Royals gruppmenyer
Krona din festtillställning med imponerande och läckra serveringar! I vårt sortiment hittar du en färdig meny eller alternativ för att skapa din egen helhet.
Våra matprodukter är huvudsakligen laktosfria, och vi beaktar specialdieter som meddelas i förväg. Vi förbehåller oss rätten till pris- och råvaruändringar.
En del av våra produkter är designade för specifika utrymmen / gruppstorlekar, vår försäljningstjänst hjälper gärna till med planeringen.
Bokningar och ytterligare information från vår försäljningstjänst: sales.vaasa@sok.fi tel. 0207808860 (vardagar kl. 8.30-16.30).
Menyer
Säsongsmeny april-augusti
Genom förbeställning för min. 50 personer. Allergier/specialkost som meddelas på förhand tas i beaktande.
Välj en trerättersmeny från nedanstående alternativ (en helhet / grupp):
I priset på menyn ingår huvudrätt samt vald förrätt och dessert, priset för menyn bestäms av den valda huvudrätten. Vi förutsätter att samma meny väljs för hela sällskapet.
Säsongsmeny september–mars
Genom förbeställning för min. 50 personer. Allergier/specialkost som meddelas på förhand tas i beaktande.
Välj en trerättersmeny från nedanstående alternativ (en helhet / grupp):
I priset på menyn ingår huvudrätt samt vald förrätt och dessert, priset för menyn bestäms av den valda huvudrätten. Vi förutsätter att samma meny väljs för hela sällskapet.
LF = laktosfattig, L = laktosfri, G = glutenfri, GB = glutenfri på begäran, VE = vegansk, VEB = vegansk på begäran, E = Eldig, M = Mjölkfri, NÖ = Innehåller nötter V = Vegetarisk rätt. För mer information om portioner, vänligen kontakta personalen. Livsmedelsverket rekommenderar att köttfärsbiffar alltid ska ätas helt genomstekta. Även högklassig mediumstekt köttfärs kan innehålla EHEC-bakterier, som kan orsaka allvarlig matförgiftning särskilt hos barn och äldre människor.