RESTAURANG GRILL IT!

Tapiola Gardens trivsamma restaurang Grill it! kombinerar traditionell grillning och förstklassiga råvaror på ett nytt sätt. Restaurangens själ finns i köket: en träkolsgrill som lyfter fram köttets, fiskens och grönsakernas aromer. Kom och smaka på grillade biffar, kycklingspett och delikata sallader! Som inledning rekommenderar vi Grill it!:s berömda martini.

Restaurangens stora fönster släpper in naturligt ljus och bjuder på utsikt över Hagalunds vackra centralbassäng. Sommartid kan du njuta av trädgårdsstadens stämning och livet i centralbassängen på vår terrass med hundra platser. Under den mörka tiden bidrar brasan i den vedeldade öppna spisen ytterligare till stämningen i restaurangen.

Grill it! fungerar tillsammans med hotellets konferensutrymmen som en festlokal för Esboborna. Födelsedagsmiddag, studentfest eller ett stort företagsevenemang? Hos oss kan du ordna alla slags fester och tillställningar, till och med företagsevenemang för flera hundra personer. Välj mellan en buffé eller en delikat menyhelhet som serveras vid bordet.

 

GARDEN BAR

Läs dagens tidningar och njut av ett glas vin i vår trivsamma lobbybar. Foajén fungerar även som Hagalundsbornas eget sociala arbetsrum. Fråga efter vårt cowork-pass!

Garden Bar har ett brett sortiment av drycker samt salta och söta tilltugg. Vi serverar alkoholdrycker kl. 09.00–01.30.

I anslutning till baren finns en solig terrass, där man sommartid kan njuta av solen och svalkande drycker. Det är även möjligt att äta på terrassen. Be vår personal om mer information.

Garden Bar är öppen dagligen kl. 09.00–01.30. Terrassmenyn gäller sommartid enligt restaurang Grill it!:s öppettider.

 

Kundnöjdhet

3,9

Mat (3,9)
Betjäning (3,8)
Stämning (4,0)
Barn (3,5)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.11.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Porukkamme varaama kabinetti oli järjestelty tarkoituksenmukaisesti juuri meidän porukalle, mm. saimme esittää videotykin kautta omia kuvakokoelmia. Tarjoilijat toivat kunkin ruokalajin annokset juuri sopivin välein. Tarjoilija osasi suositella hyvää viiniä ja osasi kertoa siitä perustiedot, mm. rypälelajikkeet. Ruuat olivat hyvän makuisia.”
“Meiltä kysyttiin, minkälaisella kypsyysasteella haluamme pihvin. Valitsin täysin kypsän niin kuin yleensäkin teen. Pihvi oli paljon paksumpi kuin mihin olin aikaisemmin tottunut, joten pihviä jouduttiin varmaankin paistamaan tavallista kauemmin, että pihvin keskiosa ei olisi jäänyt punaiseksi. Näin pihvin ylä- ja alapuolet olivat paistuneet hieman kuiviksi. Vieruskaverini valitsi mediumin, joka mielestäni sopi tuolle pihvikorkeudelle paremmin. Tästä korkean pihvin ominaisuudesta tarjoilija olisi voinut mainita.”
“Erittäin ystävällinen palvelu, juomasuositukset hyviä”
“Poikkeuksellisen hyvä ja mutkaton palvelu. Tällaista leppoisaa huumoria ei yleensä tapaa pääkaupunkiseudulla.”
“Tarjoilijan asiakaspalvelu oli kiitettävää, kuunneltiin asiakasta ja räätälöitiin sitten palvelukokonaisuus”
“Ruoka on hyvää”
“Henkilökunnan tietämys eritysruokavalioista oli huono. Gluteeniton leipä tarjoiltiin muovikööreessä ja lämmittämättömänä. (Muovikääreessä lukee että tarjoillaanlämpimä)”
“Sijainti on hyvä ja ravintolaan on helppo tulla etukäteen suunnittelematta”
“Erittäin hyvä ja asiantunteva palvelu. Hyvä ruoka ja miellyttävä ilmapiiri”
“Kaikki toimi hyvin, ruoka oli maukasta, ravintolassa oli rauhallista, mutta ei tyhjää. Lisäksi ravintolassa pystyi kuulemaan keskustelun. Useissa paikoissa joko huono akustiikka tai melu haittaa keskustelua.”
“Saattaa olla vaikea löytää sopivaa ruokaa, jos seurueella on erilaisia ruokavalioita. Ei ehkä mitenkään erityistä mielenkiintoa herättävä trendipaikka, vaan hyvällä tavalla perusravintola olematta vanhanaikainen kuitenkaan.”
“Sujuvuus”
“Ruoan hinta-laatusuhde oli erittäin huono. Siika-annoksen kala oli täysin mautonta, ja koostumus vaikutti siltä, että kala oli ollut pakadtettua eikä tuoretta. Jos käytetään pakastekalaa (tai maku on sellainen), hinnan on oltava matalampi. Lisukkeena ollut risotto oli mössöistä ja liian juustoista.”
“Ruoka erittäin hyvää, lukuunottamatta hampurilaisen kivikovaa sämpylä jonka söin illalla. Lounaalla ruoka erittäin hyvää ja liha laadukasta, järkevät ja hyvät salaatit ja lisukkeet.”
“Tarjoilu oli puutteellista, laskutus meni väärin, kassakone ei toiminut,”
“Ruoka oli hyvää ja lounaspöytä oli sopivan hintainen.”
“Paikan löytämisessä oli hiukan vaikeuksia.”
“Tarjoilija suositteli grillattua siikaa kurpitsarisotolla. Päädyimme molemmat ottamaan sitä. Monta tarjoilijaa kävi kysymässä onko kaikki hyvin, mutta ei kysynyt ruoan maistuvuudesta. annoimme palautetta laskun saatuamme.Risotto oli kiillotonta ja tahmeaa, alku kurpitsakeitto oli haaleaa, siika oli grillattu ihan kuivaksi. Pääruoka kaikenkaikkiaan hyvin kuiva.”
“Paikka, näkymät”
“Aloitteleva tarjoilija vaikkakin poistiivinen”
“Erikoisruokavaliot hyvin huomioitu. Lounaalla kokki esim valmistaa gluteenittoman annoksen jos sitä ei lounaslistalla ollut.”
“Ystävällinen ja reipas palvelu”
“Ruoka ei ollut ihan täydellistä.”
“Mukava tunnelma, väljyys”
“Lihan kanssa puuttui hienohampainen lihaveitsi. Oli vain tavallinen veitsi ja haarukka.”
“Monipuolinen, erittäin hyvin kaikki ruoka-allergiat huomioonottava, varsinkin salaattipöytä on monipuolinen. Kannustaa terveelliseen syömiseen.”
“Olen usein tuonut n. 40-henkisen porukan (kuoro) kevätkauden päättäjäislounaalle. Ehkä maksaminenkin sujuisi jouhevasti, jos keräisin rahat etukäteen, mutta kun okainen haluaa maksaa itse ja hyödyntää S-etukorttinsa, niin silloin tulee kyllä todella pitkä ja aikaavievä jono kassalle ja tietty myös ruokajono kasvaa.”
“Hyvä ja mieleinen valikoima ruokia lounaspöydässä. Miellyttävä tunnelma.”
“Tällä kertaa tarjoilija oli tosi ystävällinen ja auttavainen. Palvelusta tuli hyvälle tuulelle. Myös kurpitsarisotto oli hyvää.”
“Yleensä ruokaa joutuu odottelemaan pitkään ja listalla on aina samat vaihtoehdot tarjolla. Keittoja ja salaatteja voisi olla enemmän pääruoksi.”
“Ruoka oli hyvää.”
“Tarjoilija oli uusi tai puutteita ammattitaidossa. Pieniä mokia koko ajan.”
“Maukas ruoka, hyvät parkkipaikat, aukioloaika.”
“Tällä kertaa servetit olivat nuhjuiset ja huonosti pestyt. Lisäksi illan esiintyjät avasivat ääniään, emme tieneet tästä kun asetuimme meille varattuun pöytään.”
“Alkupalat olivat hyvät mitkä syötiin.”
“Toiselle meistä tuli alkupala, vaikka tilasi pääruoan. Pahoiteltiin, mutta olisi voitu hyvittää jotenkin. Ihmeteltiin vaan, että onpas pieni pääruoka. No näillä mentiin.”
“Kurpitsarisotto oli avian ihanaa kuten yleensä teidän risotto!”
“Istuimme ikkunan vieressä, joka oli häiritsevän likainen! Tuli epäsiisti vaikutelma.”
“Erinomainen henkilökunta”
“Aamiaisen hinta hyvä”
“Aamiainen voisi olla hieman kattavampi”
“Jotenkin persoonaton ravintola.”
“Mukava tunnelma. Erikoisruokavaliot huomioitu.”
“Tunnelma”
“RUokalista voisi uusiutua pikkuhiljaa”
“Erittäin mukavat ja osaavat tarjoilijat”
“Mukava henkilökunta.”
“Ruuan taso liian vaihtelevaa.”
“Keskeinen sijainti Tapiolassa. Kivat puitteet.”
“Ruokalista muuttuu harvoin. Ruoan laatu vaihtelee.”
“Huomioitiin asiakkaan toive pöytävarauksen yhteydessä; ikkunan vierestä. Toivomus juhlakattauksesta toteutettu, samoin käytännön järjestelyistä ( kukat ja lahjat).”
“Henkilökunta oli ystävällinen ja palvelualtis ja ehdotti oma-aloitteisesti juomatilauksen suhteen meille edullisempaa vaihtoehtoa”
“Kiva lounaspaikka (olen töissä, en asu lähellä Tapiolaa), hieman kaukana työpaikasta joten käyn satunnaisesti kun aikataulu sallii ja ruokalista houkuttavat. Ruoka aina hyvää, kun tulee tiettyä syömään, salaatti monipuolinen ja karkit hyviä poislähtiessä:) Olen käynyt myös puolison kanssa kun oli hoitovapaalla, tykkäsimme ja taapero viihtyi leikkinurkassa.”
“hyvä palvelu”
“Palvelu oli tällä kertaa poikkeuksellisen hyvää. Uusi ruokalista oli myös parempi ja monipuolisempi, eteenkin menut.”
“Nopea ja ystävällinen palvelu. Rauhallinen paikka ja kauniit näkymät isoista ikkunoista.”
“Joka lounaalla on kasvisruokaa, joka on usein hyvin tehtyä.”
“Ravintolan yleisilme on väsähtänyt ja nuhjuinen. Valoa ja raikkautta tarvittaisiin.”
“Siistit ja asialliset tilat”
“Kabinetissa ei ole tilaa likaisille astioille kokousruokailun päättyessä.”
“Salaattipöytä”
“Hyvä ruoka ja ihanat maisemat valaistun kulttuurikeskuksen suuntaan.”
“Tarjoilija oli kovin ammattitaidoton.”
“Erittäin ystävällinen ja ihana ravintolahenkilökunta!”
“Mukava sijainti ja hyvä ruoka”
“Olutvalikoimassa parantamisen varaa”
“Arkilounaan monipuolisuus ja hyvä laatu ns. normaalihinnalla”
“Ruoka”
“Sijainti”
“Hidas palvelu. Tuntui, että ei paljon kiinnostanut kysyä halutaanko syödä tai juoda jotain. Sanottiin erikseen, että halutaan ruoka nopeasti, kun ollaan menossa Espoo -päivän konserttiin, mutta jopa se, että tultiin kysymään tilaukset, kesti kauan. Samoin ruuan pöytään tuleminen kesti todella pitkään siitä huolimatta, että tarjoilija sanoi, että ei mene kauan. Myös laskun saaminen kesti luvattoman kauan ja laite ei toiminut terassilla, joten jouduttiin porukalla jonottamaan ja maksamaan sisäpuolella.”
“Monipuolinen salaattivalikoima ja proteiinipitoiset lisukkeet Kasvisvaihtoehdot”
“Ksylitolipastillit päässeet välillä loppumaan:)”
“Lämmin pääruoka on tällä kertaa maustettu todella hyvin. Edellisellä kerralla maustaminen oli unohtunut. Oikein miellyttävä käynti, jo heti aulassa työntekijä tervehti. Asiakkaita näyttikin olevan enemmän kuin edellisillä kerroilla, asiakaspalvelu ja ruuan hyvä maustaminen olikin parantunut”
“Upean makuinen ruoka ja mukava ammattitaitoinen henkilökunta. Pääsimme pyynnöstämme meidän seurueen mielestä miellyttävämmälle puolelle ravintolaa syömään. Se oli kivaa ja sai kaikki tyytyväisiksi.”
“Ainut miinus tuli, kun yksi seurueestamme ei saanutkaan lisuketta, jonka oli tilannut. Tarjoilija kysyi ystävällisesti jotain toista lisuketta. Ystäväni pyysi kokin päättämään ja esim. grillattuja kasviksia. Pettymys tuli, kun kipossa tuli ihan perus-salaattia.”
“S-ravintola, näkymä altaalle”
“KALLIS!”
“Kaikki pelittää. Palvelu, tunnelma ja ruoka hyvä, eikä mitenkään liian fiiniä. Hinta-laatu -suhde ihan passeli.”
“Menu taisi olla vähän rähjäinen?”
“Annosta sai muokattua oman toiveen mukaan. Mainittiin tilatessa asiakasomistaja-skumpasta, vaikka olin tilaamassa toista kalliimpaa - tämä oli tosi kiva, sillä en ollut huomannut tällaista halvempaa, mutta hyvää vaihtoehtoa! Kiva terassi ja ammattitaitoinen meininki, paitsi selkeästi ekstraaja oli hyvin pihalla.”
“Sijainti”
“Vähän sottainen yleisilme”
“Hyvä tuplaespresso”
“Palvelu ja ruoka”
“Tunnelma”
“1. Sisareni vesilasissa oli huulipunaa. No lasi vaihdettiin heti kun siitä huomautimme. Ei kuitenkaan korvattu siinä ollutta kuplavettä. No sitä emme tarvinneet lisää. 2.Jälkiruoan sanottiin kestävän 10 minuuttia. Ajattelimme, että OK, näillä juomilla pärjäämme kyllä sen aikaa. Emme olleet tilaamassa enää lisää juomia. Se kesti 40 minuuttia. Se oli aivan liikaa. Siitä harmissani olin juuri hakemassa katsekontaktia tarjoilijaa ja perumassa jälkiruoan jä pyytämässä laskua kun meille vinkattiin, että jälkiruoka on tulossa, joten annoimme tulla. Se oli kuitenkin erinomaista.”
“Hyvä tunnelma, kiva näkymä altaalle, isot ikkunat ja tarpeeksi väljät tilat. Tarjoilija huomioi koko ajan ja palvelu oli nopeaa ja ystävällistä. Hyvä parkkipaikka.”
“Erittäin hyvä salaattipöytä. Aina kasvisruokavaihtoehto.”
“Lounaalla salaattipöytä on yleensä todella hyvä!”
“Tarjoilija oli mahtava (rempseä naistarjoilija)”
“Ruokaa piti odottaa yli tunti tilauksesta vaikka ravintola ei ollut edes ihan täynnä”