RESTAURANG GRILL IT!

Tapiola Gardens trivsamma restaurang Grill it! kombinerar traditionell grillning och förstklassiga råvaror på ett nytt sätt. Restaurangens själ finns i köket: en träkolsgrill som lyfter fram köttets, fiskens och grönsakernas aromer. Kom och smaka på grillade biffar, kycklingspett och delikata sallader! Som inledning rekommenderar vi Grill it!:s berömda martini.

Restaurangens stora fönster släpper in naturligt ljus och bjuder på utsikt över Hagalunds vackra centralbassäng. Sommartid kan du njuta av trädgårdsstadens stämning och livet i centralbassängen på vår terrass med hundra platser. Under den mörka tiden bidrar brasan i den vedeldade öppna spisen ytterligare till stämningen i restaurangen.

Grill it! fungerar tillsammans med hotellets konferensutrymmen som en festlokal för Esboborna. Födelsedagsmiddag, studentfest eller ett stort företagsevenemang? Hos oss kan du ordna alla slags fester och tillställningar, till och med företagsevenemang för flera hundra personer. Välj mellan en buffé eller en delikat menyhelhet som serveras vid bordet.

 

GARDEN BAR

Läs dagens tidningar och njut av ett glas vin i vår trivsamma lobbybar. Foajén fungerar även som Hagalundsbornas eget sociala arbetsrum. Fråga efter vårt cowork-pass!

Garden Bar har ett brett sortiment av drycker samt salta och söta tilltugg. Vi serverar alkoholdrycker kl. 09.00–01.30.

I anslutning till baren finns en solig terrass, där man sommartid kan njuta av solen och svalkande drycker. Det är även möjligt att äta på terrassen. Be vår personal om mer information.

Garden Bar är öppen dagligen kl. 09.00–01.30. Terrassmenyn gäller sommartid enligt restaurang Grill it!:s öppettider.

 

Kundnöjdhet

3,9

Mat (3,8)
Betjäning (3,8)
Stämning (4,0)
Barn (3,5)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 22.01.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Aamupalalla oli tarjolla irtoteetä ja kannuja, jossa teetä sai itse hauduttaa.”
“Illalliselle mennessä palvelu kestää todella kauan. Aamiaisella on todella paljon todella suuria pöytiä, mutta pienistä on puutetta.”
“Yleensä lounasaikaan on tilaa, ei ruuhkaa pöydissä eikä ruokalinjastolla. Viimeksi kassalla todella miellyttävä ja sosiaalinen nais-ihminen.”
“Ystävällinen palvelu.”
“Mutkaton”
“Ruoka yllätti positiivisesti. Valitsimme menun, jossa oli alku-, pää-, ja jälkiruoka. Kaikki annokset olivat kauniita ja todella maukkaita. Viinistä keskustelimme tarjoilijan kanssa ja hän kertoi valitsemastamme lisää yksityiskohtia.”
“Viihtyisät tilat ja hienossa ympäristössä.”
“Tarjoilija ei kaatanut vettä laseihin tuodessaan sen.”
“Takkatuli”
“Ruoka oli hyvää ja ravintolassa oli rauhallista nauttia lounasta”
“hyvä lounas”
“Melko hyvä lounas”
“Jälkiruokaa ei ollut lounaalla”
“Käyn lounasaikaan, joten yleensä tyydyn esillä olevaan tarjontaan, joka ihan ok.”
“Sijainti, hinta ja laatu suhde hyvä, näköala pöydästä ulos miellyttävä”
“Hyvä tunnelma, s etu viinit ja hyvä ruoka”
“En keksi tähän hätään mitään negatiivista”
“Ruoan laadussa oli tapahtunut huomattava parannus. Nyt alan varmasti käydä useammin lounaalla. Myös syöttötuoleja oli tullut mukavasti lisää.”
“Kokonaisuus”
“Tarjoilijattarien toiminta erittäin positiivista”
“hyvä paikka ja helppo tulla”
“vähän kallis”
“Voimakas dijon sinappi alkupalojen kanssa ( super voimakas )”
“Ala carte lista, sijainti, näkymät, henkilökunta”
“Jollain käynnillä aiemmin palvelu ei ollut ihan kohdallaan. Sama annos aiemmalla kerralla ei ollut niin hyvä kuin viimeksi käydessäni”
“henkilökuntaa oli lounasaikaan niukasti paikalla; esim. tilauspisteessä joutui odottamaan”
“Tunnelmallinen ravintola, jossa on mukava viettää ystävien kanssa aikaa ja nauttia hyvästä ruoasta.”
“Aika kallis.”
“Eipä juuri mitään erityistä, hyvä sijainti ehkä, mutta sitä ette varmaan tarkoittaneet.”
“Ainahan voi suositella, mutta vaikka ruoka oli melko maukasta, söin kalaa ja kala oli maukas, mutta sen mukana tulleet lisukkeet olivat hieman mössömaisia, vailla erityistä merkitystä pääruoka-aineen suhteen. Ja hinnat ovat siinä ja siinä ovatko hieman ylihinnoiteltuja.”
“Hyvät salaatit, erinomaiset keitot (joita jostain käsittämättömästä syystä vain harvat syövät). Lounaslista hyvin esillä verkossa.”
“Sijainti, hyvä ruoka, asiakasomistajatarjoukset”
“Ruokalista on aika suppea.”
“Ihana henkilökunta, hyvä ruoka, kokki toi annoksia välillä itse pöytiin”
“Hyvä, että lounasaikaa jatkettu puolella tunnilla. Enemmänkin voisi !”
“tuoreus, esillepano”
“maksaminen. Kassalla ei aina henkilökunta paikalla, mikä aiheuttaa lounasaikaan jonoa. Lämminruokavaihtoehtoja voisi olla useampi kuin yksi. Kävisin lounaalla joka arkipäivä, mutta usein on listalla 'ei syötävää' (kaalikääryleet yms.).”
“Hyvällä paikalla ja minulle espoolaisena helppo tulla. Hyvä ruoka, kiva maisema kulttuurikeskukseen ja lammelle!”
“Ruoka on ollut aina hyvää ja palvelu ystävällistä.”
“Joillakin kerroilla laskun tarjoilijan tavoittaminen laskun saamiseksi on kestänyt luvattoman kauan.”
“Mukavalla paikalla ja kiva ympäristö”
“ruoka voisi olla hiukan mielikuvitukselisempaa, Isän päivä buffet, oli normi huoltamo ruokaa ja hinta oli 45€, odottaisin että kyseisellä summalla olisi ollut pikkaisen runsaampi valikoima.”
“Hyvä kaikin puolin”
“Etukäteen varattavissa oleva aamupala, aina vaivatonta saapua ja olla”
“Mehuhanat eivät toimineet kunnolla, lämpöisiä aamupaloja voisi olla enemmän esim papuja tai paistettuja tomaatteja”
“Platterin keitto oli kylmää ja muutenkin kokoonpano jotenkin 'vetinen'.”
“Hinta-laatusuhde”
“Hyvä sijainti”
“Kurpitsarisotto oli todella hyvää, ja suositusviini sopi siihen erinomaisesti”
“Ainoa ravintola koko kylässä joten jos haluaa ruokaa, sieltä sitä saa. Ravintola on lisäksi miellyttävästi sisustettu ja henkilökunta on ystävällistä. Ruokakin on ihan hyvää.”
“Ruoka on todella kallista sen laatuun nähden. Alkudrinkkini valmistettiin täysin ammattitaidottomasti.”
“Arki lounaalla teemapäivät, esim pizzapäivä , burgerpäivä ja tortillapäivä. Miellyttävä ilmapiiri raintolassa. Lähellä on ainakin vielä tovin ilmaisia parkkipaikkojakin.”
“Sijainti - Espoossa on liian vähän ravintoloita (ostoskeskusten ulkopuolella). Kaunis tila, suuret ikkunat, mukava näkymä, sopivasti kalustettu, viihtyisä, sopii keskustelulle, ei liian kovaa musiikkia. Sopiva ruokalista ja siedettävät hinnat. Hyvät aukioloajat. Joka suhteessa parempi kuin keskimäärin kokemukset s-ravintoloista.”
“Laadukas ruoka ja hyvä yleistunnelma”
“Hieman tympeä henkilökunta”
“Hyvän makuinen ruoka”
“tarjoilija keräsi astiat pois varmistamatta että kaikki seurueestamme olivat lopettaneet ruokailun, olisin halunnut syödä pihvini loppuun”