RESTAURANG GRILL IT!

Tapiola Gardens trivsamma restaurang Grill it! kombinerar traditionell grillning och förstklassiga råvaror på ett nytt sätt. Restaurangens själ finns i köket: en träkolsgrill som lyfter fram köttets, fiskens och grönsakernas aromer. Kom och smaka på grillade biffar, kycklingspett och delikata sallader! Som inledning rekommenderar vi Grill it!:s berömda martini.

Restaurangens stora fönster släpper in naturligt ljus och bjuder på utsikt över Hagalunds vackra centralbassäng. Sommartid kan du njuta av trädgårdsstadens stämning och livet i centralbassängen på vår terrass med hundra platser. Under den mörka tiden bidrar brasan i den vedeldade öppna spisen ytterligare till stämningen i restaurangen.

Grill it! fungerar tillsammans med hotellets konferensutrymmen som en festlokal för Esboborna. Födelsedagsmiddag, studentfest eller ett stort företagsevenemang? Hos oss kan du ordna alla slags fester och tillställningar, till och med företagsevenemang för flera hundra personer. Välj mellan en buffé eller en delikat menyhelhet som serveras vid bordet.

 

GARDEN BAR

Läs dagens tidningar och njut av ett glas vin i vår trivsamma lobbybar. Foajén fungerar även som Hagalundsbornas eget sociala arbetsrum. Fråga efter vårt cowork-pass!

Garden Bar har ett brett sortiment av drycker samt salta och söta tilltugg. Vi serverar alkoholdrycker kl. 09.00–01.30.

I anslutning till baren finns en solig terrass, där man sommartid kan njuta av solen och svalkande drycker. Det är även möjligt att äta på terrassen. Be vår personal om mer information.

Garden Bar är öppen dagligen kl. 09.00–01.30. Terrassmenyn gäller sommartid enligt restaurang Grill it!:s öppettider.

 

Kundnöjdhet

3,9

Mat (3,8)
Betjäning (3,8)
Stämning (4,0)
Barn (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 07.04.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Olin siellä April Jazz tapahtuman konsertissa. Ilta sujui ohjelman puolesta erittäin hyvin. Ruoka oli hyvää mutta tarjoilu oli huonoa. Tarjoilija ei osannut ruokalistaa eikä hoitanut tilauksia kunnolla ja haihtui niin, että laskua piti kysellä muulta henkilökunnalta. Vastaavan kaltainen kokemus on ollut meillä aikaisemminkin. Keittiö toimii mutta sali ei.”
“Hyvällä sijainnilla,miellyttävä sisustus ja ympäristö sekä hyvä,monipuolinen aamiainen”
“Nauttimamme lounas oli heikko esitys. Savulohipala oli kuiva, peruna ja juureskuutiot jotka kuuluivat annokseen olivat mössöiset eivätkä maistuneet miltään. Alkupalat vielä menettelevät.”
“Hyvä ruoka ja palvelu. Siisti ja hiljainen ympäristö.”
“Mukava tarjoilija”
“Parempaa asiakaspalvelua ja tietoisuutta kaipaisi”
“Miellyttävää käydä, helppo tulla.”
“Tykkän sen todella hyvin”
“Ruoka oli hyvä Ympäristö viihtyisä ja rauhallinen. Palvelu oli hyvä.”
“Kiva henkilökunta, mahtava ruoka. Tilauksemme ei ollut mennyt tarjoilijoille asti aivan sovitun mukaisesti, mutta tarjoilijat hanskasivat tilanteet melko hyvin.”
“Hyvää ruokaa lähellä työpaikka. Liian suolaista ja maksaminen hankalaa, kun hinta on yli lounasedun.”
“Miljöö on aika kiva, mutta henkilökunnan toiminta voisi olla huomaavaisempi.”
“Pelkkä salaatti/keitto ei aivan hintansa väärtti, lisätilaus kallis”
“Kiinnittäkää huomiota asiakkaan tuloon. Seisoimme kauan odottaen pöytäänohjausta. Kolme kertaa eri tarjoilijat sanoivat 'hetki pieni' ja siinä törotimme ovella odottaen ainaki, kun tarjoilija edessämme askarteli kassalla ja toinen ja kolmas viuhui ohi. Hovi oli hukassa. Välillä jo kysyimme tiskin takana olevalta, että voitteko kertoa, onko yleensä tilaa, että emme odota turhaan. Yleensäkin sisääntulo on suomalaisissa ravintoloissa ongelma; eikö nyt joku voi hetkeksi keskeyttää askareensa ja ohjata tulevan asiakkaan pöytään. Koskaan ulkomailla ei asiakasta odotuteta kuten Suomessa, vaan hän kokee jo ovella olevansa tervetullut. Kanavarras hiiligrillistä oli yllätys. Vartaalta odottaa pienehköjä, luuttomia paloja vartaassa. Tässä oli kaksi isohkoa 'klönttiä', toinen pala kanan koivesta luineen päivineen. Maku sinänsä oli ok samoin koko annos. Kun pöytään oli päästy, palvelu oli ystävälllistä ja huomioivaa.”
“Ystävällinen palvelu ja hyvä tunnelma.”
“Hyvä sijainti, toimiva konsepti ja asiakaspalvelu pelaa.”
“Olimme syömässä blinejä lauantaina klo 15. Asiakkaita oli aika vähän, joten tunnelma oli hieman vaisu.”
“Sijainti on hyvä, aikaisemmin buffet- lounaan hinta oli 10€, nyt vastaavan Hinnalla saa vain salaattia ja kahvi- kupin kokoiseen astiaan keittoa! Tätä ei pidetä hyvänä!”
“Miellyttävän mukava näkymä tekojäälle, jossa luistelijoita. Keväsätä syksyyn kivan avara ja iso vesiallas, joka rauhoittaa.”
“hyvä sijainti ja tarjooma”
“Kokemukseni perustuu vain lounasaikaan. Lounas vaikka maistuva ja viihtyisä ympäristö ei ole enää hinnaltaan kilpailukykyinen itse maksavalle työpaikkaruokailijalle.”
“Ihan mukavaa oli mutta kun käytin kumminkin 50e ruokaan ja juomaan toivoisin että ruoka annos olisi sen kokoinen että siitä tulee täyteen kun pihviannos maksoi kumminkin vajaa 30e”
“Siisti paikka ja pöytä löytyi helposti. Hintataso keskitasoa.”
“Erikoisruokavaliot yleensä huomioidaan lounaissa mutta kun oli kyse ilta-ajasta ja blineistä, joita seurue tilasi, vastaavaa ei pystytty tarjoamaan gluteenittomana. Petyin pahasti. Korvaavana tuotteena tuotiin hampurilaissämpylä kahtia leikattuna, ei kyllä millään korvannut blinejä.”
“Aiemmin lounas on ollut noutopöydässä ja kävimme todella usein. Nyt annosruokailum myötä käynnit vähenevät tosi paljon. Ruoka oli kyllä tosi hyvää, mutta annos on valtava ja siitä menee tosi paljon hukkaan. Me kun tykätään syödä salaattia ja siihen sitten pääruokaa vähän lisukkeeksi. Nyt ei viitsi enää maksaa korkeampaa hintaa annoksesta, joka olisi päivälliselle parempi.”
“Sijainti, näkymät ikkunoista, s-paikka”