Alla RESTAURANGER PÅ ORTEN
Cantina Antonio Nummela

 

Cantina Antonio är en välkomnande och trivsam mat- och mysrestaurang för alla som gillar att äta gott och ha roligt.
 
På vår meny hittar du intressanta inslag från det mexikanska köket, allt från tortillas till fajitas. Vi serverar saftiga biffar och du väljer själv om de ska vara milda i smaken eller härligt eldiga. Våra burgers, platters och sallader tillagas med kärlek. 
 
Vår glada och tjänstvilliga personal hjälper dig gärna att välja rätter. Du är alltid lika välkommen till Antonio – ensam, på tumanhand eller i sällskap. Du kan också boka bord hos oss i förväg, och större grupper ger vi gärna en gruppmåltidsoffert. 
 
Antonio är ett utmärkt val om du vill koppla av, umgås och festa!
 
På torsdags-, fredags- och lördagskvällar omvandlas matrestaurangen Antonio i Nummela till en fartfylld kvällsrestaurang. Vi spelar de senaste hitlåtarna och kan utlova riktig partystämning! De två musikvärldarna bjuder på musik för alla smaker. Antonio har också en trivsam terrass.
 
Hos oss får du Bonus med S-Förmånskortet!
 
PizzaBuffa Prisma, Lojo

Ät så mycket som du själv vill!

Snabb och enkel restaurang för hela familjen. Det är PizzaBuffa. Hos oss kan du äta så mycket god mat du vill. Vi erbjuder läckra pizzor, fräscha sallader, varma rätter och läskande drycker – allt till samma pris! På vardagar kan du välja lunch från vår varierande lunchbuffé. Till dessert passar mjukglass eller någon annan av PizzaBuffas goda efterrätter. Efter ett besök på PizzaBuffa känner du dig alltid mätt och belåten.