Ägarkunds priser Ägarkunds priser
Priser med S-Förmånskortet Priser med S-Förmånskortet Vegansk chavremousse, black garlic-aioli, picklad rödlök och yuzugurka
Tofu kryddad med örter, tomat-olivsås, kapris och selleripuré
Tagliatelle, chilimarinerade jätteräkor, tomat, vitlök, spenat och salladslök
Bistros kryddiga frö- och grönsaksbiff, kryddgurka, tomat, rödlök, vegansk cheddar och fermenterad pepparmajonnäs, serveras med pommes frites
Pannacotta med mjölkchoklad, kristallchoklad, jordgubbssås och jordgubbsglass
Ägarkundens viner Ägarkundens viner Mousserande vin Chill Out Cuvée Brut
Det friska och fruktiga italienskt mousserande vin är torrt, med medelhög syra. Doften har inslag av päron, gula äpplen och färsk citrus. Lätt och elegant vin passar perfekt som aperitif och kombineras utmärkt med lätta förrätter, fisk och skaldjur. Utmärkt även att njutas som den är!
Vitvin Vinhas do Ocidente Branco
Torr och friskt fruktig portugisisk vitvin som har fräscha citrustoner och en lätt örtighet. Det friska vinet passar utmärkt som sällskapsvin och aperitif, och passar bra med salta smårätter, sallader, sushi, fisk, kyckling, ljust kött och milda ostar.
Rödvin Expedition Vino Rosso Corvina VE
Druvan i den kryddiga Expedition Vino Rosso är Corvina, en sort av italienskt ursprung. Smaken är mogna bär och medelhöga tanniner. Tack vare sin mjuka styrka är vinet också perfekt att avnjuta på egen hand, men det passar lika bra till tapas, kött, pasta och pizza.
Rubinröd Corvina är ett mångsidigt matvin!
Champagne Philippe de Nantheuil Brut Den elegant kryddiga Philippe de Nantheuil Brut-champagnen är friskt syrlig, citrusaktig och full av elegant kryddighet och arom. Dess långa eftersmak är rik och elegant. Perfekt för en aperitif, men ibland kan den användas under en måltid eller som en godbit!
LF = laktosfattig, L = laktosfri, G = glutenfri, GB = glutenfri på begäran, VE = vegansk, VEB = vegansk på begäran, E = Eldig, M = Mjölkfri, NÖ = Innehåller nötter V = Vegetarisk rätt. För mer information om portioner, vänligen kontakta personalen. Livsmedelsverket rekommenderar att köttfärsbiffar alltid ska ätas helt genomstekta. Även högklassig mediumstekt köttfärs kan innehålla EHEC-bakterier, som kan orsaka allvarlig matförgiftning särskilt hos barn och äldre människor.
kontaktuppgifter kontaktuppgifter Radisson Blu Hotel, Espoo Otaranta 2
Esbo
karta Restaurangen är tillgänglig med rullstol Tis - Fre 06:30 - 10:30 & 18:00 - 22:00
Lör 07:30 - 11:00 & 18:00 - 22:00
Restaurangkedjor Restaurangkedjor