Liigu peamise sisu juurde

A la Carte menut ryhmille

A la Carte menut ryhmille

Yli 10 henkilön seurueille tarjoamme seuraavia lautasmenuja. Hyödynnämme tarjoiluissamme täysjyvätuotteita, hedelmiä ja vihanneksia sekä muita raaka-aineita satokauden mukaan, sillä ekologisuus sekä hyvinvointinne on meille tärkeää.

Hinnat eivät sisällä tilavuokraa. Edellytämme yhtenäistä menuvalintaa koko seurueelle. Ruokatuotteemme ovat pääsääntöisesti laktoosittomia. Lisäksi huomioimme etukäteen ilmoitetut muut erikoisruokavaliot.

Tilaukset viimeistään seitsemän päivää ennakkoon myyntipalvelustamme puh. 0300 870 010 tai sales.tampere@radissonblu.com.

Oikeudet hinta- ja raaka-ainemuutoksiin pidätetään.

Menut

Menut

VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.

kontaktandmed

kontaktandmed

Restoran on ratastooliga ligipääsetav
S-CardMeil saab kasutada kaarti S-Card

lahtiolekuajad

lahtiolekuajad

27.1.2025 alkaen Lobbybar auki joka päivä klo 9.00-02.00

Restoraniketid

Restoraniketid