Liigu peamise sisu juurde

10. Kerroksen Bliniviikot 8.1.–8.3.2026

10. Kerroksen Bliniviikot 8.1.–8.3.2026

Blinit ovat talven suosikkiherkkuja!

10. Kerroksen kuuluisat blinit paistetaan valurautapannussa kirkastetussa voissa. Herkuttele yksittäisillä blineillä tai valitse blinilajitelma, jossa blinit tarjoillaan herkullisten lisukkeiden kera: siianmätiä, punasipulia, smetanaa, suolakurkkuja, katkarapuskagenia, savuporomoussea, graavattua lohitartaria sekä metsäsienisalaattia.

Juomaksi blinien seuraksi sopii erinomaisesti Philippe de Nantheuil Brut Champagne.

Tervetuloa nauttimaan 8.1.-8.3.2026.

Tee pöytävaraus tästä linkistä >>

Alkuun

Alkuun

Pääruoaksi

Pääruoaksi

Suosittelemme

Suosittelemme

VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.

kontaktandmed

kontaktandmed

Restoran on ratastooliga ligipääsetav
S-CardMeil saab kasutada kaarti S-Card

lahtiolekuajad

lahtiolekuajad

Restoraniketid

Restoraniketid