Nyt rillotellaan Myllyssä

Kauppakeskus Myllyssä pääsee nyt rillottelemaan ja kahvittelemaan

Asiakkaiden odottama Amarillo on perjantaina 24.5. avattu Kauppakeskus Myllyssä Myllytorin 2. kerroksessa. Legendaarinen Amarillo tarjoaa rillottelua ja Meksikosta inspiraationsa saaneita makuja. Myös Kauppakeskus Myllyn täysin uudistunut Coffee House on avoinna lauantaista 25.5. alkaen.

Amarillo-ravintoloiden miljöötä on uudistettu viimeisten vuosien aikana ja se erottautuu ravintolamarkkinassa monipuolisena viihtymisen paikkana. Runsas meksikolaishenkinen snacks-menu on suunniteltu siten, että suurempikin seurue voi koota monipuolisista vaihtoehdoista kattauksen yhdessä jaettavaksi. Moni valitsee Amarillon burgereiden vuoksi, ja klassikoksi noussut Amarillo Big Burger onkin ravintolaketjun myydyimpiä annoksia. Listalla on myös vegaanisia annoksia.

Amarillossa asiakkailla on mahdollisuus tutustua menuun sekä tilata annokset ja juomat myös digitaalisesti.

– QR-koodin skannaamalla saat näkyviin ruokalistan kaikki annokset kuvineen. Digitaalinen tilausmahdollisuus helpottaa ja nopeuttaa asiointia monella tapaa. Voit rauhassa tutkia eri vaihtoehtoja ja tehdä tilauksesi heti, kun olet päätöksesi tehnyt. Myös lisätilauksia on vaivatonta tehdä jonottamatta, sanoo ryhmäpäällikkö Katja Honkanen Turun Osuuskaupasta.

Kauppakeskus Myllyn täysin uudistunut Coffee House

Kauppakeskus Myllyn tuttu Coffee House avataan lauantaina 25.5. täysin uudenlaisena. Kyseessä on koko Coffee House -ketjun ensimmäinen täysin uuden ilmeen ja konseptin mukainen kahvila, jossa voit nauttia omannäköisesi tauon kaiken muun keskellä.

Coffee Housen tuotteissa ja esillepanoissa on huomioitu vuorokauden ajat sekä kaikilla aisteilla nauttiminen. . Kattava valikoima on tarjolla koko päivän, mutta aamupäivällä painottuvat suolaiset ja iltapäivällä makeammat annokset. Lounasaikaan tarjoillaan Italiasta inspiraationsa ammentava raikas ja runsas pizzatyylinen leipä, josta leikataan paikan päällä annospaloja.

- Perinteisen kahvin lisäksi erilaisten kylmien juomien suosio on nyt rajussa kasvussa, ja se näkyy myös valikoimissamme. Erilaisten kylmien kahvien lisäksi tarjolla on myös Coffee Housen omalla reseptillä tehtyjä hedelmäisiä jääteevaihtoehtoja. Kahvin ystävien iloksi tuomme valikoimiin Robert Paulig Roasteryn vain Coffee Houselle kehittämän oman kahvisekoituksen. Tämä pienpaahtimon paahtama kahvi paahdetaan itse tuotetulla aurinkoenergialla ja on 100 % vastuulliseksi varmennettua kahvia, kertoo ryhmäpäällikkö Katja Honkanen.

**

Perjantaina 24.5. klo 17 ensimmäiset 50 Amarillon asiakasta saavat Amarillo-ämpärin ja viikonlopun aikana asiakkaat voivat osallistua arvontaan, jossa palkintona on 50” taulu-tv.

**

Lisätietoja:

Turun Osuuskauppa, ryhmäpäällikkö Katja Honkanen, puh. 010 764 4219

In these restaurants

Restaurant chains

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Leiketupa
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN
logo

SOK Travel and Hospitality Industry Chain Management

Street address:

Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki

Postal address:

P.O. Box 1, 00088 S GROUP, Finland

Business ID:

0116323-1

Sales service, Helsinki metropolitan area

0300 870 020 (weekdays from 8 am to 6 pm)

51 cents per min + local network charge/mobile call charge

All the Sales Services

SOK

+358 10 76 8011 (weekdays from 8 am to 5 pm)

local network charge/mobile call charge

General information

Feedback


Feedback links for individual restaurants are found on each restaurant’s own website