Juomalista
Maistelulauta – Neljä makua yhdellä tilauksella
Ota kaikki irti Suomen laajimmasta olutvalikoimasta! Kaislan maistelukortin avulla kasaat helposti oman olutmaistelun. Voit myös valita valmiin Kaisla Classics tai Guest Taproom -maistelulaudan.
Maistelulauta 11 € (4 x 1 dl)
Iso maistelulauta 20 € (4 x 2 dl)
Hanaoluet ja -siiderit | Bar Vilhonkatu
Hanaoluet ja -siiderit | Bar Vuorikatu
Hanaoluet | Vaihtuva valikoima
Hanaoluet | Guest Taproom
Pullo-oluet | Lager • Pils • Bock
Lager on raikas ja helposti lähestyttävä pohjahiivaolut. Tsekkiläinen pilsner ja saksalainen bock ovat vaaleaa lageria tuhdimmin humaloituja.
Pullo-oluet | Ale • Pale Ale
Ale on pintahiivaolut, jolla on useita eri alatyyppejä, kuten katkea bitter, saksalainen kölcsh ja makean karamellinen pale ale.
Pullo-oluet | Sour Ale • Gose
Sour ale on hapan pintahiivaolut, joka on usein hedelmäinen ja marjainen. Saksalainen gose on hieman suolaisempi, sitruksinen hapanolut.
Pullo-oluet | IPA • APA
Indian Pale Ale on hedelmäinen, katkera ja voimakkaasti humaloitu pintahiivaolut. American Pale Ale on moderni ja entistäkin sitruksisempi jenkkiversio alun perin brittiläisestä IPAsta.
Pullo-oluet | Abbey ja Trappist
Abbey- ja trappistioluet ovat luostarioluita. Tyyliltään ne ovat usein belgityylisiä vaaleita tai vahvoja aleja, dubbeleita, tripeleitä tai quadrupeleita.
Pullo-oluet | Lambic
Lambic on belgialainen olut, jossa ei käytetä hiivaa, vaan vierre käy villihiivojen avulla. Maista hiilihappoista gueuzea, kirsikoilla maustettua kriekiä tai vadelmaista framboisea.
Pullo-oluet | Stout • Porter
Portteri ja stout ovat brittityylisiä tummia pintahiivaoluita. Paahdetussa aromissa voi aistia karamellia, leipää, suklaata tai kahvia.
Pullo-oluet | Weissbier • Witbier
Vehnäolut on kepeän raikas juoma. Maista baijerilaista sameaa hefe-weizeniä, täyteläisempää dunkelia tai belgialaista kirpeää witbieriä.
Pullo-oluet | Speciality
Rest of the best! Lisää panimoiden erikoisherkkuja.
Pullosiiderit ja lonkerot
Alkoholittomat
Viinit
VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.