I Bistro Manu serveras mat och dryck i mästerlig stil som på den gamla goda tiden. Förr i världen var den finska benämningen manu en synonym till mästare, det främsta proffset i sin bransch. Våra mästares skickliga hantverk återspeglas i soppslevens handtag, cocktailglasen och restaurangupplevelserna som formligen hänför våra gäster.
 
Bistro Manu bjuder in alla vår tids mästare och vardagshjältar. På Manu samlas alla som är mästare i sina egna liv, helt vanliga människor som du och jag för att få bra service och god mat och dryck.
 
Du vet vad du vill ha. Vi vet hur vi serverar dig det i mästerlig stil!
 

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,1)
Betjäning (4,2)
Stämning (4,2)
Barn (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 22.09.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hintataso hieman korkea”
“Ammattimainen ja lämmin palvelu, erinomainen mutta kohtuuhintainen ruoka, miellyttävä sisustus ja tunnelma.”
“Laskun saaminen oli hiukan vaikeaa, mutta siitäkin selvittiin kun itse menin tiskille sitä pyytämään.”
“Siisti ja viihyisä paikka”
“siisti nopea palvelu”
“Illallisemme oli oikein onnistunut.”
“Erittäin positiivinen kokemus, sijainnin, sisustuksen, palvelun ja ruuan osalta. Yllätti positiivisesti meidät molemmat.”
“Kokonaisuus palveluineen oli aivan huippulaadukasta! täyden kympin rafla! :)”
“Reipas, asiantunteva työntekijä josta näkyi ja kuului hänen persoona! Ruoka hyvää & runsas annos!”
“Henkilökunta oli aivan ihanteellinen...tarjoilija erittäin kohtelias ja ammattilainen alallaan ja kokki teki aivan ihanan ja herkullisen lounaslautasen,aivan herkkua???? Tulen taatusti toistekkin ??”
“Helppo asiointi, perusravintolaruokaa”
“Hyvä palvelu”
“Hyvä sijainti. Riittävän toimiva menu (laatu/hinta) pistäytymiseen. Siisti ja mukava sisustus. Ystävällinen ja ripeä henkilökunta.”
“Viihtyisä ravintola, hyvä ruoka.”
“Hyvä”
“Harvoin suosittelen kenellekään mitään ravintolaa, jos tulee puheeksi presidentti, tulen luultavasti maininneeksi hyvän ravintolan. Seurasimme mielenkiinnolla kokin työtä, olimme aitiopaikalla. Se toi kivaa lisäarvoa ravintolakäynnillemme.”
“palvelu erittäin hyvää , ammattitaitoista. Tarjoilijana tummaihoinen nainen erittäin mukava ja miellyttävä. Nimeä en muista.Söin elämäni parhaan sisäfilepihvin”
“Valkosipulietanat olivat suussa sulavat. Pääruuan pihvi ei oikein vastannut mediumia mutta maistui silti tosi hyvältä. Palvelu oli oikein ammattitaitoista.”
“edellä näkyy,erityisen mukava henkilökunta”
“Ruoka oli erittäin hyvää, tarjoilia reipas, iloinen ja palveluhaluinen!”
“Kaikkein parasta oli tarjoilija. Erittäin ystävällinen ja iloinen.”
“Tarjoilija oli todella ystävällinen ja iloinen persoona. Ruoka oli maittavaa ja sitä oli sopiva määrä annoksessa. Iso plussa, että pihvia tilatessa voi valita isomman tai pienemmän pihvin.”
“Lounasajan jälkimainingissa ravintolaan näkyi saapuvan runsaastikin asiakkaita. Silti meitä palvellut palvelupäällikkö Riikka, joka näytti olleen yksin vuorossa, ehti suosittella meille talonviiniä ja seuralaiselleni myös ruoan (itse olin jo päätökseni tehnyt). Lapset viihtyivät hyvin. Iloista oli huomata, että myös kokki vie annoksia useampaan pöytään!”
“Todella miellyttävä henkilökunta,burgerit mahtavia!”
“Ruoka oli loistavaa ja miljöö mukava. Itse asioin niin myöhään, että tuntui siltä, että toivottiin syövän nopeasti ja tilaavan äkkiä.”
“Henkilökunta oli erittäin mukavaa”
“Manussa on hyvä ruoka, leppoisa tunnelma ja erittäin mukava ja ammattitaitoinen henkilökunta.”
“Hyvää ruokaa, tarjoilija joka meitä palveli oli todella ihana! Ystävällinen ja otti lapsen todella hyvin huomioon ??”
“Ruoka oli hyvää. Asiakaspalvelu toisinaan hieman tökeröä mutta pääasiassa hyvää.”
“Hyvä ruoka, ystävällinen palvelu, hyvä sijainti”
“Ruoka oli todella hyvää, paikka oli siisti ja rauhallinen.”
“Erittäin hyvää ruokaa ja selkeä lista. Aina kun tulen Helsinkiin syön tässä ravintolassa.”
“Koronan ja juhannuksen takia ravintolassa oli hiljaisempaa, mutta tunnelma ja palelu joka tapauksessa hyvä. Vaimoni sai ruokatilaukseensa omat toivomuksensa ruokarajoitteensa takia. Pienenä takaiskuna oli, ettei tilaamiimme Dry Martineihin ollut oliiveja, jonka asian tarjoilija ilmoitti jo tilausvaiheessa. Asian 'korjasi', että olimme saaneet vastaanotosta drinkkiliput syntymäpäiväni ja hääpäivämme johdosta.”
“Pöytiintarjoiltu lounas ja hyvä salaattipöytä.”
“Kyllä kokemus oli iloisen ja huomaavaisen henkilökunnan johdosta niin positiivinen että olen jo suositellut.”
“Meitä palvellut tarjoilua oli paras laatuaan mutta muut tarjoilijat kulkivat nyrpeät ilmeet kasvoillaan.”
“Kiva ilmapiiri ja helppo mennä hotelliasukkaalle. Tilavaa ja saimme näköalapöydänkin. Ruoka oli kelvollista, tosin annos oli pieni.”