Till expert utbildar man sig, men mästare blir man av erfarenhet. Bistro är en kvartersbistro med läckra smaker och mat, dryck, och service som du länge kommer att komma ihåg. Våra mästares skickliga hantverk återspeglas i soppslevens handtag, cocktailglasen och våra gästers restaurangupplevelser.

I bistron blir varje kund bemött och betjänad från början till slut i en mästerlig stil som är både ledig och säker. Hos oss samlas alla som är mästare i sina egna liv, helt vanliga människor som du och jag för att få bra service och god mat och dryck. Stig in i Bistro och häng med på en smakresa med våra mästare!

Kundnöjdhet

4,0

Mat (3,9)
Betjäning (4,1)
Stämning (4,1)
Barn (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 04.08.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvällä paikalla hyvän hotellin lähellä.”
“Aina ystävällinen palvelu. Pyörätuolilla hyvä paikka.”
“Brunssi oli todella täyttävä, erilainen ja ruoka maistui hyvältä. Ei ollut liian täyttä, ei tarvinnut jonottaa kauaa. En ehkä maksaisi noin paljon brunssista, koska ei se kuitenkaan niin erilainen ollut kuin melkein mikä tahansa brunssi.”
“Yksinkertaisesti kiva paikka!”
“Tulimme perheeni kanssa myöhään, vain n. 10min ennen keittiön sulkeutumista. Meidät vastaanottanut tarjoilija antoi ennen pöytiin ohjaustamme menut käteen, jotta päättäisimme nopeasti nitä syömme - luonnollisesti tästä jäi hyvin kiireinen vaikutelma, vaikkemme aikoneetkaan 'kupata' valintamme kanssa tultuamme niin myöhään. Sama tarjoilija tosin vaikutti jatkossakin kiirehtivältä. Ruoka oli erinomaista. Lapsemme on todella nirso, ja vanhempina olimme tyytyväisiä hänen edes maisteltua annostaan.”
“Ihana henkilökunta vaikka oli juhannuspäivä ja tietysti minimi henkilöstä. Ystävällistä ja rentoa oloa, tarjoilijat hauskoja ja juttelivat ja vitsailivat, tykkäsin kovasti rennosta tunnelmasta. Ruoka oli ok, perussettiä mutta hyvin tehty. Iso kiitos tulemme uudestaan kyllä!”
“Ruoka oli hyvää, mutta ei niin erityisen hyvää, että ehdottomasti haluaisin päästä sinne uudestaan syömään. Neljän hengen ruokailu oli kokonaisuudessaan kallis.”
“Bussipysäkkini on ravintolan edessä. Jos pitää odottaa bussia, käyn ravintolassa. 20 bussin päätepysäkki poistuu kuitenkin kohta ravintolan edestä, joten jatkossa en enää todennäköisesti käytä juurikaan ravintolan palveluja”
“helppo, rento ja lähellä”
“Toimiva ravintola lapsen kanssa, hyvää ruokaa koko perheelle.”