Grill It! är en skandinavisk restaurang i Original Sokos Hotel Tapiola Garden i Hagalund, Esbo. Grill It! förenar traditionell grillning med förstklassiga råvaror på ett fräscht och inspirerande sätt. På menyn finns både typiska skandinaviska smaker och kryddor från hela världen.

Restaurangen har stora fönster som släpper in mycket naturligt ljus och ger en fantastisk utsikt över Hagalunds centralbassäng. På sommaren kan du njuta av utsikten över den vackra trädgårdsstaden Hagalund från terrassen som har plats för 100 personer. I restaurangen finns en vedeldad öppen spis som skapar stämning under den mörka tiden av året. På vintern finns en konstisbana på centralbassängen framför hotellet. Vid den öppna spisen kan du koppla av och avnjuta Grill It!:s berömda Martinis som aperitif eller till exempel läsa dagens tidningar.

Grill It! har plats för 145 gäster och lämpar sig även för fester av olika slag. Som meny vid evenemanget kan du välja ett av våra kompletta menyalternativ som buffé eller med bordsservering. För grupper på över 30 personer skräddarsys menyn utifrån kundens önskemål.