Minne menisi lasten kanssa syömään Hämeenlinnassa?

Listasimme Hämeenlinnan Hämeenmaan ravintolat, joissa koko perhe viihtyy ja syö hyvin. Katso ravintolavinkit lapsiperheille ja tulkaa testaamaan mikä on teidän suosikkinne.

Amarillo, Hämeenlinna

Amarillossa pääsee koko perhe nautiskelemaan Mex-Tex tyylisestä ruoasta ja tunnelmasta. Lastenlistalta löytyy paneroitua broileria, lihapullia, lohta ja burgeria, kaikki nämä tietenkin ranskalaisten kera. Jälkkäriksi pallo jäätelöä ja kastiketta valintasi mukaan. Tervetuloa herkuttelemaan!

Raatihuoneenkatu 10, Hämeenlinna

Huikopala

Kauppakeskus Goodmanissa sijaitsevassa lounaskahvilassa pääsette nauttimaan maukkaita ja kotoisia makuelämyksiä kahvilatuotteiden parissa. Maittava lounas tarjoillaan arkisin klo 10:30-14:00. Monipuolista valikoimaa täydentävät myös kattava erikoiskahvien tarjonta ja Hesburgerin palvelut. Huikopalasta löytyy siis varmasti kaikille jotakin koko perheen eväsretkelle. Tervetuloa herkuttelemaan

Kaivokatu 7, Hämeenlinna (Kauppakeskus Goodman)

Le Blason

Le Blasonissa on pikkuseikkailijoille oma menu, josta löytyy hauskat ja maistuvat herkut. Voit itse valita pääruoan, siihen lisukkeen sekä kastikkeen. Kaikkiin annoksiin sisältyy kurkkua, tomaattia ja salaattia. Pääruokavaihtoehtoina on kalaa, kananpojanrintaa tai lihapullia. Lisukkeina on ranskalaiset, paahdettua perunaa tai pastaa. Aikuisten ruoka-annoksia voi tilata lapsille myös puolikkaina puoleen hintaan. Tervetuloa nauttimaan!

Possentie 7, Hämeenlinna (Sokos Hotel Vaakunan yhteydessä)

Pizza & Buffa Prisma, Hämeenlinna

Nauti niin paljon kuin mielesi tekee! Helppo ja nopea koko perheen ravintola, jossa tarjolla meheviä pizzoja, raikkaita salaatteja, lämpimiä ruokia ja virvoittavia juomia. Jälkkäriksi pehmytjäätelö tai joku muu Pizza & Buffan herkullisista jälkiruoista. Lasten buffa 7-11 vuotiaille 7,30 € ja 3-6 vuotiaille 3,30 €. Alle 3-vuotiaat lapset syövät maksutta aikuisen ruokaillessa. Tervetuloa herkuttelemaan!

Wartiamäentie 2, Hämeenlinna (Hämeenlinnan Prisman yhteydessä)

Svenni eatery

Piipahda kaupunkipäivän päätteeksi lasten kanssa lounaalle aivan Hämeenlinnan keskustassa. Svenni eaterystä löytyy monipuolinen salaattipöytä ja herkullinen viikoittain vaihtuva lämmin lista. Lapset syövät lounaan hintaan 1€/ikävuosi. Lounas tarjoillaan arkisin 11-14:30. Tervetuloa lounaalle!

Raatihuoneenkatu 10, Hämeenlinna

Restoraniketid

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Leiketupa
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN
logo

SOK turismi- ja toitlustusketi juhtimine

Külastusaadress:

Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki

Postiaadress:

PL 1 00088 S-RYHMÄ

Ettevõtte registrikood:

0116323-1

Müügiteenindus, Helsingi metropolipiirkond

0300 870 020 (tööpäeviti 8.00–18.00)

51 senti/kõne + kohalik võrgutasu/mobiilikõne tasu

Kõik müügiteenused

SOK

+358 (0)10 76 8011 (tööpäeviti 8.00–17.00)

kohalik võrgutasu/mobiilikõne tasu

Tagasiside


Tagasisidelingid leiate iga restorani kodulehelt