanssa
Litistettyjä pikkuperunoita friteerattuna gochujangmajoneesin ja tuoreen chilin kanssa
- Aina voi ottaa vielä toisenkin kastikkeen
Rapeita ranskalaisia, pikkelöityä punasipulia, raastettua Jukolan cheddaria, gochujangmajoneesia, tuoretta chiliä ja kevätsipulia.
- Kaipaatko isoja ranuja? Tilaa tuplana, riittää kaverillekin. Ehkä.
Rapeita bataattiranskalaisia, pikkelöityä punasipulia, mangosuolaa, raastettua Jukolan cheddria, kookos-tomyammajoneesia,
tuoretta chiliä ja kevätsipulia.
- Me tehdään nämäkin mielellään tuplana
Raikasta salaattia, pikkelöityjä juureksia, tomaattisalsaa, piparjuurikurkkua, passiojugurttia ja seesaminsiemeniä.
- Kevyempää pääruokaa? Tilaa tuplana ja lisäksi ravut, tulee sopiva pääruoka.
Isompaa evästä Isompaa evästä Noin puolisen kiloa kotimaisia possun ribsejä sitrussiirapilla kruunattuna. Kaverina sesam-coleslaw’ta, rapeita ituja ja pikkelöityjä
juureksia. Kaunistuksena lisäksituoretta korianteria ja chiliä.
-Pitäskö olla enemmän? Ota kylkeen perunat tai tosi nälkänen tilaa tuplana.
Kujan omaa tempura – kananpoikaa ja sitrussiirappia, bataattiranskalaisia, pikkelöityjä juureksia, melonisalsaa ja kookos-tomyammajoneesia. Koristeena vielä tuoretta korianteria, chiliä ja seesaminsiemeniä.
Annos saatavilla myös gluteenittomana
Kahden rapean paratha – letun sisään aseteltuna raikasta salaattia, hoisin-kastiketta, sesam-coleslaw’ta, joko tempura-broileria tai friteerattua halloumia, gochujang-majoneesia ja rapeita ituja. Kaunistuksena vielä tuoretta korianteria ja chiliä.
Katuruokaklassikoista tutuimpia. Rapeita ranskalaisia, paneroitua alaskanseitiä, piparjuurikurkkua, gochujangmajoneesia ja sitruunaa.
Makeita juttuja Makeita juttuja Salted caramel brownieta ja salted caramel pehmistä. Väriksi vielä kotimaista vadelmaa.
Mahtavan ilmavia friteerattuja ja kaneli - sokerissa pyöräytettyjä taikinatikkuja. Viereen vielä vaniljapehmistä.
Vaihtuva valikoima pehmiksiä.
Dipit Dipit Maustamaton majoneesi, Gochujangmajoneesi, Kookos-tomyammajoneesi, Passiojogurtti, Hoisin- kastike
LF = laktosfattig, L = laktosfri, G = glutenfri, GB = glutenfri på begäran, VE = vegansk, VEB = vegansk på begäran, E = Eldig, M = Mjölkfri, NÖ = Innehåller nötter V = Vegetarisk rätt. För mer information om portioner, vänligen kontakta personalen. Livsmedelsverket rekommenderar att köttfärsbiffar alltid ska ätas helt genomstekta. Även högklassig mediumstekt köttfärs kan innehålla EHEC-bakterier, som kan orsaka allvarlig matförgiftning särskilt hos barn och äldre människor.
kontaktuppgifter kontaktuppgifter Solo Sokos Hotel Seurahuoneen kyljessä Aleksanterinkatu 14
Lahtis
karta Restaurangen är tillgänglig med rullstol Mån - Sön Öppen endast vid bokning Kök: Öppen endast vid bokning
Restaurangkedjor Restaurangkedjor