Alla RESTAURANGER PÅ ORTEN
Cantina Antonio Nummela

 

Cantina Antonio är en välkomnande och trivsam mat- och mysrestaurang för alla som gillar att äta gott och ha roligt.
 
På vår meny hittar du intressanta inslag från det mexikanska köket, allt från tortillas till fajitas. Vi serverar saftiga biffar och du väljer själv om de ska vara milda i smaken eller härligt eldiga. Våra burgers, platters och sallader tillagas med kärlek. 
 
Vår glada och tjänstvilliga personal hjälper dig gärna att välja rätter. Du är alltid lika välkommen till Antonio – ensam, på tumanhand eller i sällskap. Du kan också boka bord hos oss i förväg, och större grupper ger vi gärna en gruppmåltidsoffert. 
 
Antonio är ett utmärkt val om du vill koppla av, umgås och festa!
 
På torsdags-, fredags- och lördagskvällar omvandlas matrestaurangen Antonio i Nummela till en fartfylld kvällsrestaurang. Vi spelar de senaste hitlåtarna och kan utlova riktig partystämning! De två musikvärldarna bjuder på musik för alla smaker. Antonio har också en trivsam terrass.
 
Hos oss får du Bonus med S-Förmånskortet!
 
VENN Helsingfors

Det finns inget mer värdefullt i livet än vänner, vin och mat. Hela denna oslagbara trio får du träffa på nya VENN. VENN har en charmig och lättsam atmosfär och du kan enkelt att titta in för en drink under shoppingdagen eller stanna ända till sen kväll om du så önskar. VENN serverar enkel och god mat, läckra viner och utsökta cocktails. Enkelt och okonstlat – det är vår grej! Kom till VENN och ta med en vän, eller låna en här!