Frans & les Femmes

Frans & les Femmes är en avslappnad fransk bistro där det centrala är kärlek till god mat, vin och människor. Hos oss får du njuta av maten och sällskapet i lugn och ro med ett leende på läpparna. I Frans & les Femmes-bistroerna skapar det franska köket i kombination med bubblande livsglädje en unik och hjärtlig stämning som du inte kan hitta någon annanstans! Vi önskar dig varmt välkommen att njuta av trevlig samvaro, bra stämning och naturligtvis oförglömliga smaker.

Bon appétit!

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,1)
Betjäning (4,2)
Stämning (4,2)
Barn (3,6)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 16.01.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Henkilökunta, mahtava ruoka sekä kiireetön tunnelma”
“The lady who attended to our table was very kind, friendly and welcoming. It's not so many times I go to the restaurant as a student with a limited budget but that day when we went to Frans & Sandra I felt like I was treated like a queen :-) I will definitely plan to go there again with friends”
“Ruoka oli hyvää.Salaattipöydällä oli monipuolista ja raikasta tarjottavaa.”
“Käydessämme väkeä oli lähes joka pöydässä.Ei ollut pöytiä erottavia seinämiä.Tämä oli ainoa vähän negatiivinen.Tietenkin hiukan vaikeasti toteutettava toive.Ei ole mukava jakaa asioitaan kovin monen kuullen.Muuten kaikki oli o.k.”
“Ruoka on ihan ok, mutta parantamista hintatasoon nähden on”
“Korkea hinta”
“Helppo tulla eikä ärsyttävää tuputtamista tai keino pirteyttä. Annokset sopivan kokoisia, ei jäänyt nälkä. Siisti ympäristö, ei nuhjuinen eikä luotaantyöntävän hieno.”
“Kalliinpuoleinen kun on kuitenkin normiravintola kyseessä.”
“Hyvä sijainti, siisti”
“Alkuruoka tehty hyvissä ajoin etukäteen ja kuiva. Jälkkärit vähän mitäänsanomattomia”
“Ystävällinen palvelu, hyvä ruoka ja siistit huoneet.”
“Hyvä ruoka ja tunnelma.”
“Ruoan laatu ja monipuolisuus. Hyvin valmistettu ja tarjoiltu.”
“Itselleni elämyksen tuotti aivan täydellinen maksa-annos. Toivon, että se on edelleen listalla, kun menen ravintolaan seuraavan kerran.”
“Rento, mielenkiintoinen, jopa kansainvälinen ilmapiiri. Hinta ja laatu kohtaavat.”
“Jotkut tarjoilijat höpöttävät liian kuuluvalla äänellä joutavuuksia asiakkaille. Jotkut ehkä tykkäävätkin.”
“Juomien tarjoilu unohtui.”
“Loistava esimies ja hän tapa johtaa oli esimerkillistä!”
“tunnelma”
“Palvelu erinomaista , rentoa ihmisystävällistä.ruoka huippua?? hinta laatu suhde kohdillaan????monipuolinen tarjonta.myös itse kun oon keliaakikko sai ihania ruokia, monipuolisesti.❤”
“Ei ollut mitään??”
“Sisustus oli kaunis ja tunnelma rauhallinen.”
“Hyvä palvelu ja ruoka”
“Henkilökunnan ystävällisyys ja asiantuntevuus oli nyt ja on ollut myös aiemmin erinomaista tasoa. Olen törmännyt huonommalla asiantuntemuksella (tai heikommalla pohjatyöllä) työskenteleviin 'sommeliereihin' kuin Frans & Sandran henkilökunta. Ruoka on maukasta ja hinta-laatu-suhteeltaan erinomaista. Esillepanossa ja annoksissa on ideaa ja tarkoitus, eikä kikkailua kikkailun vuoksi. Toisaalta bistromaista mutkattomuuttakaan ei ole unohdettu. Simpukkaperjantai on erinomainen idea, vaimoni arvosti ko. ruokalajia paljon. Sanoi edellisen kerran syöneensä yhtä maukkaita simpukoita Ranskan rannikolla ja Belgiassa siellä asuessaan. Miljöö on miellyttävä, ja musiikin käyttö ns. taustamelun tasoittajana miellyttävän matalalla volyymilla on hyvä plussa. Jopa ruuhkaisimpaan pikkujouluaikan perjantai-iltana melutaso pysyi kohtuullisena. Normaalina iltana liikaa hälyä ei yleensä juurikaan ole. Ylipäätään lähes kaikki toimii erinomaisen hyvin. Vain jälkiruokapuolella olisi vielä hieman petraamisen varaa.”
“Välillä lapsiperheiden seassa syöminen voi olla hieman meluisa kokemus, mutta se kuuluu hotelliravintolassa tietysti myös asiaan. Jälkiruokalista kaipaisi ehkä hieman vielä työtä. Neljällä viimeisellä ruokailukerralla jälkiruoka on ollut erinomaisten aterioiden tasoon suhteutettuna se heikoin lenkki. (Hieman kuivahko suklaafondant, ja sen kutsuminen kakuksi; cafe gourmandin pienoiscreme bruleiden vettyneisyys ja lähinnä liivateinen mokkageelikuutiosuma; ylikypsynyt hasselpähkinäkeksi jne.) Alkupalalistan juusto ja leikkelelautaset ovat mainoita ja niitä varioidaan, mutta yksi tai kaksi lisävariaatiota alkupalapuolella voisi vielä lisätä houkuttelevuutta. Etenkin kun leikkele ja juustolaudat alkavat olla jo tuttuja varioinneistaan huolimatta.”
“Hyvä ja laadukas ruoka.”
“Henkilökunta huomioi paremmin kuin keskimääräisesti ravintoloissa sekä he vaikuttivat rennoilta ja ammattitaitoisilta. Pihvi oli myös yksi parhaista mitä olemme syöneet.”
“Ruoka on hyvää, annokset sopivan kokoisia ja hyvin aseteltuja. Lisäksi siellä on hyvä tunnelma: Siistiä, ystävällistä, sujuvaa ja kohtuuhintaista.”
“Hyvä selkeä lista, jossa klassisia ranskalaisen keittiön annoksia. Lista ei ole liian laaja. Jokaiseen makuun ja diettiin sopiva vaihtoehto löytyy kuitenkin.”
“Ruokailukokemus oli juuri sitä mitä pitikin.”
“Pätevä ja ammattitaitoinen henkilökunta.”
“Kiitos maittavasta päivällisestä, kaikki sujui hienosti, ja ruoka oli mahtavaa”
“Leppoisa meininki, tila viihtyisä, hinta/laatu/määrä ruuassa kohdillaan”
“Erittäin maistuva ruoka”
“Kyseessä on minun lempiravintolani Jyväskylässä, joten varmasti suosittelen ja olen suositellutkin ystäville/sukulaisille. Olen kehunut uutta sisustusta ja hyvää palvelua. Ruoka on AINA ollut hyvää ja lämmin suklaakakku on yksistään jo vierailun arvoinen. Hivenen säikähdin sitä kun Fransmannin ilmoitettiin muuttuvan uuteen ilmeeseen, mutta muutos olikin vain positiiviseen suuntaan. Tykkään!”
“Ruoka maistui ja palvelu oli ystävällistä”
“WC:n sijainti ja sen pienuus”
“Hyvä palvelu.”
“Ruoan laatu ja ruokalistan monipuolisuus kaipaisivat kohennusta.”
“Simpukkaperjantai, monipuolinen ruokalista,toimiva nettivaraus pöytävaraukseen”
“Täyden palvelun siisti sisään kutsuva ravintola”
“Kaikki sujui mainiosti”
“Ammattitaitoinen ja palvelualtis henkilökunta, hyvän makuinen ruoka, hyvää samppanjaa, erittäin siisti ja tunnelmallinen yleisilme”
“Ruoka oli hinta-laatusuhteeltaan erinomaista!! Palvelu oli hyvää ja ystävällistä ja liikuntarajoitteinen ystävänikin otettiin hyvin huomioon!”
“Jos ihan välttämättä pilkkua haluaa viilata, niin pöydässämme ollut aito kynttilä oli huonosti kiinni jalassaan, jolloin siinä oli kaatumisvaara pöydän hieman keikkuessa..”
“Asiakasomistajaviinit”
“'Liukuhihnatunnelma':mitä nopeammin asiakas syö ja maksaa, sitä parempi. Ruoka tuodaan pöytään jo alkudrinkkien aikaan: henkilökunnalla pitäisi olla pelisilmää”
“Henkilöstön rento ote, pääsivät nopeasti samalle aaltopituudelle kanssasi.”
“Ihana tunnelma, tarjoilijat ja mahtavaa ruokaa”
“Viihtyisä paikka, osaava ja ystävällinen henkilökunta ja hyvä ruoka.”
“Hyvä ruoka, hyvä ilmapiiri, erittäin ystävällinen tarjoilu sekä tunne, että asiakkaasta huolehditaan vaikka vuoro vaihtuikin välillä.”
“Vähän turhan tiivis/paljon liikettä ympärillä jos haluaa ruokailla kahdestaan. Lisäksi meistä toinen joutui istumaan pehmeällä sohvalla, ja hän koki sen hieman hankalaksi.”
“Ruuan tulo kesti kauan, olisi voinut varoittaa että kestää... pääruoka tuli 1,5 tuntia tilauksesta, oli osittain kylmä. Tilaukset pöytäseurueessa oli mitä sattuu, ei tullu mitä piti tulla...”
“Paras hinta/laatu suhde Jyväskylässä”
“Hyvin toimiva henkilökunta, asioin kahtena iltana ja molempina iltoina sain hyvää palvelua”
“Ei oikeastaan mitään. Toisena iltana ruoka oli todella mautonta ja asia hyvitettiin hienosti.”
“Maistuva ruoka, hyvä palvelu ja ok hinta/laatu-suhde”
“Täydellistä ruokaa oikein kypsennettynä.”
“Teimme varauksen n. pari viikkoa aiemmin ja oletimme saavamme hyvän pöydän. Emme kuitenkaan olleet tyytyväisiä pöydän sijaintiin. Se sijaitsi kassan tms. vieressä, jossa oli haarukat yms. Ja toinen pöytä oli n. 40 cm päässä vieressä. Oli ikävä viettää juhlailtaa, varsinkin kun naapuri pöydästä oltiin enemmän kiinnostuneista meistä kuin omasta ruokailusta.”
“Rauhallinen tunnelma, siistit, avarat ja ksuniit tilat sekä herkullinen ruoka.”
“Tunnelma”
“Meinasinkin laittaa asiakaspalautetta. Olen yleensä pitänyt ravintolastanne. Ja kaikki oli kohdillaan hyvän kokonaisuuden aikaansaamiseksi. Alkuruoan jälkeen hoikka puolipitkätukkainen tarjoilija (vaaleat hiukset ponnarilla) toi ateriaa meille. Hän tiedotti lautasen olevan kuuma. Kuin vaistonvaraisesti hipaisin lautasen reunaa, tyttö kimmahti: 'älä koske siihen, se on kuuma. Meillä on tapana esimerkiksi juuri silloin kääntää pää taaksepäin, kun sanotaan että ei saa katsoa.' Menin ihan lukkoon. Katsoin seuralaistani silmiin; meitä nauratti ja hämmensi tytön käytös.”
“Hyvä henkilökohtainen palvelu”
“Menulista voisi olla siistimpi”
“Siisti ja nykyaikainen”
“Erittäin ystävällinen henkilökunta”
“Viime kerralla ruoka ei ollut yhtä hyvää kuin yleensä.”
“Ylitti odotukset kaikin puolin, hyvää ruokaa ja todella iloista ja aktiivista henkilökuntaa. Meitä palveli useampi henkilö, kaikki olivat aidosti ystävällisiä ja osaavia. Samat palautteet respaan ja Jalon puolelle, jossa syötiin edellisiltana. Ja kun huonekin oli upeasti remontoitu, vierailu oli ihan 10. :)”
“Siisti ja viihtyisä. Miellyttävä ja palvelualtis henkilökunta.”
“Rauhallinen tunnelma ja hyvä ruoka.”
“Ruokalistat ovat epäsiistit ja hankalat käyttää.”
“- hyvä sijainti -asiakkuusedut -miellyttävä,rauhallinen ympäristö ja tunnelma -maistuva ruoka -hyvä palvelu”
“Ihana aurinkoinen ja iloinen nuori nainen huolehti pöydästämme. Hän huomioi hyvin viisi aikuista ja yhden kouluikäisen 8-vuotiaan lapsen. Tullaan uudestaan pian! :) Ihanaa ruokaa, mahtava tunnelma ja huikea seura! <3”
“Seuralaiseni gluteeniton/maidoton/perunaton ruokavaihtoehtoja luvatiin rakentaa vaikavatta. Joka on HARVINAISTA. Siitä erikoismaininta, kiitos!”
“Tunnelma”
“Pöytävaraus ei vastannut toivettani”
“Naudan maksa-annos oli aivan loistava ja kävin henk koht kiittämässä kokkia. Harvoin näin positiivista palautetta pystyy jakamaan??”
“Ystävällinen palvelu ja kiireetön tunnelma”
“Tarjoilija ei ollut perehtynyt listalla oleviin viineihin kovin hyvin vaan hänen täytyi varmistella asiaa muilta”
“Kun suositelu ruoka-annos ei vastannut kerrotua, liha sitkeää, pahoiteliin asiaa ja tuotiin uudelleen tehty ateria, joka sitten oli erinomaista! Ystävällisyys.”
“Erittäin maukasta ruokaa ja hyvä palvelu”
“Hyvä sijainti asiansa osaava henkilökunta”
“Hyvä tunnelma ja hyvä ruoka”
“Parkki ongelmia joskus lippu ei toiminut vaikka olisi pitänyt”
“Ravintolan viihtyisyys ja hyvä ruoka.”
“Eräs tarjoilija oli negatiivisesti hyökkäävä, kun olimme menossa sisään, eikä hän tiennyt että tiesimme jo käytämme, joten hän alkoi tiuskia.”
“Pitäisi olla kasvisvaihtoehtoja.”
“Siisti ja perusfransmanni.”
“Annoksen ranskalaiset olivat kapeat ja kuivat. Maalaisranskalaiset ovat paljon parempia, mutta jostain syystä nämä ravintolat ovat luopuneet niistä. Asioin yleensä Vaasan tai Tampereen vastaavassa ravintolassa, joten niihin verrattuna annos ei ollut yhtä hyvä, ei pihvikään. Tilaan aina grillipihvin. Myös makea punaviini puuttuu kokonaan näistä ravintoloista, joten sen voisi lisätä valikoimaan.”
“Viihtyisä, perushyvä illallinen”
“Hyvä ruoka, hyvä hinta-laatusuhde”
“Olimme varanneet pöydän ja se oli suoraan oviaukon edessä, kun varauksella toivoisi pääsevänsä jonnekin hieman parempaan pöytään. Lisäksi osa seurueestamme koki huonona sen, että meille kerrottiin aikaraja, kauanko saamme istua pöydässä. Jäi hieman sellainen olo, että emme ole tervetulleita tai toivottuja asiakkaita.”
“Miellyttävä henkilökunta, herkulliset ruuat, hyvä menu, - erityisesti simpukkaperjantai sai valitsemaan Frans&Sandran ruokailupaikaksi - alkupaloista etanat ovat mieluisia, hienoa, että etanoissa on useita vaihtoehtoja, pernodmaustetut etanat hollandaisekastikkeessa oli erittäin maukkaita”
“Siisteys, hyvä ruoka ja asiakasomistajatarjouksia, hyvä sijainti”
“Rauhallinen paikka/ pöytä seurueellemme mahdollisti keskustelun porukan kesken !”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Hyvä sijainti Jyväskylässä, hyvä ruoka, nopea ja hyvä palvelu.”
“Hyvä ruoka,nopea palvelu”
“Ainoa miinus oli alkuruoan pienuus. Otin katkarapuja ja niitä oli JOPA 2 kpl...”
“Asemaravintolan miljöö?”
“Nopea ja ystävällinen palvelu, hyvä ruoka”
“Ruoassa oli muutama helposti korjattavissa oleva heikkous”
“henkilökunta erittäin ystävällistä, vaikka tarjoilijalla tuplavuoro menossa, eli henkilökunnan valinta osunut nappiin”
“:)”