Kundnöjdhet

4,0

Mat (4,0)
Betjäning (4,1)
Stämning (4,0)
Barn (3,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 23.07.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä sijainti ja maukkaat annokset!”
“Olimme juhannuspäivänä noin klo 15 aikaan menossa juhlalounaalle, mutta meille sanottin, että ravintolan puoli avataan vasta klo 15. Meidät ohjattiin baaritiskille, josta tilasimme. Netissä oli vain maininta, että avataan klo 12.”
“Trendikkyys miljöössä ja sopivan kokoinen ruokalista, josta löytyy mieleinen vaihtoehto.”
“Monipuolinen aamiainen. Lounaalla ystävällinen ikkunapöytään ohjaus, nopea tarjoilu ja maksaminen.”
“S-kortilla annoksesta olisi kuulunut 1 € alennus, jota ei kuitissa ollutkaan huomioitu. En viitsinyt jälkikäteen euron alennusta vaatia.”
“Palvelu oli erittäin hyvää,olisin halunnut tarjoilijaa vielä erikseen kiittää mutta häneltä varmaan loppui työvuoro ja toinen hoiti laskutuksen.”
“Hinta ei sovi kaikkien rahapussille.”
“Virolainen tarjoilija on todella hyvä”
“Ruoka loppu usein lounasaikaan, samoin vedet/lasit/suola ym. pöydistä”
“Miellyttävä tarjoilu illallisella.”
“Ruuhkainen. Aikansa elänyt sisustus. Aulassa soi musiikki liian kovaa. Hieman sekava pöytäjärjestys ja aamiaisen esillepano.”
“Hyvä peruslounas, kokoustilat, joukkoliikenneyhteydet.”
“-”
“Hieman sekava tunnelma.”
“Aivan upea nuorekas baarihenkilökunta teki vaikutuksen upeilla drinkeillä”
“Hinta”
“Food was amazing! Also the service was excellent!”
“Sijainti ja palvelu”
“Laaja ruokavalikoima, ystävällinen palvelu”
“Henkilökunta osasi suositella hyvin ja osasi erinomaisesti kertoa myös erityisruokavaliolliselle asiakkaalle englanniksi”
“Todella paljon ihmisiä aamaisella”
“Oli mukava huomata, vaikka oli iso liuta erikoisruokavalio rajotteita, ne otettiin huomioon ja sain juuri sellaisen annoksen minkä pystyin syömään viimeistä murua myöten. Iso plussa!”
“Erittäin ystävällistä henkilökuntaa, joiden kanssa on jo vuosien varrella tullut hyvin tutuksi. Ruoka on lähestulkoon aina todella hyvää”
“Henkilökunta oli ystävällistä”