RESTAURANG GRILL IT!

Tapiola Gardens trivsamma restaurang Grill it! kombinerar traditionell grillning och förstklassiga råvaror på ett nytt sätt. Restaurangens själ finns i köket: en träkolsgrill som lyfter fram köttets, fiskens och grönsakernas aromer. Kom och smaka på grillade biffar, kycklingspett och delikata sallader! Som inledning rekommenderar vi Grill it!:s berömda martini.

Restaurangens stora fönster släpper in naturligt ljus och bjuder på utsikt över Hagalunds vackra centralbassäng. Sommartid kan du njuta av trädgårdsstadens stämning och livet i centralbassängen på vår terrass med hundra platser. Under den mörka tiden bidrar brasan i den vedeldade öppna spisen ytterligare till stämningen i restaurangen.

Grill it! fungerar tillsammans med hotellets konferensutrymmen som en festlokal för Esboborna. Födelsedagsmiddag, studentfest eller ett stort företagsevenemang? Hos oss kan du ordna alla slags fester och tillställningar, till och med företagsevenemang för flera hundra personer. Välj mellan en buffé eller en delikat menyhelhet som serveras vid bordet.

 

GARDEN BAR

Läs dagens tidningar och njut av ett glas vin i vår trivsamma lobbybar. Foajén fungerar även som Hagalundsbornas eget sociala arbetsrum. Fråga efter vårt cowork-pass!

Garden Bar har ett brett sortiment av drycker samt salta och söta tilltugg. Vi serverar alkoholdrycker kl. 09.00–01.30.

I anslutning till baren finns en solig terrass, där man sommartid kan njuta av solen och svalkande drycker. Det är även möjligt att äta på terrassen. Be vår personal om mer information.

Garden Bar är öppen dagligen kl. 09.00–01.30. Terrassmenyn gäller sommartid enligt restaurang Grill it!:s öppettider.

 

Kundnöjdhet

3,9

Mat (3,9)
Betjäning (3,8)
Stämning (4,0)
Barn (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 13.08.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Loistava pippuripihvi!”
“Kalliit juomat. Lonkero yli kympin, hyi....”
“Sijainti ja vesiallas”
“Perus skottiviskit puuttuvat valikoimasta”
“Jazz-tapahtumat”
“Ruokapuoli kaipaa kehittämistä sekä maun että laadun osalta.”
“Hieno ja mukava sisustus, ravintola altaan ääressä. Lapsille oma lista ja lista on samalla tehtävälappu lapselle.”
“Ruoan tulo pöytään kesti kauan, vaikka ravintola ei ollut täynnä (tilasimme vain pääruuat, mutta aikaa meni 40 min) . Lasten ruokalista voisi olla laajempi. Tilasin kalaa, joka oli maistuvaa, mutta kalanpala oli pieni hintaan nähden. Vessat olivat siistit, mutta koko wc-alue haisi hirvittävälle viemärille. Sanoin asiasta tarjoilijalle.”
“Saamamme palvelu oli poikkeuksellisen hyvää. Ruokailua terassilla häiritsivät jonkin verran aggressiiviset ampiaiset, joiden pyydystämiseen tarjoilijamme (vaalea nainen) näki erikseen vaivaa. Tuli välitetty ja huomioitu olo.”
“Terassin ampiaiset ovat ainoa mieleeni tuleva asia.”
“Miellyttävä miljöö ja henkilökunta.”
“Baarin tarjonta on liian suppea. Lisäksi baarissa oli aivan liian vähän henkilökuntaa. Sama henkilö palveli hotelli- ja baariasiakkaita. Ei oltu varauduttu riittävästi Espoon Iskelmäfestareihin.”
“Sijanti ja mukavat näkymät”
“Tämä naispuolinen tarjoilija oli huumorintajuinen ja mukava asiakaspalvelija. Nimeä en muista. Mutta hieman pyöreähkö miellyttävä ihminen”
“Erinomaisen tuoreet ja raikkaat raaka-aineet. Hyvä ruoka. Ystävällinen ja hymyilevä palvelu ja astiat vietiin pois jouheasti kun ruokalaji oli saatettu päätökseen.”
“Ainoa, joka jäi puuttumaan oli se että ei tarjottu vaihtoehtoa syödä menu-lounasta vaikka ilmeisesti sellainen olisi ollut tarjolla. Henkilökunta olisi voinut välillä tiedustella, maistuisiko esim. viini pääruoan kanssa jne. :)”
“ruoka on laadukkaampaa alueen muihin lounaspaikkoihin verrattuna, esillepano on parempi ja ruoka on paremman makuista”
“Oli kyllä parhain ravintola kokemus suomessa. Lohi annos jonka söin niin oli aika edullinen verrattuna sen täydelliseen makujen yhteen sopivuuteen. Olen käynyt useamman kerran espoon hotellissa mut eka kerta kun kävin syömässä enkä enää muualle mene syömään kun tulen yöksi sinne.”
“Erittäin eläinystävällinen, niin Grillitin puoli kuin hotellikin, ruoka oli erittäin hyvää ja hienosti käytiin myös säännöllisesti kysymässä onko kaikki hyvin ja tarjoamassa lisätuotteita :)”
“Kaikki erittäin hyvin :)”
“Upea miljöö”
“Ystävällinen henkilökunta, aukioloajat.”
“Hyvä ja upea sijainti, ammattitaitoinen ja ystävällinen ja huomaavainen henkilökunta.”
“Miellyttävä miljöö ja sijainti, hyvin toimiva palvelu, monipuolinen lista”
“Iloinen, mukava henkilökunta!”
“Olin syömässä ryhmälle etukäteen varattua päivällistä, mikä selittää edellisiä 'Ei'-vastauksia ...”
“Kiva että on keittolounasvaihtoehto.”
“Ruoka on melko persoonatonta ja bulkkia. Ihan ok, mutta ei erityisen maukasta.”
“Ruoka on hyvää ja terassi sopivan vilpoisa ja allasta onm kiva seurata.”
“Tilasimme ruuan kanssa viinin. Kävin kaksi kertaa kysymässä sitä ja sain sen vasta paljon ruuan tuomisen jälkeen. Olisi kiva ollut aloittaa pullo ja ennen ruuan saapumista. (niin kuin pyysimme)”
“Kaikki hyvin, ainoastaan annokset hieman liian kalliita suhteessa kokoonsa.”
“Hinta.”
“Aamupalan maksaminen erittäin haastavaa, henkilökunta laahustaa keittiön ja salin väliä, salissa vain kesä apulaisia joiden päätehtävänä tuntuu olevan yhdessä pysyminen, eli majakka-perävaunu tyylillä toimitaan. Tiistaina 8.6 aamupalalla ei ollut leipää tarjolla lainkaan, korit ammottivat tyhjänä. Tarjolla lämpölampun alla paahdettua karjalanpiirakkaa joka oli jo lähempänä näkkileipää.”
“Miljöö”
“Söin grillattua lohta joka oli sisältä raakaa. En kuitenkaan maininnut siitä vaan jätin sisällön syömättä. Olisi varmaan pitänyt sanoa mutta se on niin kiusallista.”
“Lauantaina alkuiltapäivästä oli ihanan rauhallista. Istuimme kaveriporukalla sisällä ulosmenon lähellä ja ulkoa kuului veden liplatus ja ovesta kävi pehmeä kesätuuli. Kaikkien mielestä tunnelma oli rauhallisen leppoisa ja ihanan kesäinen, kuin etelässä!”
“Miellyttävä ilmapiiri ja sijainti.”
“Lokit vaanivat ruokaani ja hyökkäilivät.”
“Rauhallinen tunnelma, hyvät ruoat ja palvelu”
“Menun lohiannos (peruna) oli huonontunut aikaisemmasta (risotto)”
“Joskus aiemmin käydessämme on tarjoilu ollut kovin hidasta.”
“Ympäristö, sijainti, hyvä palvelu ja ruoka”
“Talvimenuu oli todella hyvä, mutta parsamenuu ei niinkään. Rauhallista ja siistiä!”
“Henkilökunta ei muistanut kahvitilaustamme, sitä odoteltiin melkoisen kauan. Varmaan puoli tuntia siitä, kun toi muun jälkkärit ja me odotimme.”
“Sijainti. Ohjelmalliset illat.”
“En ole ruokaillut siellä pariin vuoteen. Silloiset kokemukset eivät olleet rohkaisevia. (Esim lounasbuffet todella epäsiisti ja ruuan taso muutenkin enintään tyydyttävä.)”
“Mitt konto debiterades två gånger.”
“Hieno ympäristö, helppo tulla!”
“Leikkipaikka”
“Leipäpöytä ja sieltä pölähtänyt banaanikärpäsparvi. Leivät roskiin ja tehosiivous ja leipiä vasta sinne kun ongelma hoidettu. Anto ällötävän vaikutelman harmillisesti koko ravintolan hygieniasta.”
“Kiva sijainti, hyvä terassi. Ympäristössä heikko ravintolatarjonta.”
“Terassin toimintaa voisi aktivoida, jotta ohikulkijatkin saisi asiakkaiksi.”
“Valoisat avoimet ikkunat ja maisema mahtava. Siisti kattaus.”
“Ystävällinen palvelu, siia ti ja viihtyisä ystävällinen palvelu, siisti ja viihtyisä.”
“centralt i Hagalund bra utsikt till simbassängen vatten och träd”
“Jos on kaunis päivä, ulkona on oikein miellyttävä istua.”
“Hintataso on aika korkea.”
“Sijainti, tilat ja näkymät”
“Hyvä ruoka”
“Sekavat ohjeet. Ensin sanottiin, että pitää tilata sisältä, mutta kun menimme tervehtimään muualta tullutta seurueemme osaa terassille, sanoivat he, että heiltä ainakin otettiin tilaukset ulkona. Niin sitten meiltäkin, mutta aika hitaasti tuli ruokalistat.”
“Tunnelma, maisema, henkilökunta ja ruoka”
“Huono valaistus kokoustilan noutopöydässä.”
“Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja huomioi seurueemme todella hienosti!”
“Kahvi olisi voinut olla lämpimämpää”
“lounasaikana jäävät joskus pöydät siivoamatta, vaikka asiakkaita tulee lisää.”
“Osaava palvelu ja hyvät jäsenedut”
“Siisti, sijainti, mukava yleisilme.”
“Menu ei ole kovinkaan kunnianhimoinen.”
“Hyvä sijainti - helppo löytää”
“Ketjuravintolan leima”
“Rauhallinen tunnelma iltaisin ja maukas ruoka”
“Noh..tarjoilija unohti juoman....”
“Kiva tunnelma ja hyvä ruoka.”
“Puugrillissä valmistettu pihvi oli erinomaisen maukasta.”
“Hyvä lounastarjoilu seisovasta pöydästä, mukava ilmapiiri.”