Det finns inget mer värdefullt i livet än vänner, vin och mat. Hela denna oslagbara trio får du träffa på nya VENN. VENN har en charmig och lättsam atmosfär och du kan enkelt att titta in för en drink under shoppingdagen eller stanna ända till sen kväll om du så önskar. VENN serverar enkel och god mat, läckra viner och utsökta cocktails. Enkelt och okonstlat – det är vår grej! Kom till VENN och ta med en vän, eller låna en här!

Kundnöjdhet

4,4

Mat (4,4)
Betjäning (4,5)
Stämning (4,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 23.02.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä ruoka, kiva jengi! :)”
“Hotellissa asuen ei kannata lähteä kauemmaksi ruokapaikkaa etsimään. Hinta-laatu-suhde hyvä.”
“Tarjoilija oli kiinnostunut auttamaan meitä ruokavalinnoissa.”
“Hyvä ruoka, hyvä palvelu. Syön harvoin ulkona, niin tätä voin suositella ja käyn varmaan toistekin.”
“Tarjoilijatar ei osannut ottaa maksua eazybreikistä vaikka se kuului valikoimaan. Palvelu oli hidas”
“Olimme kuudetta kertaa hotellissa toista kertaa viettämässä miesystäväni syntymäpäivää.Saimme todella hyvää palvelua ja henkilökunta oli erittäin ystävällistä.Vierailun jälkeen kerroimme palvelusta ystävillemme että se oli erittäin positiivista.Jäi hyvä mieli juhlapäivän vietosta,palaamme varmasti uudelleen,kiitos!”
“Ihana vegekulho”
“Ruoka oli hyvää ja tarjoilija tosi kiva ja tstävällinen”
“Tarjoilia oli erittäin ystävällinen ja omasi loistavan palveluasenteen. Lapset huomioitiin vielä erikseen! Ihan kuin ulkomailla iso kiitos, tullaan uudestaan!”
“Söin kanakulhon, mutta ei voi sanoa että olisi ollut mikään järisyttävä makuelämys. En pidä siitä, että tarjoilija käy kesken ruokailun kyselemässä, että maistuuko ruoka. Pitäisihän tarjoilijan osata lukea se asiakkaan käyttäytymisestä. Jos ei maistu, niin se varmaan jää syömättä jne.”
“Olimme menossa viinille ja syömään, kävelimme vahingossa Venn ravintolan ohi matkallamme toiseen ravintolaan syömään. Venn houkutteli sisälle tunnelmallisuudellaan ja viinitankeillaan, sillä viinille olimme nimenomaan menossa. Olimme erittäin tyytyväisin ruokaan, juomaan ja palveluun. Ihana ja viihtyisä paikka. Henkilökunta oli todella ystävällinen ja osasi kertoa paremmin menusta. Tulemme varmasti uudestaan jos vielä Kotkaan eksymme.”
“Erittäin ystävällinnen ja ammattitaitoinen henkilökunta (kävimme kahtena päivänä peräkkäin eli paikalla eri henkilökuntaa). Ja ruoka oli maittavaa.”
“Miellyttävä henkilökunta ja viihtyisä paikka”
“Venn Kotkan menu ei ole kovin keliakia ystävällinen. Itse olen gluteeniton ja tiedän monta muutakin saman vaivan omaavaa. Olen useasti pyytänyt ja toivonut, että teiltäkin saisi gluteenittomia pizzoja. Kontaminaatio keittiössä vältetään ostamalla valmiita gluteenittomia pizzapohjia ja käyttämällä siinä folioalustaa, näin esimerkiksi Kotipizza ja Venn Jyväskyläkin tekee. Ja kyllä, oletan että 2020 jokaisessa ravintolassa saa tuotteen myös gluteenittomana. ??”
“Erittäin hyvä palvelu ja ihana ja auttavainen henkilökunta”
“Henkilökunta hyvää, ruokalista hyvä paitsi ylettömän popcornin käytöstä vähensin sen yhden pisteen”
“Kaikki sujui hienosti ja työtekijät olivat erittäin ystävällisiä.”
“Sijainti on keskeinen. Tunnelma paras Kotkan ravintoloista. Miellyttävä henkilökunta ja sisustus. Yksi miinus on se, että kanta asiakas viinit ei ole listalla esillä, niitä pitää osata erikseen kysyä. Ja pikku naposteltavat on ylihinnoiteltu. Muuten kaikki toimii!”
“Kaikki on ollut muuten ok. paitsi, että kaksi kertaa olen saanut pitsan, jonka pohja on ollut osittain mustunut (palanut/poltettu). Kun tästä olen huomauttanut, olen saanut uuden pitsan ja pitsasta ei veloitettu lainkaan. En haluaisi joka kerta valittaa pitsan laadusta, se ei ole lainkaan mukavaa!”
“Kaikki oli hyvin”
“Venn on ihana ruokailu ja illanistuskelu paikka, missä on hyvät ruuat ja juomat”
“Hyvä palvelu, miellyttävä paikka”
“Helppoa.”
“Salaattiannos oli pienehkö. Olisin halunnut annoksen kanssa palan tuoretta leipää”
“Kotkan viihtyisin ravintola.”
“Tosi kiva tarjoilija. Sattui olemaan sopivan väljää. Jäi mukava fiilis uudenvuodenaatto lenkkeilyn päätteeksi. Täytyy tulla useimmin”
“Ruokalista on minun makuuni liian moderni ja yhdessä annoksessa on liian paljon makuja sekaisin.”
“Huikeaa palvelua”
“Mutkatonta Kymiläistä palvelua.”
“Oma combolauta-annokseni ei ollut makujensa suhteen mitenkään erityisen hyvä. Muuten ei valittamista.”
“Paikka on viihtyisä, ruoka ja juoma hyviä, mutta palvelun taso- ja etenkin nopeus vaihtelevat paljon käyntikerrasta riippuen. Monesti viikonloppuiltana tarjoilu on todella hidasta.”
“Kiva, rento paikka. Henkilökunta mahtavaa!”
“Ruuan saa nopeasti mutta esillä ei ole ruokalautasen mallia esim kulho jutut”
“Hyvä sijainti, mukava ilmapiiri, hyvä ruoka”
“Venn sopii niin lounaspaikaksi, kuin kavereiden kanssa illanviettoon. Yksi suosikkipaikoista koko Kotkassa! Niin ja henkilökunta on ihan huippuporukkaa.”
“Mutkaton paikka. Saisi olla salaattiannoksia tarjolla.”
“ruoka hyvää, viinivalikoima hyvä ja viihtyisä paikka.”
“Keskeinen sijainti,helppo kokoontua.Yleisilme siisti ja henkilökunta osaa hommansa.”
“Viihtyisä paikka ja hyvä hinta-laatu”
“Henkilökunta ystävällistä ja hymyilevää.Aamupala oli hyvää ,kattaus houkutteli syömään.Iltapäivällä kävimme vielä glögillä,palvelu erinomaista!Kiitos!”
“Mukava seurusteluravintola”
“Kaikki sujui hyvin.”
“Kiva paikka istua iltaa kavereiden kanssa”
“Viihtyisä mukava paikka.”