À la carte À la carte
Alkuruoat Alkuruoat Härän fileestä valmistettu tartar-pihvi, kanttarellimaustekastiketta, kaprismajoneesia ja marinoitu punasipulia.
Pitkään muhitettu Herkkujuustolan Vilho- juustolla gratinoitu ranskalainen sipulikeitto.
Grillattua endiiviä ja Vilho -juustoa G L
Grillattua endiiviä, yrttiöljyssä pyöräytettyä vuonankaalia, kaprismajoneesia, marinoitua punasipulia, Herkkujuustolan Vilho -juustoa ja friteerattua kaprista.
Paistettuja kampasimpukoita, kukkakaalipyrettä ja yrttiöljyä
Palvattua ankanrintaa, roquefort-juustoa, paahdettua valkosipulimajoneesia, mummonkurkkua ja marinoitua punasipulia.
Jättikatkarapuja, palvattua lampaanpaistia, hirvipatèta, Roquefort -juustoa, Herkkujuustolan Vilho -juustoa, marinoitua kaprista ja punasipulia, mummonkurkkua sekä Le Blasonin leipää.
Pääruoat Pääruoat Yli yön haudutettua yrteillä ja punaviinillä maustettua pataa. Härän niskaa, porsaan sisäfileetä, herkkusieniä ja pikkusipuleita. Tarjoillaan kaprisperunoiden kanssa
Pariloitua härän- ja porsaanfileetä, bearnaise- ja timjamikastiketta, kukkakaalipyreetä, lämmintä purjo-porkkanasalaattia ja gratinoitua perunaa.
Pekoniin kääräisty härän sisäfilepihvi, timjamikastiketta, kukkakaalipyreetä ja kaprisperunoita.
Pitkään haudutettua härän niskaa, bearnaisekastiketta, paahdettua bimiä ja puolikuivattuja tomaatteja. Tarjoillaan ranskanperunoiden ja paahdetun valkosipulimajoneesin kera.
Paahdetun briossin välissä tuhti härän jauhelihapihvi, kaprismajoneesia, salaattia, marinoitua punasipulia, kanttarellimaustekastiketta ja Herkkujuustolan Vilho -juustoa. Tarjoillaan ranskanperunoiden ja paahdetun valkosipulimajoneesin kanssa.
Kanaa Wellingtonin tapaan L
Voitaikinakuoressa paistettu sienillä ja pekonilla täytetty siipiluullinen kananrintafile. Tummaa timjamikastiketta, paahdettua bimiä, puolikuivattuja tomaatteja ja valkosipuli-perunapyreetä
Pariloitua lohta ja jättirapuja, tomaattikastiketta, valkosipuli-perunapyreetä, paahdettua bimiä ja puolikuivattuja tomaatteja.
Yrteillä ja tomaatilla maustettua kasvispaistosta: kesäkurpitsaa, munakoisoa ja paprikaa. Tarjoillaan valkosipuli-perunapyreen kanssa.
Valintanne mukaan tofulla, brie-juustolla tai paistetuilla jättikatkaravuilla kruunattu salaatti, jossa yrttiöljyllä maustettua salaattisekoitusta, marinoitua punasipulia, puolikuivattua tomaattia, mummonkurkkua ja hedelmää.
Päivän saaliin mukaisia herkullisia kala-annoksia läheltä ja kaukaa.
Valkosipuli-valkoviiniliemessä kiehautettuja sinisimpukoita. Tarjoillaan ranskanperunoiden ja paahdetun valkosipulimajoneesin kera.
Jälkiruoat Jälkiruoat Timjamilla maustettu suklaafondant, valkosuklaamoussea ja mustikkacoulista.
Lehtevien voitaikinalevyjen välissä vaniljalla ja sitruunalla maustettua tuorejuustokreemiä sekä Le Blasonin vadelmahilloa.
Perinteinen vaniljalla maustettu crème brûlée.
Brie-valkohomejuusto, Roquefort-sinihomejuusto ja Herkkujuustolan Vilho -juusto. Tarjoillaan mustikkacoulisin ja juustokeksien kanssa.
Kuohuviinisorbettia ja mustikkaa G VE
Vanhan Porvoon Jäätelötehtaan proseccosorbettia, mustikka coulista sekä kuivattua mustikkaa. Sopii raikastamaan ateria kokonaisuutta pää- ja jälkiruuan välissä
Vaihtuva valikoima jäätelöitä, josta voit kysyä lisää henkilökunnaltamme. Lisää myös jäätelökastike +1€ valintasi mukaan kinuski-, suklaa- tai mansikkakastike.
Valitsemanne juusto, joka tarjoillaan mustikkacoulisin kera. Sopii täydentämään ateria kokonaisuutta pää- ja jälkiruuan välissä.
LF = laktosfattig, L = laktosfri, G = glutenfri, GB = glutenfri på begäran, VE = vegansk, VEB = vegansk på begäran, E = Eldig, M = Mjölkfri, NÖ = Innehåller nötter V = Vegetarisk rätt. För mer information om portioner, vänligen kontakta personalen. Livsmedelsverket rekommenderar att köttfärsbiffar alltid ska ätas helt genomstekta. Även högklassig mediumstekt köttfärs kan innehålla EHEC-bakterier, som kan orsaka allvarlig matförgiftning särskilt hos barn och äldre människor.
kontaktuppgifter kontaktuppgifter Original Sokos Hotel Vaakunan yhteydessä Possentie 7
Tavastehus
karta Restaurangen är tillgänglig med rullstol Le Blason Bar palvelee maanantaista perjantaihin klo 16-22 ja lauantaisin klo 14-23.
Mån - Tor Stängd Kök: Stängd
Fre 17:00 - 22:00 Kök: 17:00 - 21:30
Lör 15:00 - 23:00 Kök: 15:00 - 22:30
Restaurangkedjor Restaurangkedjor