Joulumenut ryhmille
Joulumenut ryhmille
Puiston joulumenut ryhmille tarjoilla 10.11.-22.12.
Ala carte menulle minimi henkilömäärä 10 hlö
Jouluiselle noutopöydälle minimi henkilömäärä 20hlö
Pöytävaraukset sales.tampere@sok.fi
Ala carte menu
Ala carte menu
Jouluinen noutopöytä
Jouluinen noutopöytä
LF = laktosfattig, L = laktosfri, G = glutenfri, GB = glutenfri på begäran, VE = vegansk, VEB = vegansk på begäran, E = Eldig, M = Mjölkfri, NÖ = Innehåller nötter V = Vegetarisk rätt. För mer information om portioner, vänligen kontakta personalen. Livsmedelsverket rekommenderar att köttfärsbiffar alltid ska ätas helt genomstekta. Även högklassig mediumstekt köttfärs kan innehålla EHEC-bakterier, som kan orsaka allvarlig matförgiftning särskilt hos barn och äldre människor.