Frans & les Femmes

Frans & les Femmes är en avslappnad fransk bistro där det centrala är kärlek till god mat, vin och människor. Hos oss får du njuta av maten och sällskapet i lugn och ro med ett leende på läpparna. I Frans & les Femmes-bistroerna skapar det franska köket i kombination med bubblande livsglädje en unik och hjärtlig stämning som du inte kan hitta någon annanstans! Vi önskar dig varmt välkommen att njuta av trevlig samvaro, bra stämning och naturligtvis oförglömliga smaker.

Bon appétit!

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,2)
Betjäning (4,2)
Stämning (4,2)
Barn (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 20.11.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä ruoka, hyvä ilmapiiri, erittäin ystävällinen tarjoilu sekä tunne, että asiakkaasta huolehditaan vaikka vuoro vaihtuikin välillä.”
“Vähän turhan tiivis/paljon liikettä ympärillä jos haluaa ruokailla kahdestaan. Lisäksi meistä toinen joutui istumaan pehmeällä sohvalla, ja hän koki sen hieman hankalaksi.”
“Ruuan tulo kesti kauan, olisi voinut varoittaa että kestää... pääruoka tuli 1,5 tuntia tilauksesta, oli osittain kylmä. Tilaukset pöytäseurueessa oli mitä sattuu, ei tullu mitä piti tulla...”
“Paras hinta/laatu suhde Jyväskylässä”
“Hyvin toimiva henkilökunta, asioin kahtena iltana ja molempina iltoina sain hyvää palvelua”
“Ei oikeastaan mitään. Toisena iltana ruoka oli todella mautonta ja asia hyvitettiin hienosti.”
“Maistuva ruoka, hyvä palvelu ja ok hinta/laatu-suhde”
“Täydellistä ruokaa oikein kypsennettynä.”
“Teimme varauksen n. pari viikkoa aiemmin ja oletimme saavamme hyvän pöydän. Emme kuitenkaan olleet tyytyväisiä pöydän sijaintiin. Se sijaitsi kassan tms. vieressä, jossa oli haarukat yms. Ja toinen pöytä oli n. 40 cm päässä vieressä. Oli ikävä viettää juhlailtaa, varsinkin kun naapuri pöydästä oltiin enemmän kiinnostuneista meistä kuin omasta ruokailusta.”
“Rauhallinen tunnelma, siistit, avarat ja ksuniit tilat sekä herkullinen ruoka.”
“Tunnelma”
“Meinasinkin laittaa asiakaspalautetta. Olen yleensä pitänyt ravintolastanne. Ja kaikki oli kohdillaan hyvän kokonaisuuden aikaansaamiseksi. Alkuruoan jälkeen hoikka puolipitkätukkainen tarjoilija (vaaleat hiukset ponnarilla) toi ateriaa meille. Hän tiedotti lautasen olevan kuuma. Kuin vaistonvaraisesti hipaisin lautasen reunaa, tyttö kimmahti: 'älä koske siihen, se on kuuma. Meillä on tapana esimerkiksi juuri silloin kääntää pää taaksepäin, kun sanotaan että ei saa katsoa.' Menin ihan lukkoon. Katsoin seuralaistani silmiin; meitä nauratti ja hämmensi tytön käytös.”
“Hyvä henkilökohtainen palvelu”
“Menulista voisi olla siistimpi”
“Siisti ja nykyaikainen”
“Erittäin ystävällinen henkilökunta”
“Viime kerralla ruoka ei ollut yhtä hyvää kuin yleensä.”
“Ylitti odotukset kaikin puolin, hyvää ruokaa ja todella iloista ja aktiivista henkilökuntaa. Meitä palveli useampi henkilö, kaikki olivat aidosti ystävällisiä ja osaavia. Samat palautteet respaan ja Jalon puolelle, jossa syötiin edellisiltana. Ja kun huonekin oli upeasti remontoitu, vierailu oli ihan 10. :)”
“Siisti ja viihtyisä. Miellyttävä ja palvelualtis henkilökunta.”
“Rauhallinen tunnelma ja hyvä ruoka.”
“Ruokalistat ovat epäsiistit ja hankalat käyttää.”
“- hyvä sijainti -asiakkuusedut -miellyttävä,rauhallinen ympäristö ja tunnelma -maistuva ruoka -hyvä palvelu”
“Ihana aurinkoinen ja iloinen nuori nainen huolehti pöydästämme. Hän huomioi hyvin viisi aikuista ja yhden kouluikäisen 8-vuotiaan lapsen. Tullaan uudestaan pian! :) Ihanaa ruokaa, mahtava tunnelma ja huikea seura! <3”
“Seuralaiseni gluteeniton/maidoton/perunaton ruokavaihtoehtoja luvatiin rakentaa vaikavatta. Joka on HARVINAISTA. Siitä erikoismaininta, kiitos!”
“Tunnelma”
“Pöytävaraus ei vastannut toivettani”
“Naudan maksa-annos oli aivan loistava ja kävin henk koht kiittämässä kokkia. Harvoin näin positiivista palautetta pystyy jakamaan??”
“Ystävällinen palvelu ja kiireetön tunnelma”
“Tarjoilija ei ollut perehtynyt listalla oleviin viineihin kovin hyvin vaan hänen täytyi varmistella asiaa muilta”
“Kun suositelu ruoka-annos ei vastannut kerrotua, liha sitkeää, pahoiteliin asiaa ja tuotiin uudelleen tehty ateria, joka sitten oli erinomaista! Ystävällisyys.”
“Erittäin maukasta ruokaa ja hyvä palvelu”
“Hyvä sijainti asiansa osaava henkilökunta”
“Hyvä tunnelma ja hyvä ruoka”
“Parkki ongelmia joskus lippu ei toiminut vaikka olisi pitänyt”
“Ravintolan viihtyisyys ja hyvä ruoka.”
“Eräs tarjoilija oli negatiivisesti hyökkäävä, kun olimme menossa sisään, eikä hän tiennyt että tiesimme jo käytämme, joten hän alkoi tiuskia.”
“Pitäisi olla kasvisvaihtoehtoja.”
“Siisti ja perusfransmanni.”
“Annoksen ranskalaiset olivat kapeat ja kuivat. Maalaisranskalaiset ovat paljon parempia, mutta jostain syystä nämä ravintolat ovat luopuneet niistä. Asioin yleensä Vaasan tai Tampereen vastaavassa ravintolassa, joten niihin verrattuna annos ei ollut yhtä hyvä, ei pihvikään. Tilaan aina grillipihvin. Myös makea punaviini puuttuu kokonaan näistä ravintoloista, joten sen voisi lisätä valikoimaan.”
“Viihtyisä, perushyvä illallinen”
“Hyvä ruoka, hyvä hinta-laatusuhde”
“Olimme varanneet pöydän ja se oli suoraan oviaukon edessä, kun varauksella toivoisi pääsevänsä jonnekin hieman parempaan pöytään. Lisäksi osa seurueestamme koki huonona sen, että meille kerrottiin aikaraja, kauanko saamme istua pöydässä. Jäi hieman sellainen olo, että emme ole tervetulleita tai toivottuja asiakkaita.”
“Miellyttävä henkilökunta, herkulliset ruuat, hyvä menu, - erityisesti simpukkaperjantai sai valitsemaan Frans&Sandran ruokailupaikaksi - alkupaloista etanat ovat mieluisia, hienoa, että etanoissa on useita vaihtoehtoja, pernodmaustetut etanat hollandaisekastikkeessa oli erittäin maukkaita”
“Siisteys, hyvä ruoka ja asiakasomistajatarjouksia, hyvä sijainti”
“Rauhallinen paikka/ pöytä seurueellemme mahdollisti keskustelun porukan kesken !”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Hyvä sijainti Jyväskylässä, hyvä ruoka, nopea ja hyvä palvelu.”
“Hyvä ruoka,nopea palvelu”
“Ainoa miinus oli alkuruoan pienuus. Otin katkarapuja ja niitä oli JOPA 2 kpl...”
“Asemaravintolan miljöö?”
“Nopea ja ystävällinen palvelu, hyvä ruoka”
“Ruoassa oli muutama helposti korjattavissa oleva heikkous”
“henkilökunta erittäin ystävällistä, vaikka tarjoilijalla tuplavuoro menossa, eli henkilökunnan valinta osunut nappiin”
“:)”
“Vanha Fransmannin jäämä onneksi on jäljellä. Sanoin sitä en pysty kuvaamaan. Vuosikausien käyntikokemuksesta on pysynyt määrätynlainen tunnelma, jota siellä voi aistia.....”
“Iloinen henkilökunya”
“Ihana ja rauhallinen miljöö sekä maittava ruoka.”
“Nopea ja ammattitaitoinen palvelu. Hyvä ruoka.”
“Ruokaa”
“It happens to be few customers (4 tables) and the employees were discusing their own shifts aloud that was not able to listen the wonderful music. By the other hand we have to rise the hand almost three times to get service, even thoug it were only four table taken.”
“Ilmapiiri, sisustus, henkilökunnan ystävällisyys sekä hyvä ruoka”
“_”
“Olimme tehneet netissä pöytävarauksen , mutta jotenkin möhlittiin sen kanssa, eikä varausta ollutkaan. Mutta ystävällinen henkilökunta järjesti meille pöydän. Iltamme oli erittäin onnistunut ??”
“Hyvä sijainti, monipuolinen lista”
“Ravintolassa oli kylmä. Kaikki fleecet olivat käytössä, joten meille ei niitä riittänyt. Henkilöstö oli ystävällistä, paitsi meille laskun tuonut henkilö. Hän pilasi hyvän asiakaspalvelukokemuksen.”
“Mahtavat viinisuositukset ruokalajeihin”
“Vessa on oudossa paikkaa, mutta sillä ei ole mitään merkitystä”
“miellyttävä ja osaava tarjoilija, hyvä ruoka”
“aika hämärä yleisvalaistus”
“Rauhallinen paikka, vaikka olikin paljon asiakkaita.”
“Hyvä asiakaspalvelu”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Hyvää ruokaa kohtuuhinnalla. Asiakasomistajaviineissä hyvä hinta/laatusuhde. Ystävällinen henkilökunta.”
“Hyvä maukasta ruokaa kohtuuhinnalla”
“Asiakaspalvelu hyvää, mutta työntekijöiden kiire ei saisi heijastua asiakkaisiin. Esimerkki: Varattuna olevaan pöytään viennin yhteydessä sanottiin, että meillä on 45 min ruuan tilauksessa. Parempi olisi ensiksi sanoa hyvää iltaa ??”
“Hyvä sijainti, lähellä parkkitilaa. Perusvarma ravintola, hyvin harvoin tullut pettymyksiä.”
“Hyvä ja edullinen ruoka”
“Koko käynti sujuvaa ja tunnelmaltaan hyvä ihan arkipäivänä. Suklaa laskun yhteydessä iso plussa, koska aina ei ole aikaa tai mahdollisuutta jälkiruualle”
“Toivoisin, että tarjoilija kaataisi vedenkin lasiin pöydässä käydessä.”
“Keskimaan ravintola, joten saan bonuksia. Alekuponki houkutteli tällä kertaa käymään.”
“Ruoka on ihan hyvää”
“Ruokalistat olivat likaiset ja ruttuiset. Niihin ei ollut kiva koskea. Tarjoilu oli hidasta vaikka asiakkaita ei ollut paljon, esim. ruokatilauksen ottamista sai odottaa pitkään.”
“Ammattitaitoinen palvelu ja kauniit ja herkulliset annokset”
“Hinta hieman tyyris mutta harvemmin käytynä niin ei ollenkaan liikaa”
“Bonukset, mukava rauhallinen tunnelma, ei häiritsevää musiikkia, ruoka yleensä hyvää”
“Hieman kalliit hinnat, pidämme vähän 'parempana' ravintola ja sen takia käymme harvemmin”
“Siisti ja viihtyisä.”
“Tunnelma, ystävällinen henkilökunta ja reilu s-etutarjous. Epäilin aluksi tuleeko annos olemaan riisuttu versio. Leipäkorikin kuului yllätyksenä annokseen. S-etu koski koko pöytäseuruetta se on hyvä syy suositella. Ruoka oli hyvää ja sitä oli tarpeeksi.”
“Hyvä tasoinen ruoka”
“Yleensä ruoka on hyvää, vaikka tällä kertaa en siitä pitänytkään.”
“Yleisilme oli ok.”
“Todella ystävällinen henkilökunta.”
“Hyvänmakuinen ruoka”
“Tilasimme kaksi annosta ja maksun yhteydessä ei hyväksytty kuin yksi lounasseteli, se on väärin”
“Siisti, rauhallinen ja hyvä asiakaspalvelu”
“Halusin (pystyin syömään) vain keittoruokaa ja sekin laktoosittomana. Listalla oli vain yksi keitto, joka oli vähälaktoosista. Ihmettelin ettei keittoa yleensäkään pystytä valmistamaan jo nykytaidoilla laktoosittomana vaihto-ehtona. Meitä 'ongelma- lapsia' tänä päivänä on yhä enenevässä määrin. Kannattaa huomioida ruokalistojen laadinnassa enemmän laktoosittomia ja maidottomia vaihtoehtoja - kiitos!”
“Mukava uusi sisustus”
“Iloinen miellyttävä ilme henkilökunnalla ja ravintola oli mukava Ruoka maistui”
“Hyvä ruokalista, hyvää ruokaa ja hyvää palvelua”
“musiikkia voisi kevyesti soida taustalla”
“kanavuohenjuustosalaatti oli todella herkullinen, vastaanoton virkailija suositteli sitä minulle”
“Jouduin itse lähteä hakemaan ruokalistaa, ehkä olin liian hätäinen.”
“uusi ilme remontin jälkeen, siis siisti”
“Ravintolan sijainti hyvä, parkkipaikka lähellä. Saavutettavuus 10. Siisti, moderni ja kansainvälinen. Ruoka hyvää, palvelu kiitettävä.”
“Ei löydy sellaista.”
“Ruoka oli maistuvaa ja palvelu hyvää.”
“Musiikki soi vähän liian kovaa.”
“Tuotteiden esillepanosta en osannut sanoa, koska söimme listalta tilatun annoksen. Ruoka oli todella hyvää ja annosten valmistaminen ei kestänyt kauan, vaan sen normaalin ajan verran.”
“välitön ilmapiiri, hyvä ruoka, hyvä ja miellyttävä palvelu, selkeät kotisivut”
“Rento fiilis, voi hyvin mennä arkena ja viikonloppuna”
“Jatkuva palvelu koko kolmen ruokalajin illallisen ajan ja hyvä ruoka.”
“Nuorien tarjoilijen koneellinen asiakaspalvelu.”
“Oikein mukavat tarjoilijat, joilta luontui small-talk.”