Till expert utbildar man sig, men mästare blir man av erfarenhet. Bistro är en kvartersbistro med läckra smaker och mat, dryck, och service som du länge kommer att komma ihåg. Våra mästares skickliga hantverk återspeglas i soppslevens handtag, cocktailglasen och våra gästers restaurangupplevelser.

I bistron blir varje kund bemött och betjänad från början till slut i en mästerlig stil som är både ledig och säker. Hos oss samlas alla som är mästare i sina egna liv, helt vanliga människor som du och jag för att få bra service och god mat och dryck. Stig in i Bistro och häng med på en smakresa med våra mästare!

Kundnöjdhet

4,1

Mat (4,1)
Betjäning (4,1)
Stämning (4,2)
Barn (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 27.10.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä ruoka ja palvelu,hyvä sijainti”
“Mahtava henkilökunta”
“Miellyttävä palvelu ja hyvä ruoka”
“Näin korona-aikaan tuntui hyvin turvalliselta, koska ravintolassa ei ollut ruuhkaa ja siellä oli rauhallinen ilmapiiri.”
“Pidimme lasten synttärit yksityisessä kabinetissa. Tilaisuus oli erittäin onnistunut. Henkilökunta todella mukavaa ja ammattitaitoista,”
“Tiputin muutaman pisteen, koska tarjoilija toi ensin haaleanviileän valkoviinilasillisen jääpalan kera. Pyydettyäni korvaavan lasillisen tilalle sain sen onneksi asiallisesti. Hämmentävä ajatus laimentaa/jäähdyttää viiniä jäillä. Ruoka oli myöskin paikoitellen äärimmäisen suolaista. Mm. 11-vuotiaiden grillipihviannosten tomaattitertut.”
“Loistavaa ruokaa sekä ystävällistä palvelua”
“Rauhallinen, kiva paikka. Meillä oli kyllä oma, kabinetti, koska meitä oli n. 10hklöä. Meillä oli oma tarjoilija, joka piti kyllä meistä 'hyvää huolta'. Hän oli erittäinen kohtelias ja ammattitaitoinen, joustava. Ruoka, jonka tilasin oli hampurilainen ja ranskalaiset. Ranskalaisiin oli päälle laitettu niin paljon suolaa, että meinasin jo pyytää tarjoilijaa vaihtamaan. Eikö asiakas yleensä saa maustaa ruokansa (Suola, sokeri, pippuri), muuten purilainen oli maukas.”
“Ruoka oli hyvä ja tarjoilijat ystävällisiä. Valitettavasti palvelu on oli hidasta, vaikka asiakkaita ei ollut paljoa.”
“Cityshopparin aamupalatarjous on todella hyvä juttu! Toivoisin että se olisi jatkuva etu!”
“Oikein mukava paikka ja ruoka maistui. Ainoa miinus että terassipaikat olivat vähän kolkot, voisi olla viihtyisämmät (söimme ulkona).”
“Kokonaisuus todella onnistunut ja miellyttävä, hyvät harvinaisemmat maut.”
“Kävin aamiaisella viime viikonloppuna ja jäi todella hyvä vaikutelma! Tarpeeksi valikoimaa myös kasvissyöjälle.”
“Saimme tilattua listan ulkopuolelta annoksen, joka oli erittäin herkullinen! Lisäksi jokainen tarjoilija huomioi meidät ja olivat aivan ihania.”
“Hyvällä paikalla hyvän hotellin lähellä.”
“Aina ystävällinen palvelu. Pyörätuolilla hyvä paikka.”
“Brunssi oli todella täyttävä, erilainen ja ruoka maistui hyvältä. Ei ollut liian täyttä, ei tarvinnut jonottaa kauaa. En ehkä maksaisi noin paljon brunssista, koska ei se kuitenkaan niin erilainen ollut kuin melkein mikä tahansa brunssi.”
“Yksinkertaisesti kiva paikka!”