I Bistro Manu serveras mat och dryck i mästerlig stil som på den gamla goda tiden. Förr i världen var den finska benämningen manu en synonym till mästare, det främsta proffset i sin bransch. Våra mästares skickliga hantverk återspeglas i soppslevens handtag, cocktailglasen och restaurangupplevelserna som formligen hänför våra gäster.
 
Bistro Manu bjuder in alla vår tids mästare och vardagshjältar. På Manu samlas alla som är mästare i sina egna liv, helt vanliga människor som du och jag för att få bra service och god mat och dryck.
 
Du vet vad du vill ha. Vi vet hur vi serverar dig det i mästerlig stil!
 

Kundnöjdhet

4,3

Mat (4,3)
Betjäning (4,4)
Stämning (4,3)
Barn (4,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 27.07.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ruoka oli hyvää. Ravintola oli hyvin lähellä kun olin yötä hotellissa.”
“Ruoka oli todella hyvää ja tunnelma oli myös mutta jouduimme odottamaan tosi kauan ruokaamme.”
“Tarjoilijamme Milja oli ihan huippu ja ammattitaitoinen. Ja hänen johdostaan ravintola jäi todella positiivisesti mieleen!”
“Palvelu ja ruuat olivat hyvät.”
“Tilaamani ruoka oli hyvää ja palvelu pelasi.”
“"Ihan ok, paikka istua iltaa juoman kera. Pääsimme vaunujenkin kanssa hyvin paikalle ja meidät ohjattiin rauhallisempaan paikkaan, mistä plussat."”
“"Meille sopiva paikka. Yövyimme muutaman yön hotellissa, joten ravintolaan oli helppo tulla. Helsinkiläistyneistä tyttäristämme toinen suositteli teidän Bistroa. Palvelu oli erinomaista, naispuolinen nuori tarjoilija oli aivan huippu tyyppi. Kiitokset hänelle."”
“Hyvä hotelliravintola”
“-----”
“Erittäin hyvä ravintola. Tunnelma hyvä ja lämmin. Henkilö kunta ystävällistä ja palvelevaa.”
“Hyvä ruoka !”
“"Sain tällä kertaa loistavaa palvelua, tosin muita asiakkaita ei juuri ollut. Aikaisemmilla kerroilla palvelu ei ole ollut yhtä ystävällistä ja sujuvaa. Ruoka maistui ja annokset olivat houkuttelevia. Gluteenittomia vaihtoehtoja oli hyvin tarjolla."”
“"Ruoka-annosten koko oli vaihteleva. Itse tilasin vuohenjuustosalaatin ja se oli ruokaisa annos. Aikuiset tyttäreni tilasivat paahdettua lohta ja annokset olivat niukat; pieni lohipala ja uusia perunoita vain 1,5 kpl. Nälkä jäi. Fiksumpaa olisi tietenkin ollut sanoa tarjoilijalle asiasta heti mutta sanomatta jäi. "”
“Tunnelma oli hyvä ja ruoka oli maistuvaa.”
“Oli niin ystävällinen ja huomioiva palvelu että en muista koska viimeksi. Ja tietysti parasta oli että oli vegaanista ruokaa ja juomaa joka oikeasti oli hyvää!!!”
“Loistavaa ruokaa ja vielä parempaa palvelua.”
“Ruoka oli todella hyvää.”
“"Miellyttävä ravintola, jota voin suositella erityisesti lapsen kanssa ruokaileville"”
“"Tasokas, Hyvä sijainti."”
“"Hyvä, keskeinen sijainti. Miellyttävä miljöö . Ruoka ja palvelu hyvää. Siisti ja ilmava."”
“"Ruoka maittavaa, palvelu erinomaista ja miljöö kaunis ja siisti Läheinen sijainti Aikasemmin kävin useammin Nyt taas kun muistin tämän ravintolan niin käydään useammin Varsinkin kun yritykseni sijaitsee kulman takana"”
“"Rauhallinen tunnelma, ystävällinen palvelu, hyvä ruoka. Konstailematon meininki. "”
“Hyvä ruoka ja miellyttävä palvelu.”
“"Ihan ok ravintola, paljon hälyä tuli alakerrasta koska siellä oli joku samba tapahtuma. Tappoi aika hyvin tunnelmaa nauttia illallista kun koko ajan tapahtuman vieraat ramppasi pöytämme ohi, sambamusiikki raikui niin ettei pystynyt pöydässä keskustelemaan koko aikaa"”
“Kaikki meni kympisti ja tarjoilijat erittäin miellyttäviä ja asiansa tuntevia”
“Kokemus oli kaikin tavoin onnistunut.”
“Asiakaspalvelu täysi 10 mutta ruoka oli ihan ok. Grillipihvi aika kuiva ja vaikea pureskella sekä lohi oli liian ylikypsä.”
“Aika hinnakkaat kahvit oli. Toki tuli pöytään tarjoiltuna”
“"Hyvä sijainti, intiimi tunnelma, hyvä ruoka, palvelualtis henkilökunta. "”
“"Etsin ystäväni kanssa sopivaa ja rauhallista ruokapaikkaa perjantaille,kun saavuin Helsinkiin. Hotellin vastaanotossa sain kuulla,että Bistro Manussa on tilaa. RuokaLista oli jo ""ovella"" joten saimme varmuuden erikoisannosten löytymisestä. Tarjoilija ohjasi rauhalliseen paikkaan,kuunteli toiveet ja vaikka oli viimeinen aukiolotunti niin hän loi olemuksellaan rauhallisen tunnelman. Ruoka oli hyvää ja kauniisti aseteltu: maku ja esteettinen nautinto. "”
“"Hyvä ruoka , ystävällinen palvelu ja sopiva sijainti."”
“"Jos olisin paikkakuntalainen tulisi suositeltua, mutta matkailevana puheeksi tullessa voisin suositella. "”
“Pidän paikasta ja sen tunnelmasta Tällä kertaa ruoka ei ollut niin hyvää kuin aikaisemmin. Itselläni annos oli liian mausteinen ja tulinen vaikka sitä ei oltu erikseen mainittu Seuralaisen ruoka oli annokseksi erittäin pieni. Annoksesta oli saatavana 2 kokoa. Seuralainen valitsi isomman mutta jouduimme tarkistamaan Oliko se isompi koska annos oli todella pieni. Hintaansa nähden oli kallis Jälkiruuat olivat loistavat Hyvän arvosanan yleisesti annan aikaisempien kokemusten perusteella en tämän kerran perusteella”
“Ruoka on erinomaista ja palvelu ystävällistä ja ammattitaitoista.”
“"Lounasruoka oli erittäin hyvää ja kauniisti aseteltu lautaselle (lohta, parsaa, perunoita)."”
“"Lounas erittäin hyvä. Puitteet miellyttävät. Henkilökunta reipasta, asianosaavaa ja ystävällistä. "”
“Hyvä ruoka ja hyvä palvelu”
“"Ensimmäisen käynnin perusteella olen erittäin tyytyväinen ravintolaan ja sen tarjontaan. Erittäin ystävällinen henkilökunta, hyvä laadukas ruoka ja mukava ympäristö (ehkä hieman ""ahdas"" ravintolasali)"”
“Erinomainen ruoka ja palvelu”
“Ruoka ja tarjoilijat aivan mielettömiä!!”