Kujan Menyy Kujan Menyy Suuren osan annoksista voit tilata myös Foodorasta.
Alkuruoat Alkuruoat Rapsakan paratha-letun päälle kasattuna raikasta salaattia, hoisin-kastiketta, sesam-coleslaw´ta, halloumia, gochujangmajoneesia ja rapeita ituja sekä valitsemasi täyte. Kaunistuksena vielä tuoretta korianteria ja chiliä.
4 friteerattua jättirapua, sesam-coleslawta sekä kookos-tomyammajoneesia. Sivussa vielä limelohko ja chiliviipaleita.
200g rapeita boneless wingsejä, Kujan piparjuurikurkkua, sitrussiirappia ja wings kastiketta. Koristeltuna vielä kevätsipulilla ja chiliviipaleilla.
Lahen Street Food-klassikko, mutta sopivana alkuruokana. Mukiin kasattuna salaattia ja sesam maustettua kaalisalaattia, hävyttömän mureaa naudan hanger steakia ja Jukolan juustolan cheddaria. Viimeisteltynä gochujangmajoneesilla, tuoreella korianterilla, chilillä ja paahdetulla sipulilla.
Kasvisruokaversio Lahen klassikosta. Mukista löytyy salaattia , sesam-maustettua coleslaw´ta ja kookos-tomyammajoneesissa pyöräytettyä friteerattua tofua. Koristeena vielä tuoretta korianteria, chiliä ja paahdettua sipulia.
Sänkkärit Sänkkärit Paikallisen Pekan Leivän briossi sämpylän väliin kasattuna tempura -kananpoikaa, sesamcoleslawta, raikasta salaattia, pikkelöityjä juureksia, hoisin -kastiketta, kookos - tomyammajoneesia sekä ituja. Koristeena vielä tuoretta chiliä ja korianteria.
Paikallisen Pekan Leivän briossi sämpylän väliin täytettynä mureaa hanger steakia ja Jukolan cheddar -raastetta, sesam-coleslawta, tomaattisalsaa sekä gochujangmajoneesia. Koristeluna vielä tuoretta chiliä ja korianteria.
Sides Sides Rapeita ranskalaisia tuoreella chilillä koristeltuna.
Rapeita bataattiranskalaisia tuoreella chilillä koristeltuna.
Litistettyjä pikkuperunoita friteerattuna gochujangmajoneesin ja tuoreen chilin kanssa.
Puoli kiloa rapeita ranskalaisia, piekklöityä punasipulia, raastettua Jukolan cheddaria, mausteista sitrussiirappia, gochujangmajoneesia, tuoretta chiliä ja kevätsipulia.
Raikasta salaattia, pikkelöityjä juureksia, tomaattisalsaa, piparjuurikurkkua, passiojugurttia ja seesaminsiemeniä.
Isompaa evästä Isompaa evästä Puoli kiloa rapeita ranskalaisia, nakkeja maatila Liha-Meroselta, Kujan rapeaa kanaa, pikkelöityä punasipulia, raastettua Jukolan cheddaria, mausteista sitrussiirappia, gochujangmajoneesia, tuoretta chiliä ja kevätsipulia. Et ehkä jaksa syödä yksin.
Noin puoli kiloa kotimaisia possun ribbsejä sitrussiirapilla maustettuna. Kaverina sesam maustettua coleslawta, raikkaita ituja ja pikkelöityjä juureksia. Koristeena vielä tuoretta korianteria ja chiliä.
Kujan Kanaa G M
Pris: 18,90 €
Ägarkundspris: 16,90 €
Kujan kananpoikaa ja sitrussiirappia, bataattiranskalaisia, pikkelöityjä juureksia, melonisalsaa ja kookos-tomyammajoneesia. Koristeena vielä tuoretta korianteria, chiliä ja seesaminsiemeniä.
Kahden rapean paratha - letun sisään aseteltuna raikasta salaattia, hoisin-kastiketta, sesam-coleslawta, gochujang-majoneesia ja rapeita ituja. Kaunistuksena vielä tuoretta korianteria ja chiliä. Valitse täytteeksi kujan kanaa, tempura-rapuja, friteerattua tofua tai friteerattua halloumia.
Katuruokaklassikoista tutuimpia. Rapeita ranskalaisia, paneroitua alaskanseitiä, piparjuurikurkkua, gochujangmajoneesia ja sitruunaa.
Kujan lyttyperunaa, nakkeja maatila Liha-Meroselta, chili-valkosipulimajoneesia, pikkelöityä punasipulia ja tomaattisalsaa sekä tuoretta chiliä ja kevätsipulia.
Makeita juttuja Makeita juttuja Salted caramel brownieta ja salted caramel pehmistä. Väriksi vielä kotimaista vadelmaa. Saatavilla laktoosittomana.
Mahtavan ilmavia friteerattuja ja kaneli-sokerissa pyöräytettyjä taikinatikkuja. Viereen vielä vanilja-pehmistä. Saatavilla laktoosittomana.
Vaihtuva valikoima pehmiksiä.
Dipit Dipit Maustamaton majoneesi, Gochujangmajoneesi, Kookos-tomyammajoneesi, Passiojogurtti, Hoisin- kastike
LF = laktosfattig, L = laktosfri, G = glutenfri, GB = glutenfri på begäran, VE = vegansk, VEB = vegansk på begäran, E = Eldig, M = Mjölkfri, NÖ = Innehåller nötter V = Vegetarisk rätt. För mer information om portioner, vänligen kontakta personalen. Livsmedelsverket rekommenderar att köttfärsbiffar alltid ska ätas helt genomstekta. Även högklassig mediumstekt köttfärs kan innehålla EHEC-bakterier, som kan orsaka allvarlig matförgiftning särskilt hos barn och äldre människor.
kontaktuppgifter kontaktuppgifter Restaurangen är tillgänglig med rullstol mån - tors Öppen endast vid bokning Kök: Öppen endast vid bokning
fre 17:00 - 23:00 Kök: 17:00 - 22:30
sön Öppen endast vid bokning Kök: Öppen endast vid bokning
Restaurangkedjor Restaurangkedjor