Cocktails, Mocktails & Wines Cocktails, Mocktails & Wines
House Cocktails House Cocktails Kyrö Napue Gin infused with Strawberries, Basil, Lime & Eggwhite
Finlandia Vodka, Kahlua, Espresso, Vanilla, Condensed Milk & Cream Cheese
Bulleit Bourbon, Oloroso Sherry, Handcrafted Cola Syrup & Banana Oleo
El Gobernador Pisco, Isolabella Limoncello. Pear Puree & Vanilla Foam
Diplomático Mantuano, Chartreuse Verte, Handcrafted Apple Syrup & Crémant
Kyrö Napue Gin infused with Strawberries, Aperol,
Handcrafted Vanilla-Lemongrass Cordial & Fever Tree Tonic
Kanavan Panimo's Signature Cocktail Kyrö Napue Gin infused with Blueberry, Cranberries and Rosemary,
Chartreuse Jaune, Solution & Kanavan Panimo’s Sour or Gose
House Mocktails House Mocktails Non-alcohol Rum, Raspberry, Mint & Lime
Elderflower, Cucumber, Mint & Lime
Non-alcohol Gin, Strawberry, Basil, Lime & Eggwhite
Non-alcohol Rum, Pineapple, Orange, Grenadine & Orgeat
Strawberries, Handcrafted Demerara Gum Syrup, Balsamic Vinegar, Milk & Chili
White Wines White Wines Passi Reali Riesling
Kuiva ja ihastuttavan hapokas. Klassinen sitruunankuori ja mineraalisuus kohtaa melonin makeuden tuoksussa. Italialaista osaamista Riesling kentällä.
Cesari Pinot Grigio Delle Venezie (Italia)
Kuiva, hapokas, hedelmäinen, päärynää ja omenaa
Sokeri: 5g/l
Rypäle: Pinot Grigio
Hocheimer Daubhaus Riesling (Saksa)
Puolikuiva, hapokas, hedelmäinen, aromaattinen ja hennon mausteinen
Sokeri: 15g/l
Rypäle: Riesling
Klosterneuburg Grüner Veltliner Classic (Itävalta)
Kuiva, erittäin hapokas, limettinen, päärynäinen ja valkopippurinen
Sokeri: 1g/l
Rypäle: Grüner Veltliner
Wolfberger Riesling (Ranska)
Kuiva, hapokas, vaaleanviherkeltainen, kypsän sitruksinen, aprikoosinen, viheromenainen, mineraalinen ja kevyen mausteinen
Sokeri: 2g/l
Rypäle: Riesling
Red Wines Red Wines Western Cellars Winemaker's Selection Zinfandel (Yhdysvallat)
Täyteläinen, tumman marjaisa, hilloinen, kirsikkainen, vaniljainen ja paahteinen
Sokeri: 5,9g/l Rypäle: Zinfandel
La Piuma Chianti DOCG (Italia)
Keskitäyteläinen, sopivan hapokas, keskitanniininen, kirsikkainen ja karpaloinen
Sokeri: 4g/l
Rypäle: Sangiovese
Patriarche Pinot Noir (Ranska)
Kevyt, hienostuneet tanniinit, vadelmainen ja mustaherukkainen
Sokeri: 1,75g/l
Rypäle: Pinot Noir
Punaviini Expedition Vino Rosso Corvina VE
Mausteisen Expedition Vino Rosson rypäle on Corvina, italialainen alkuperäislajike. Maku on kypsän marjainen ja keskitanniininen. Pehmeän voimakkuutensa ansiosta viini sopii erinomaisesti myös sellaisenaan nautittavaksi, mutta ihan yhtä kotonaan se on tapaksien, lihan, pastan ja pizzan kaverina. Rubiininpunainen Corvina on monipuolinen ruokaviini!
Sparkling Wine & Champagne Sparkling Wine & Champagne Patriarche Crémant Bourgogne Brut (Ranska)
Kuiva, tasapainoinen, raikas, hapokas ja hedelmäinen Sokeri: 9g/l Rypäle: Chardonnay, Pinot Noir, Gamay ja Aligoté
Mas d’en Bros Cava (Espanja) Voimakkaan raikas, omenainen, sitruksinen ja nektariininen cava, joka on valmistettu shampanja menetelmällä. Sokeri: 11g/l Rypäle: Xarello, Macabeo, Parellada
Canevel Prosecco Rose 11%
Expedition Brut Spumante
Kuiva, keskihapokas, päärynäinen & kevyen passionhedelmäinen.
Philippe De Nantheuil Champagne Brut
Elegantin mausteinen samppanja. Raikkaan hapokas, sitruksinen ja täynnä hienostunutta mausteisuuta sekä aromikkuutta. Sen pitkä jälkimaku on runsas ja tyylikäs.
Rypäleinä Pinot Noir, Pinot Meunier ja Chardonnay.
Lanson Noble Blanc de Blanc Champagne Vintage 2004 Noble on samppanjatalo Lansonin juuri julkaisema uusi lippulaiva samppanja, jota valmistetaan vain harvinaisen hyvien vuosikertojen osuessa kohdalle.
Käsinpoimitut rypäleet tulevat Cotê des Blancsin viideltä eri Grand Cru kylien tarhoilta ja ovat 100% Chardonnay rypälettä.
Viini on voimakkaan harteikas, jossa yhdistyy hunajainen sitruunaisuus mantelimaiseen paahteisuuteen ollen samalla jämäkkä, mutta myös raikas.
Tässä on todellinen viininteon taidonnäyte, joka on kypsynyt Lansonin kellareissa 18 vuoden ajan.
VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.
kontaktandmed kontaktandmed Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone Aleksanterinkatu 14
Lahti
kaart Restoran on ratastooliga ligipääsetav S-Card Meil saab kasutada kaarti S-Card E - N 15:00 - 00:00 Köök: 15:00 - 21:30
R 13:00 - 01:30 Köök: 14:00 - 22:00
L 13:00 - 01:30 Köök: 13:00 - 22:00
Restoraniketid Restoraniketid