Bistro Manu is temporarily closed
 
I Bistro Manu serveras mat och dryck i mästerlig stil som på den gamla goda tiden. Förr i världen var den finska benämningen manu en synonym till mästare, det främsta proffset i sin bransch. Våra mästares skickliga hantverk återspeglas i soppslevens handtag, cocktailglasen och restaurangupplevelserna som formligen hänför våra gäster.
 
Bistro Manu bjuder in alla vår tids mästare och vardagshjältar. På Manu samlas alla som är mästare i sina egna liv, helt vanliga människor som du och jag för att få bra service och god mat och dryck.
 
Du vet vad du vill ha. Vi vet hur vi serverar dig det i mästerlig stil!
 

Kundnöjdhet

4,3

Mat (4,3)
Betjäning (4,2)
Stämning (4,3)
Barn (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 04.05.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Oli erittäin miellyttävä kokemus, ruoka maistui ja näytti myös hyvältä. Palvelu oli sujuvaa ja mukavaa, ammattitaitoista"”
“"Ruoka oli hyvää ja hinta-laatusuhteeltaan hyvä paketti. Henkilökunta oli ystävällistä, varsinaisen tarjoilijan kaverina oli harjoittelija ja he molemmat palvelivat ystävällisesti. Rahastuskin sujui lahjakorttini kanssa ensikertalaisena harjoittelijalta hyvin. Turvavälit oli huomioitu pöytiin ohjauksessa."”
“Ruoka on hyvää ja mukava tunnelma”
“"Koronasta huolimatta ystävällinen palvelu onnistui ja tarjoilijan suosittelema annos ja juoma olivat tosi makoisia. Pidin siitä, että tarjoilija tohti suositella sitä mikä ainakin itselleen maistui erinomaisesti. Olen allerginen vastauksille, että sehän riippuu asiakkaan omasta mausta."”
“"Hyvä ruoka, todella mukava hlökunta"”
“Mukava henkilökunta sekä hyvä ruoka. Lapsetkin muistettiin ja hotellin asukkaana ilmaiset ruokajuomat olivat tosi jees.”
“"Parasta ja kaunista ruokaa, täydellistä!"”
“Olimme 4 hengen porukalla istumassa iltaa ja syömässä. Meidät huomioitiin koko vierailumme ajan erittäin hyvin. Ruuan suhteen toteutettiin pyydetyt muutokset. Tarjoilijamme oli erittäin mukava. Tulemme taas varmasti uudelleen.”
“Parempi hotelli-ravintola johon mielellään voi tulla ilman yöpymistä”
“"Viihtyisä ravintola, mainiot ruuat, ihana henkilökunta, keskeinen sijainti."”
“Mukava paikka”
“Ystävällinen ja osaava tarjoilija. Erittäin hyvin paistettu pihvi. Maistuva ruoka. Kuohuviini tarjottiin alkuun pöytänsä varanneille ilmaiseksi. Varauksen paikkatoive oli huomioitu. Yleisilmeltään viihtyisä paikka.”
“Asiakaspalvelu oli hyvää ja viihtyisät tilat.”
“"Kiva paikka, hyvä ruoka sekä palvelu. "”
“"Ihan ok kokemus, joten voi suositella."”
“"Mutkaton rauhallinen paikka, hintalaatusuhde hyvä"”
“Blinit olivat todella herkullisia ja annoskoko oli reilu. Tarjoilu oli erittäin ystävällistä ja kaikki sujui muikavasti. Ruokailusta jäi ihana muisto! Kiitos!”
“Henkilökunnan keskinäiset työhön liittymättömät keskustelut kuuluivat pöytäni häiritsevästi.”
“Tosi hyvät .blinit ja mukava henkilökunta”