Det finns inget mer värdefullt i livet än vänner, vin och mat. Hela denna oslagbara trio får du träffa på nya VENN. VENN har en charmig och lättsam atmosfär och du kan enkelt att titta in för en drink under shoppingdagen eller stanna ända till sen kväll om du så önskar. VENN serverar enkel och god mat, läckra viner och utsökta cocktails. Enkelt och okonstlat – det är vår grej! Kom till VENN och ta med en vän, eller låna en här!

Kundnöjdhet

4,3

Mat (4,2)
Betjäning (4,3)
Stämning (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 15.10.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“rauhallinen tunnelma musiikki sopivan hiljainen ei häiritse keskustelua ++++++++”
“Ihana, tyylikäs ja rento yleisilme. Trendikäs paikka, jossa riittävä valikoima juomia ja ruoka-annoksia. Pyydettäessä olemme saaneet myös perheen pienimmälle lapselle annoksen viereisen ravintolan Frans&Rosalien listalta. Kiva istuskella aikuisporukassa viinilasin äärellä tai tulla perheen kanssa pizzalle.”
“Tyyli, tunnelma, kivoja tuotteita.”
“Henkilökunnan asiantuntemus tuotteista ja viineistä. Ruokalista suppea, vaikea löytää vaihtoehtoja.”
“Hyvä ruoka ja juomat.”
“Ruokalista aika niukka valinnanvaran suhteen.”
“Hyvä ruoka ja juoma, ystävällinen palvelu ja kivasti sisustettu.”
“Pöydät on sijoitettu melko tiiviisti.”
“Sopivan kokoinen menu, jossa on melko hyvät vaihtoehdot ja ruoka on maittavaa. Palvelu on ollut yleensä hyvää ja tilausvaiheessa ripeää.”
“Ruoan saaminen tilaamisen jälkeen on kestänyt yleensä kohtalaisen kauan ja etenkin laskun saaminen kestää yleensä turhan kauan. Viime kerralla oli poikkeus, kun myös laskun sai nopeasti.”
“paikka on viihtyisä, henkilökunta ystävällistä seniori asiakkaallekin.”
“Ainakin hyvä tarjoilija, viihtyisä sisustus”
“Liian vähän vaihtoehtoja pikkusyötäväksi kahvin kera.”
“henkilökunta”
“musiikki”
“Kokonaisuus oli OK”
“Viihtyisä sisustus, mukavat tarjoilijat, kohtuulliset hinnat”
“Hyvä menu”
“Viihtyisä ja siisti miljöö Tyylikäs sisustus”
“Gluteinittomien ruokien huono valikoima Listalla lukee: lähes kaikki voidaa valmistaa gluteinittomana, mutta näin ei ollut”
“Käytiin brunssilla ja omasta mielestä se ei ollut tarpeeksi monipuolinen, kasvissyöjille tai vegaaneille ei ollut omaa vaihtoehtoa.”
“Tulimme lounaalle ja mukana seurueessa oli 2,5v lapsi jolle tarjoilija suositteli viereisen ravintolan lounasbuffettia jonka otimmekin ja todella kohtuulliseen hintaan, valikoima hyvä lapsellekin.”
“Scanfil pizza juuri oikeanlainen, maukas ja ihanan chilinen. Ehdotan että tarjoilijat kertoo, jos lapsi tilaa pizzan chilipaprika kastikkeella, että siinä on chiliä. Ei kaikki ymmärrä ja se on hyvä varmistaa.”
“Erittäin osaava ja ystävällinen tarjoilija”
“Iloinen, osaava ja palvelualtis tarjoilu”
“Helppo asioida. Sopivan kokoinen. Rauhallinen.”
“Länsisuomalaisena kotkassasyntyneenä tunnelma oli rento ja tuttavallinen”
“.”
“Henkilökunta VENNissä ja koko hotellissa on parasta mitä olen kokenut missään. Tämä oli n. 10 kerta kun olen tässä paikassa??”
“Tarpeeksi lähellä asemaa, että ehdin käydä 1,5 tunnin mittaisen bussivuoron välillä syömässa lounaan. Salaattipöytä onhyvä ja viimeksi pitsa erinomainen, pärjää Tampereen Napolille”
“hyvä ruoka ja mukava tunnelma”
“tarjoilijaa joutui odottamaan pitkään”
“Karkkikippo oli hyvä idea. Drinkkivalikoima hyvä ja esillepano oli hyvä.”
“Mojito oli mauton, vaikka näyttikin hyvältä.”
“Saimme marjashotit ennen varsinaista ruokailua ja se oli erittäin mukava extra tarjoiluun. Myös palvelu sujui erittäin hyvin ja oli oikein miellyttävää.”
“Ystävällinen, mutta ei teennäinen henkilökunta.”
“Hyvä palvelu ja siisti yleisilme”
“Suppea ruokalista”
“Muuten todella hyvä, mutta ikkunalasit olivat likaiset”
“Ikkunalasit olivat likaiset ainakin tuolloin”
“Uusittu ravintola ,kiva miljöö”
“Lankkupizzat ovat suurinta herkkua!”
“Laskun saamisessa kestää ja jälkiruoka vaihtoehdot tylsiä ja pahoja. Jälkkäritarjottimella halpis kamaa. Suklaakakkua kaivattaisiin valikoimaan”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Meille osui mukava ja asiakaspalveleva henkilökunta.”
“Helppo ja mutkaton ravintola, lähellä myös sähköauton latauspaikka, joten voi tulla sinä aikana syömään kun auto latautuu.”
“Ystävällinen tarjoilija, mukava paikka ruokailla pikkunälkään ja viihtyisä paikka, jossa pystyi keskustelemaan rauhassa seuralaisen kanssa.”
“Hyvä ruoka ja loistava palvelu!”
“Yksi tarjoilioista, (ei alunperin suomalainen), oli erittäin ystävällinen ja avulias”
“Toinen tarjoilija oli valitettavasti erittäin epäkohtelias. Suositeltu ruoka ei ollut hyvää vaikka suositeltiin, ihan syötävää mutta ei sen arvoista mitä kerrottiin. Pitsa oli kuivaa ja mautonta”
“Mukava ja rento tunnelma. Tällä vierailulla valittu ruoka.”
“Tausta musiikin voluumi, aivan liian voimakas !!”
“Palvelu ja hyvä ruoka”
“Aivan loistava tarjoilija.”
“Ruokaan vähän lisää makua, esimerkiksi pizzapohja.”