49 50 51
Lõunasöök, nädal 49, 1.12 - 7.12 Lõunasöök, nädal 49, 1.12 - 7.12
Teisipäev 2.12 Teisipäev 2.12 Punajuuri-härkäpapufalleroita, helmicouscousta, paahdettuja tomaatteja, fetajuustoa, yrttikreemiä.
Mureaa ylikypsää kassleria, bataattipyreetä ja punaviinikastiketta.
Paistettua puna-ahventa, antiboise-kastiketta, helmicouscousta.
Punajuuri-härkäpapufalleroita, helmicouscousta, paahdettuja tomaatteja, fetajuustoa, yrttikreemiä.
Paistettua maksaa, dijon-perunapyreetä, kermassa haudutettua sipulia ja puolukkaa
Paistettua puna-ahventa, antiboise-kastiketta, helmicouscousta.
Kolmapäev 3.12 Kolmapäev 3.12 Punajuuri-härkäpapufalleroita, helmicouscousta, paahdettuja tomaatteja, fetajuustoa, yrttikreemiä.
Mureaa ylikypsää kassleria, bataattipyreetä ja punaviinikastiketta.
Paistettua puna-ahventa, antiboise-kastiketta, helmicouscousta.
Punajuuri-härkäpapufalleroita, helmicouscousta, paahdettuja tomaatteja, fetajuustoa, yrttikreemiä.
Paistettua maksaa, dijon-perunapyreetä, kermassa haudutettua sipulia ja puolukkaa
Paistettua puna-ahventa, antiboise-kastiketta, helmicouscousta.
Neljapäev 4.12 Neljapäev 4.12 Punajuuri-härkäpapufalleroita, helmicouscousta, paahdettuja tomaatteja, fetajuustoa, yrttikreemiä.
Mureaa ylikypsää kassleria, bataattipyreetä ja punaviinikastiketta.
Paistettua puna-ahventa, antiboise-kastiketta, helmicouscousta.
Punajuuri-härkäpapufalleroita, helmicouscousta, paahdettuja tomaatteja, fetajuustoa, yrttikreemiä.
Paistettua maksaa, dijon-perunapyreetä, kermassa haudutettua sipulia ja puolukkaa
Paistettua puna-ahventa, antiboise-kastiketta, helmicouscousta.
Reede 5.12 Reede 5.12 Punajuuri-härkäpapufalleroita, helmicouscousta, paahdettuja tomaatteja, fetajuustoa, yrttikreemiä.
Mureaa ylikypsää kassleria, bataattipyreetä ja punaviinikastiketta.
Paistettua puna-ahventa, antiboise-kastiketta, helmicouscousta.
Punajuuri-härkäpapufalleroita, helmicouscousta, paahdettuja tomaatteja, fetajuustoa, yrttikreemiä.
Paistettua maksaa, dijon-perunapyreetä, kermassa haudutettua sipulia ja puolukkaa
Paistettua puna-ahventa, antiboise-kastiketta, helmicouscousta.
VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.
kontaktandmed kontaktandmed Restoran on ratastooliga ligipääsetav S-Card Meil saab kasutada kaarti S-Card
lahtiolekuajad lahtiolekuajad
Restoraniketid Restoraniketid