Liigu peamise sisu juurde
Löydä parhaat kesäterassit ja ravintolat! Katso lähin terassi »

Juomalista

Maistelulauta – Neljä makua yhdellä tilauksella

Ota kaikki irti Suomen laajimmasta olutvalikoimasta! Kaislan maistelukortin avulla kasaat helposti oman olutmaistelun. Voit myös valita valmiin Kaisla Classics-maistelulaudan.

Valitse tuotteet joko Vuorikadun tai Vilhonkadun valikoimista.

Maistelulauta 11,20 € (4 x 1 dl)
Iso maistelulauta 20,40 € (4 x 2 dl)

Hanaoluet ja -siiderit | Bar Vilhonkatu

Hanaoluet ja -siiderit | Bar Vuorikatu

Pullo-oluet | Lager • Pils • Bock

Lager on raikas ja helposti lähestyttävä pohjahiivaolut. Tsekkiläinen pilsner ja saksalainen bock ovat vaaleaa lageria tuhdimmin humaloituja.

Pullo-oluet | Ale • Pale Ale

Ale on pintahiivaolut, jolla on useita eri alatyyppejä, kuten katkea bitter, saksalainen kölcsh ja makean karamellinen pale ale.

Pullo-oluet | Sour Ale • Gose

Sour ale on hapan pintahiivaolut, joka on usein hedelmäinen ja marjainen. Saksalainen gose on hieman suolaisempi, sitruksinen hapanolut.

Pullo-oluet | IPA • APA

Indian Pale Ale on hedelmäinen, katkera ja voimakkaasti humaloitu pintahiivaolut. American Pale Ale on moderni ja entistäkin sitruksisempi jenkkiversio alun perin brittiläisestä IPAsta.

Pullo-oluet | Abbey ja Trappist

Abbey- ja trappistioluet ovat luostarioluita. Tyyliltään ne ovat usein belgityylisiä vaaleita tai vahvoja aleja, dubbeleita, tripeleitä tai quadrupeleita.

Pullo-oluet | Lambic

Lambic on belgialainen olut, jossa ei käytetä hiivaa, vaan vierre käy villihiivojen avulla. Maista hiilihappoista gueuzea, kirsikoilla maustettua kriekiä tai vadelmaista framboisea.

Pullo-oluet | Stout • Porter

Portteri ja stout ovat brittityylisiä tummia pintahiivaoluita. Paahdetussa aromissa voi aistia karamellia, leipää, suklaata tai kahvia.

Pullo-oluet | Weissbier • Witbier

Vehnäolut on kepeän raikas juoma. Maista baijerilaista sameaa hefe-weizeniä, täyteläisempää dunkelia tai belgialaista kirpeää witbieriä.

Pullo-oluet | Speciality

Rest of the best! Lisää panimoiden erikoisherkkuja.

Pullosiiderit ja lonkerot

Alkoholittomat

Viinit

VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.

kontaktandmed

Näita kaardil

Vilhonkatu 4

Helsinki

kaart
Restoran on ratastooliga ligipääsetav
S-CardMeil saab kasutada kaarti S-Card
010 76 63850
Kõne hind pvm/mpm
Nädal:
E - T 
14:00 - 00:00
K - N 
14:00 - 01:00
R 
14:00 - 02:00
L 
12:00 - 02:00
P 
14:00 - 00:00

Restoraniketid

  • Amarillo
  • Babista Kebab Revolution
  • Bacaro Doppio Cafe & Deli
  • Bistro
  • Chico's
  • Coffee House
  • Frans & les Femmes
  • Grill it!
  • Hesburger
  • Hophaus
  • La Famiglia
  • Leiketupa logo
  • Oksa
  • Oluthuoneet
  • Papa Giovanni logo
  • PizzaBuffa
  • Presso
  • Prisma Cafe
  • Public Corner
  • Rosso
  • Rosso Pizza
  • Spaghetteria
  • Trattoria
  • VENN
S-Restoranid logo

SOK turismi- ja toitlustusketi juhtimine

Külastusaadress:

Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki

Postiaadress:

PL 1 00088 S-RYHMÄ

Ettevõtte registrikood:

0116323-1

Müügiteenindus, Helsingi metropolipiirkond

0300 870 020 (tööpäeviti 8.30–16.30)51 senti/kõne + kohalik võrgutasu/mobiilikõne tasuKõik müügiteenused

SOK

+358 (0)10 76 8011 (tööpäeviti 8.00–17.00)kohalik võrgutasu/mobiilikõne tasu

Tagasiside


Tagasisidelingid leiate iga restorani kodulehelt