Liigu peamise sisu juurde

À la carte

À la carte

Koe intohimoinen tutkimusmatka suomalaisen ruuan juurille. Haluamme nostaa kotimaiset ja pohjoisen raaka-aineet jalustalle, niiden ominaista makua ja syvintä olemusta kunnioittaen. Lupaamme nautintoa lautasella ja lasissa. Jokaisessa annoksessamme on yksi tarkkaan valittu pääraaka-aine ja sitä täydentävä lisuke, jotka yhdessä muodostavat harmonisen ja puhtaan makuelämyksen.

Tee pöytävaraus tästä >>

Menut

Menut

Neljän ruokalajin menut

Alkuun

Alkuun

Pääruoaksi

Pääruoaksi

Jälkiruoat

Jälkiruoat

VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.

kontaktandmed

kontaktandmed

010 787 4043
Vain iltaisin ja viikonloppuisin
Restoran on ratastooliga ligipääsetav
S-CardMeil saab kasutada kaarti S-Card

lahtiolekuajad

lahtiolekuajad

Solo Sokos Hotel Pier 4:n aamiainen tarjoillaan ravintolassa.

Restoraniketid

Restoraniketid