Kevään makuja ja parsaa Gunnarissa Turun Seurahuoneella

Parsat ovat nyt Gunnarissa! Kevään uusi sesongin ruokalista sisältää parsaa eri annoksissa, lisukkeina sekä mm. risottona - sekä tietysti sesongin menussa. Suosittelemme!

MENU G3 59, 50 / S-ETU 56

PARSAA ´POLONAISE´ GUNNARIN TAPAAN L, K

Grillattua vihreää parsaa, voissa paahdettua leipämurua, päällä hienonnettua kananmunaa ja persiljaa, parmesaanikastiketta

PAISTETTUA KUHAA L, G

valkoviini-voikastiketta, parsarisottoa

LÄMMIN FUDGELLA TÄYTETTY VALKOSUKLAA BLONDIE L, G

appelsiini-suolakinuskia ja mascarponevaahtoa

Viinisuositus menulle

SINGING GRÜNER VELTLINER 78, 80/plo 12,60/ 12 cl

Grüner Veltiner 100 % Itävalta

Kuiva, tyylikkään hapokas, mehevän hedelmäinen, vivahteikas ja tasapainoinen. Viini laulaa suussa ja laulattaa nauttijaansa.


Tutustu kevään ruokalistaan

Antaudu aisteillesi ja tule nauttimaan!

Gunnar Eatery & Bar

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone

In these restaurants

Restaurant chains

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN
logo

SOK Travel and Hospitality Industry Chain Management

Street address:

Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki

Postal address:

P.O. Box 1, 00088 S GROUP, Finland

Business ID:

0116323-1

Sales service, Helsinki metropolitan area

0300 870 020 (weekdays from 8 am to 6 pm)

51 cents per min + local network charge/mobile call charge

All the Sales Services

SOK

+358 10 76 8011 (weekdays from 8 am to 5 pm)

local network charge/mobile call charge

General information

Feedback


Feedback links for individual restaurants are found on each restaurant’s own website