Fredde'sin parsaviikot 17.4.–30.5.
Triplassa sijaitseva Fredde’s on aina matkasi varrella – ja sinne on myös helppo tulla nauttimaan parsaa, sesongin parasta herkkua. Parsan maut on houkuteltu esiin grillattuna ja siitä nautitaankin niin burratan kuin naudan entrecôten kanssa. Kokeile myös parsapizzaa! Valitse valmis kolmen ruokalajin menu tai maistele parsaa valitsemalla juuri sinun makuusi sopivat annokset.
Muistathan varmistaa parsaherkuttelusi varaamalla pöydän.
Alkuun
Pääruoat
Jälkiruoka
Parsamenu
Suositusviini
VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.