À la carte À la carte
Keittiömme suosittelee Keittiömme suosittelee Fransin leikkelevalikoima; maalaispateeta, ilmakuivattua kinkkua ja salamia. Lisäksi dijonnaisea, pikkelöityjä tomaatteja ja latva-artisokkaa, punasipulimarmeladia sekä cornichons-kurkkuja
Crème Ninon G L
Hind: 10,00 €
Kliendiliikme hind: 8,50 €
Crémant-maustettua vihreää hernekeittoa. Lisäksi herneitä, tuoretta minttua ja kirjolohenmätiä
Ragoût de boeuf G L
Hind: 26,00 €
Kliendiliikme hind: 22,00 €
Fransin klassikko – Härkäruukku: mureaksi haudutettua naudan poskea tattikastikkeessa ja perunapyree.
Céleri-rave à la provençale G VE TA
Hind: 21,00 €
Kliendiliikme hind: 17,90 €
Tattiglaseerattua juuriselleriä, aromaattista tomaattioliivikastiketta ja palsternakkapyree
Citron et Myrtille G VE
Hind: 10,00 €
Kliendiliikme hind: 8,50 €
Sitruunamaustettua tuorevuustokreemiä, mustikkahilloketta ja vaniljajäätelöä.
Crème Ninon Hind: 10,00 €
Kliendiliikme hind: 8,50 €
Ragoût de boeuf Hind: 26,00 €
Kliendiliikme hind: 22,00 €
Céleri-rave à la provençale Hind: 21,00 €
Kliendiliikme hind: 17,90 €
Citron et Myrtille Hind: 10,00 €
Kliendiliikme hind: 8,50 €
Hors d’œuvre • Froids [kylmät alkuruoat] Hors d’œuvre • Froids [kylmät alkuruoat] Pain L
Hind: 3,50 €
Kliendiliikme hind: 3,00 €
Talon leipäkori; hapanjuurileipää ja patonkia. Lisäksi vaahdotettua ruskistettua voita ja yrttilevitettä.
Saumon G L
Hind: 13,00 €
Kliendiliikme hind: 11,00 €
Sokerisuolattua lohta, ranskalaista perunasalaattia, pikkelöityä punasipulia, marinoitua kurkkua ja ruohosipulista créme fraîchea
Fransin leikkelevalikoima; maalaispateeta, ilmakuivattua kinkkua ja salamia. Lisäksi dijonnaisea, pikkelöityjä tomaatteja ja latva-artisokkaa, punasipulimarmeladia sekä cornichons-kurkkuja
Tartare de boeuf [pieni] G L
Hind: 13,00 €
Kliendiliikme hind: 11,00 €
Klassinen naudanlihatartar. Lisäksi dijonnaisea, tiristettyjä kapriksia, salottisipulia ja rapeaa perunaa.
Salade PÄ G VE
Hind: 10,00 €
Kliendiliikme hind: 8,50 €
Raikasta sydänsalaattia, linssejä ja aiolia, pikkelöityjä tomaatteja ja latva-artisokkaa, paahdettuja manteleita, marinoitua fenkolia ja salottisipulia
Hors d’œuvre • Chauds [lämpimät alkuruoat] Hors d’œuvre • Chauds [lämpimät alkuruoat] Pastis-valkosipulivoissa gratinoituja etanoita ja hapanjuurileipää. Täydennä annosta roquefortjuustolla +3 €.
Perinteinen pekoni-sipulipiiras ja vinaigrettekastikkeella maustettu vihreäsalaatti.
Crème Ninon G L
Hind: 10,00 €
Kliendiliikme hind: 8,50 €
Crémant-maustettua vihreää hernekeittoa. Lisäksi herneitä, tuoretta minttua ja kirjolohenmätiä
Les plats principaux [pääruoat] Les plats principaux [pääruoat] Talon lämmin kinkku-juustoleipä, ranskalaisia perunoita ja aiolia.
Filet de lavaret à la meunière G L
Ruskistetussa voissa paistettua siikaa, tiristettyjä kapriksia ja piparjuuriperunapyree.
Perinteinen ranskalainen kalapata: lohta, siikaa, sinisimpukoita, jättiravunpyrstöjä, tomaattia, perunaa ja aiolia
Tartare de boeuf [suuri] G L
Klassinen naudanlihatartar. Lisäksi dijonnaisea, tiristettyjä kapriksia, salottisipulia ja rapeaa perunaa.
Ragoût de boeuf G L
Hind: 26,00 €
Kliendiliikme hind: 22,00 €
Fransin klassikko – Härkäruukku: mureaksi haudutettua naudan poskea tattikastikkeessa ja perunapyree.
Talonpihvi naudan ulkofileestä, tiristettyjä ja valkosipulivoissa pyöriteltyjä perunoita ja béarnaisekastiketta.
Pippuripaistettua naudan sisäfileetä, kermaista pippurikastiketta ja pikkelöityjä viherpippureita. Lisäksi perunaa kolmella tapaa ja vinaigrettekastikkeella maustettu vihreäsalaatti.
Poulet G L
Hind: 23,00 €
Kliendiliikme hind: 19,50 €
Yrttimarinoitua kananpoikaa, linssipekoniragouta ja palsternakkapyree
Céleri-rave à la provençale G VE TA
Hind: 21,00 €
Kliendiliikme hind: 17,90 €
Tattiglaseerattua juuriselleriä, aromaattista tomaattioliivikastiketta ja palsternakkapyree
Fransin kanasalaatti: Broileria, linssejä, aiolia, tuoreita yrttejä, pikkelöityä tomaattia, cornichonskurkkuja, viinirypäleitä ja vihersalaattia
Salade niçoise aux scampi G L
Hind: 22,00 €
Kliendiliikme hind: 18,70 €
Nizzansalaatti jättiravuilla: raikkaita salaatteja, tuoretta ja pikkelöityä tomaattia, pikkelöityä latva-artisokkaa, ranskalaista perunasalaattia, kananmunaa, salottisipulia ja anjoviskreemiä
Talon oma annos. Kysy lisää henkilökunnalta!
Les desserts [jälkiruoat] Les desserts [jälkiruoat] Fromages PÄ
Hind: 12,00 €
Kliendiliikme hind: 10,20 €
Talon parhaat juustot. Lisäksi briossia, paahdettuja manteleita ja tomaatti-fenkolihilloketta
Mansikka-vadelmasorbettia
Suklaanamelakaa, kristallisoitua suklaata, suklaajäätelöä ja suklaakakkua.
Citron et Myrtille G VE
Hind: 10,00 €
Kliendiliikme hind: 8,50 €
Sitruunamaustettua tuorevuustokreemiä, mustikkahilloketta ja vaniljajäätelöä.
Citron G
Hind: 10,00 €
Kliendiliikme hind: 8,50 €
Sitruunakreemiä, kesän marjoja, kardemummacrumblea, marenkia ja valkosuklaajäätelöä
Jäätelöpallo 4 €
Jäätelökastike 1,50 €
VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.
kontaktandmed kontaktandmed Restoran on ratastooliga ligipääsetav S-Card Meil saab kasutada kaarti S-Card E - R 11:00 - 22:00 Köök: 11:00 - 21:30
L 14:00 - 22:00 Köök: 14:00 - 21:30
P 14:00 - 21:00 Köök: 14:00 - 20:30
Restoraniketid Restoraniketid