Bar Tutun Menu Bar Tutun Menu
Bar Tutun Menu Bar Tutun Menu Pepperonimakkaraa, oliiveja, puolikuivattua tomaattia, parmesanjuustoa, viikunahilloa, valkosipulileipää sekä tuoretta oreganoa
Rapeita ranskalaisia, cheddarjuustokastiketta, pikkelöytyä punasipulia, tomaattia, jalopenoja ja creme fraichea.
Ladatut ranut pekonilla G L
Rapeita ranskalaisia, cheddarjuustokastiketta, pekonia, pikkelöytyä punasipulia, tomaattia, jalopenoja ja creme fraichea.
Ladatut ranut broilerilla G L
Rapeita ranskalaisia, cheddarjuustokastiketta, broilerin fileeviipaleita, pikkelöytyä punasipulia, tomaattia, jalopenoja ja creme fraichea.
Kastike vaihtoehtoina legendaarisen Siipiweikkojen Medium, Hot, Xhot ja Kamikaze. Lisäksi kurkkua, porkkanaa sekä limecremeä.
Kastike vaihtoehtoina legendaarisen Siipiweikkojen Medium, Hot, Xhot ja Kamikaze. Lisäksi kurkkua, porkkanaa sekä limecremeä.
Tutun pizzatasku kebabilla Vehnätaikinasta pizzauunissa paistettu tasku, täytteenä kebab- lastuja, raikasta salaattia, chili- tomaattia, fetajuustoa, kebabkastiketta sekä aiolia.
Tutun pizzatasku broilerilla Vehnätaikinasta pizzauunissa paistettu tasku, täytteenä grillattuja broilerin fileeviipaleita , raikasta salaattia, chili- tomaattia, fetajuustoa, kebabkastiketta sekä aiolia.
Mehevän briossosämpylän välissä porsaan kylkeä, rapeaa pekonia, romainesalaattia, chili-tomaattikuutioita, lämmintä cheddarkastiketta, jalopenoja, pikkelöityä punasipulia ja chilimajoneesia.
Tutun Kanaburger
Mehevän briossisämpylän välissä rapeaa broileria, vuohenjuustoa, paholaisenhilloa, romainesalaattia, chili-tomaattikuutioita, pikkelöityä punasipulia ja valkosipulimajoneesia
Tutun Siderit 2 kpl
Jalopenopoppersseja ja valitsemasi dippi
Tutun Siderit 2 kpl
Mozzarellatikkuja ja valitsemasi dippi
Tutun Siderit 2 kpl
Olutpaneroituja sipulirenkaita ja valitsemasi dippi
VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.
kontaktandmed kontaktandmed Restoran on ratastooliga ligipääsetav S-Card Meil saab kasutada kaarti S-Card E - T Suletud Köök: Suletud
K - N 15:00 - 23:00 Köök: 15:00 - 20:30
R 15:00 - 02:00 Köök: 15:00 - 21:30
L 14:00 - 02:00 Köök: 14:00 - 21:30
Restoraniketid Restoraniketid