Me Viilussa ylistämme paikallisuutta - mikä näkyy myös meidän lautasella!
Sataman Viilussa jatketaan vastuullisen ruokafilosofian toteuttamista uudella syksyn ruokalistalla, jonka tähtenä on jälleen herkullinen kuha-annos. Annos sisältää kuhaa paistettuna, maa-artisokalla täydennettyä perunakakkua, itse poimituista kantarelleista keiteltyä kastiketta, broccolinia sekä raikasta omena-fenkolisalaattia.
Kuhan saamme Viiluun paikalliselta Fishvalley-yritykseltä, joka kalastaa vastuullisesti Kivijärvellä. Olemme pitäneet kuha-annoksen aina Viilun avauksesta asti ruokalistallamme korostaakseen paikallisten raaka-aineiden ja kestävän kehityksen merkitystä. Annoksen kruunavan kantarellikastikkeen sienet poimitaan itse, mikä korostaa läheistä suhdetta luontoon sekä ympäristön kunnioittamisen tärkeyttä.
“Kannustamme vastuullisuuteen niin teoissamme kuin lautasellakin,” Viilun keittiömestarit Ninja sekä Riikka kertovat.
Tervetuloa nauttimaan syksyn parhaista mauista ja tutustumaan tarkemmin Sataman Viilun vastuullisiin valintoihin!
Varaa paikkasi tästä!
Keittiömme palvelee: ma-to 10.30-21.30, pe 10.30-23, la 12-23, su 12-20.30
Varaa pöytä!I dessa restauranger
Satamakatu 10, 40100, Jyväskylä