Ruokalista Ruokalista
Keittiömme suosittelee Keittiömme suosittelee Käsin kuorittuja katkarapuja, savustettua sinisimpukkaa, sydänsimpukoita, hummerikastiketta ja linguinepastaa
Olutpaneroitua koljaa, rapeaksi friteeratut perunat ja hernemuhennosta. Tarjoillaan mallasviinietikan ja limeaiolin kanssa.
Bryggen salaatti käsin kuorituilla katkaravuilla M
Raikasta romainesalaattia, puolikuivattuja kirsikkatomaatteja, pikkelöityjä kasviksia ja rapeaa kukkakaalia
Perinteistä boudin blanc -makkaraa, pekoni-sipulimuhennosta, paahdettua perunaa ja neulapapuja
Paistettua naudanmaksaa, perunamuhennosta, pekoni-sipulipaistosta ja punaviinikastiketta
Alkuun tai pieneen nälkään Alkuun tai pieneen nälkään Höyryävän kuuman simpukka-annoksen täydentää liemeen dipattava patonki
Valitse mieleisesi tyyli:
* Hummeriliemi (L)
* Valkosipuliliemi (L)
* Merimiehen tapaan (L)
* Vihreä curry-kookosliemi (L)
Rapeaksi friteeratut perunat pienen simpukka-annoksen kanssa (L, G) 4,90 €
Meillä tehty, rapeaksi paistettu vohveli valitsemallasi täytteellä
* Käsin kuorittuja katkarapuja, grillattua sydänsalaattia ja pikkelöityä punasipulia (L)
* Karamellipossua, kaalisalaattia ja pikkelöityä punasipulia (L)
* Gruyèrejuustoa, kirsikkahilloa, grillattua sydänsalaattia ja pikkelöityä punasipulia (VL)
Rapeaksi friteeratut perunat ja kaksi valitsemaasi dippiä: dijonmajoneesi, limeaioli, talon americanmajoneesi tai maustamaton majoneesi
Valkosipulivoissa haudutetut etanat ja patonkia
Pieni flaamilainen kalakeitto L GB
Perinteinen kalapataklassikko merenelävillä talon tapaan ja patonkia
Tarjoillaan limeaiolin, pikkelöidyn punakaalin ja hernemuhennoksen kanssa
Pääruoat Pääruoat Höyryävän kuuman simpukka-annoksen täydentää liemeen dipattava patonki sekä rapeaksi friteeratut perunat dijonsinappimajoneesilla
* Hummeriliemi (L)
* Valkosipuliliemi (L)
* Merimiehen tapaan (L)
* Vihreä curry-kookosliemi (L)
Meillä tehty, rapeaksi paistettu vohveli valitsemallasi täytteellä
* Käsin kuorittuja katkarapuja, grillattua sydänsalaattia ja pikkelöityä punasipulia (L)
* Karamellipossua, kaalisalaattia ja pikkelöityä punasipulia (L)
* Gruyèrejuustoa, kirsikkahilloa, grillattua sydänsalaattia ja pikkelöityä punasipulia (VL)
Pariloitua maissikananrintaa, talon paahdettua perunaa, hernemuhennosta ja punaviinikastiketta
Glaseerattua ylikypsää porsaankylkeä, talon paahdettua perunaa ja kaalisalaattia
Perinteistä boudin blanc -makkaraa, pekoni-sipulimuhennosta, paahdettua perunaa ja neulapapuja
Paistettua naudanmaksaa, perunamuhennosta, pekoni-sipulipaistosta ja punaviinikastiketta
Flaamilainen kalakeitto L GB
Perinteinen kalapataklassikko merenelävillä talon tapaan ja patonkia
Olutpaneroitua koljaa, rapeaksi friteeratut perunat ja hernemuhennosta. Tarjoillaan mallasviinietikan ja limeaiolin kanssa.
Käsin kuorittuja katkarapuja, savustettua sinisimpukkaa, sydänsimpukoita, hummerikastiketta ja linguinepastaa
Vallonian pyörykkäpasta E VE
Vallonian mausteisen tomaattinen pyörykkäpasta
Bryggen salaatti pariloidulla maissikananrinnalla M
Raikasta romainesalaattia, puolikuivattuja kirsikkatomaatteja, pikkelöityjä kasviksia ja rapeaa kukkakaalia
Bryggen salaatti käsin kuorituilla katkaravuilla M
Raikasta romainesalaattia, puolikuivattuja kirsikkatomaatteja, pikkelöityjä kasviksia ja rapeaa kukkakaalia
Bryggen salaatti paahdetulla vuohenjuustolla L
Raikasta romainesalaattia, puolikuivattuja kirsikkatomaatteja, pikkelöityjä kasviksia ja rapeaa kukkakaalia
Ylikypsää possunkylkeä, gruyèrejuustoa ja levainleipää, lisäksi kaalisalaattia ja rapeaksi friteerattuja perunoita dijonsinappimajoneesilla
Makeat Makeat Meillä tehty, rapeaksi paistettu vohveli kirsikkasorbetin, kermavaahdon ja lämpimän suklaakastikkeen kanssa
Crème brûlée ja marinoituja marjoja G L
Suklaamousse ja kirsikkahilloketta G L VEB
Kolme erilaista belgialaista suklaata
Gruyèrejuustoa ja kirsikkahilloketta LF
* Vaniljajäätelö (L, G)
* Suklaajäätelö (L, G)
* Kirsikkasorbetti (VE)
Valitse lisäksi haluamasi lisuke:
* Suklaakastike (L, G)
* Kirsikkahilloke (M, G)
* Kermavaahto (L, G)
* Marinoituja marjoja (M, G)
Kahvi ja tee Kahvi ja tee Kysy lisää teevaihtoehtoja tarjoilijalta
Menut Menut Belgen vohveli (L)
Käsin kuorittuja katkarapuja, grillattua sydänsalaattia ja pikkelöityä punasipulia
Perinteistä boudin blanc -makkaraa (L, G)
Pekoni-sipulimuhennosta, paahdettua perunaa ja neulapapuja
Crème brûlée ja marinoituja marjoja (L, G)
Valkosipulivoissa haudutetut etanat ja patonkia (L, GP)
Sinisimpukat 500 g (L, GP)
Höyryävän simpukka-annoksen täydentää liemeen dipattava patonki sekä rapeaksi friteeratut perunat dijonsinappimajoneesilla. Valitse mieleisesi liemi.
Belgen vohveli (L)
Meillä tehty, rapeaksi paistettu vohveli kirsikkasorbetin, kermavaahdon ja lämpimän suklaakastikkeen kanssa
Yrtti-kikhernekroketit (VE)
Tarjoillaan limeaiolin, pikkelöidyn punakaalin ja hernemuhennoksen kanssa
Vallonian mausteinen ja tomaattinen pyörykkäpasta (VE)
Suklaamousse ja kirsikkahilloketta (L, G, VEP)
LF = laktosfattig, L = laktosfri, G = glutenfri, GB = glutenfri på begäran, VE = vegansk, VEB = vegansk på begäran, E = Eldig, M = Mjölkfri, NÖ = Innehåller nötter V = Vegetarisk rätt. För mer information om portioner, vänligen kontakta personalen. Livsmedelsverket rekommenderar att köttfärsbiffar alltid ska ätas helt genomstekta. Även högklassig mediumstekt köttfärs kan innehålla EHEC-bakterier, som kan orsaka allvarlig matförgiftning särskilt hos barn och äldre människor.
kontaktuppgifter kontaktuppgifter Restaurangen är tillgänglig med rullstol Bistro avoinna : ma-to 11-23, pe 11-00, la 13-00, su suljettu
Mån - Tor 11:00 - 23:00 Kök: 11:00 - 22:30
Fre 11:00 - 01:00 Kök: 11:00 - 23:30
Lör 12:00 - 01:00 Kök: 12:00 - 23:30
Restaurangkedjor Restaurangkedjor