Rakkaudella ruokahävikkiä vastaan

Ripaus suolaa, runsaasti rakkautta ja valtavasti intohimoa. Saammeko esitellä Gunnarin itse tehdyn leivän, joka saa täyteläisen makunsa aamiaisen puurosta. Hyvä leipä täydentää aterian. Se sopii täydellisesti seurusteluun ja sillä kaapaisee viimeisetkin pisarat herkullisesta kastikkeesta. Gunnarin leipä on kuohkea ja täyteläinen. Siinä on sopivasti rapea kuori, pehmeä sisus ja päällä ripaus suolaa. Gunnarin leivän leivontaan pelastetaan puuro, mikä on jäänyt yli aamiaiselta ja jos leipää jää, tehdään siitä lounaskeitolle maistuvia krutonkeja. Näin minimoidaan ruokahävikin syntymistä. Kutsu leipä pöytään ja anna sen vietellä sinut makumatkalle kanssaan. Gunnarin leipä on yksi monista zero waste - toimenpiteistä, joita Gunnarissa on tehty. Gunnarin makumatkan annoksiin ja aukioloaikoihin pääset tutustumaan [TÄSTÄ](https://www.raflaamo.fi/fi/turku/ravintola-gunnar)

Restaurant chains

  • Amarillo
  • Babista Kebab Revolution
  • Bacaro Doppio Cafe & Deli
  • Bistro
  • Chico's
  • Coffee House
  • Frans & les Femmes
  • Grill it!
  • Hesburger
  • Hophaus
  • La Famiglia
  • Leiketupa logo
  • Oksa
  • Oluthuoneet
  • PizzaBuffa
  • Presso
  • Prisma Cafe
  • Public Corner
  • Rosso
  • Rosso Express
  • Rosso Pizza
  • Spaghetteria
  • Trattoria
  • VENN
S-Restaurants logo

SOK Travel and Hospitality Industry Chain Management

Street address:

Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki

Postal address:

P.O. Box 1, 00088 S GROUP, Finland

Business ID:

0116323-1

Sales service, Helsinki metropolitan area

0300 870 020 (weekdays from 8 am to 6 pm)

51 cents per min + local network charge/mobile call charge

All the Sales Services

SOK

+358 10 76 8011 (weekdays from 8 am to 5 pm)

local network charge/mobile call charge

General information

Feedback


Feedback links for individual restaurants are found on each restaurant’s own website