Grill it! Marina kombinerar traditionell grillning med förstklassiga råvaror på ett fräscht och inspirerande sätt. Menyn bjuder på skandinaviskt rena smaker i kombination med kryddor från världens alla hörn. Den varma stämningen och unika musikpaletten styr oss in på en kulinarisk resa till vinernas och matens värld med en fantastisk utsikt över Aura å året om. Grill it! Marina finns på Radisson Blu Marina Palace Hotellets gatunivå.

Kundnöjdhet

4,1

Mat (4,1)
Betjäning (4,0)
Stämning (4,1)
Barn (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 27.07.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä palvelu ja ruoka”
“"Henkilökunta oli kiireinen, mutta hoitivat hyvin työnsä siinä tilanteessa"”
“"Kaikki toimi muuten hyvin, ainoa asia mikä ei toiminut oli odotusaika pääruuan ja jälkiruuan välinen odotus 40 min, ei edes meinannut saada edes juomaa kun lasit olivat tyhjät."”
“"Henkilökunta taisi olla harjoittelijoita/aloittelijoita. Jouduttiin odottelemaan/itse pyytämään ""pakettiin"" kuuluva jälkiruoka. Pientä epävarmuutta nuorissa oli. Mutta muuten olivat ystävällisiä. Mitenpä sitä muuten oppisi kuin tekemällä. "”
“"Hyvä ruoka, sijainti ja palvelu!"”
“"Ystävällinen henkilökunta, lemmikit huomioitiin ja otettiin ilolla vastaan. Ruoka oli todella maittavaa, ylitti odotukset. "”
“Parkkipaikka maksullinen”
“"Hippasen hintava, varsinki kahvi-baileys jälkkäri. Muuten tykkäsin."”
“Kaikki toimi”
“Ystävällinen ja sujuva palvelu”
“Mahtava palvelu ja ruoka. Ainoastaan perunat olivat vähän haaleita.”
“"Sijainti oli hyvä ja tunnelma miellyttävä. Annos (pääruoka) oli kuitenkin liian pieni kun ottaa huomioon, että kyseessä on ketjuravintola, joka ei ole fine dining. "”
“"Ruoka oli hyvää, tunnelma kiva, tarjoilija mukava"”
“Hyvää ruokaa ja miellyttävä miljöö.”
“Hyvä sijainti”
“Loistava palvelu ja allergiat huomioitiin”
“"Ihanalla paikalla oleva ravintola, jossa on monipuolinen menu ja ravintolassa viihtyy myöhään iltaan. Tulen varmasti uudestaan!"”
“Ruoka oli erittäin hyvää ja henkilökunta ystävällinen ja ammattitaitoinen.”
“"Palvelu reipasta ja mutkatonta, tilaa oli ja sopiva pöytä löytyi heti. "”
“"Kävin vain yhden kerran ja olen maistanut vain yhtä ruokalajia, siksi ysi."”
“"Ensiluokkaista palvelua, ensiluokkaista ruokaa. Rahaa pitää kyllä käyttää mutta ei mikään hyvä ilmaista ole. Viinit voisi olla edullisempia, vaikka hyviä ovat nekin. Ruuan hinnasta en tingi, aivan täydellistä ja paikan päällä tehtyä. Arvostan ammattitaitoa. "”
“"Osa ruuista oli hinnakkaita siihen nähden mitä sillä hinnalla lautasella sai. Kovin laskelmoidun oloista, ei niinkään reilu vaikutelma."”
“"Kaikki toimi hyvin, turvavälit ja hygienia oli huomioitu ok, "”
“"tämä on meidän kantapaikka, koska asumme aivan vieressä. Koiran saa ottaa terassille mukaan ja syömmekin täällä useasti joko kahdestaan tai nuorten kanssa. Terassilla on riittävästi varjoisia paikkoja nyt pahteisena hellekautena. Paikka on ihana josta voi katsella joelle ja ohi käveleviä ihmisiä."”
“Oliko kesä tarjoilijat paikalla vai miten oli niin hidasta ja vaikeaa”
“"Meidät huomioitiin nopeasti heti sisään tultuamme. Erittäin ammattitaitoinen tarjoilija, joka huomioi meitä tarpeeksi, mutta ei liikaa. Ruoka ja juoma maistuivat erittäin hyvin. Alkuleivät, alkaruoka, pääruoka, kaikki tarjoiltiin sopivin väliajoin. Hintataso oli myös kohdallaan. Kiitos!"”
“"Miellyttävä miljöö, hyvät ruoka-annokset."”
“"Henkilökunta oli täysin tietämätön meneillään olevista kampanjahinnoista. Annoin asiasta myöhemmin palautetta ja luvattiin hyvittää lahjakortilla, mutta eipä ole sitäkään näkynyt. Olen sitä mieltä että yhteishyvä on sen verran laaja julkaisu, että jos siinä jokin tarjous ilmoitetaan myös henkilökunnan tulee olla siitä tietoinen. Ei ole asiaakkaan tehtävä todistella oikeita hintoja."”
“"hyvä ruokalista, viinilista suppeahko"”
“"Tunnelma oli miellyttävä, ruoka oli hyvää ja tarjoilija oli huippu: erittäin mukava ja ammattitaitoinen olematta yhtään feikki tai överi. "”
“"Hyvä Palvelu,Hyvä Ruoka,Loistavat Tarjoilijat,Kokkikin Morjensti Kun Tultiin sisään,Upea Terassi/Miljöö"”
“??”
“Erittäin hyvä ja laadukas ravintola hyvällä paikalla”
“"Yleisvaikutelma hyvä, mutta tarjoilijoiden pitäis panostaa enemmän palveluun. "”
“"Hyvä sijainti, erinomainen ruoka"”
“Useat ruoka-aineallergiani huomioitiin erinomaisesti. Kesätyöntekijöitä perehdytettiin hyvin ja ystävällisesti ruokailuni aikana.”
“Hyvä grilli ja palvelu”
“Miljöö oli hyvä mutta mielestäni omaperäisyys puuttui. Ihan ok illallispaikka.”
“"Ihan hyvä paikka ja hyvä sijainti.Terassillla saisi enemmän varjoja, jotta paahtavalta auringolta saisi suojaa!"”
“kaikinpuolin onnistunut illallinen (korona-aikana)”
“"Ruoka on hyvää ja paikka jokirannassa erittäin mukava, sekä sisä- että ulkotilat."”
“Oli juhannus ja kiirettä piisasi. Jonkun verran ruuan odottelua mutta ei haitannut. Ainoastaan jäi harmittamaan kun päivällislaskusta ei saanutkaan bonuksia.”
“"Ihanalla paikalla ja hinta-laatusuhde yllätti positiivisesti. Samaan aikaan terassilla oli tosin humaltunut mieshenkilö, jolla oli koira mukana. Mies antoi koiran makoilla terassin pehmustelulla tuolilla ja minusta henkilökunnan olisi pitänyt puuttua miehen käytökseen. On ok, että hyvin käyttäytyvät koirat voivat olla terassilla, mutta myös koirien omistajien pitäisi ymmärtää pelisäännöt. "”
“"Takuuvarmasti erinomainen ruoka. ihanan väljää, kun pöydät eivät ole ihan kiinni toisissaan, pystyy juttelemaan rauhassa aina ystävällinen palvelu Toivoin ikkunapöytää,ja sellaisen sain! "”
“"Olimme ravintolassa upeana kesäiltana n. klo 20.30 ja ruoka oli oikein maittavaa. Tarkoitus oli syödä pidemmän kaavan kautta, mutta valitettavasti palvelu oli hidasta, vaikkakin ystävällistä. "”
“"Tunnelma on ihana, terassilla on aurinkoista ja leppoisaa. Aurinkovarjoja suosittelisin lisäämään, näin kuumalla pitää päästä varjoon. Aluksi jouduimme odottelemaan pöytään ohjausta liian kauan. Vuorossa oli vain yksi hovimestari ja harjoittelija ei vielä osannut ohjeistaa meitä. Tässä tapauksessa baarin tytöt voisivat myydä drinksut odottaville. Juomien teko kesti kauan. En tiedä johtuiko aloittelevista tekijöistä. Janoinen asiakas kun haluaa lasin huulilleen nk heti??"”
“Ilmeisesti kiireen vuoksi pöydissä (ulkona) paljon likaisia astioita ja tilausten numero-merkit jäivät tarjoilijalta pöytään. Juomavalikoima suppea; esim kuivaa omena siideriä vain 1 vaihtoehto.”
“Hyvä ruoka ja s-etu”
“Hotel Marinan kesäterassi oli viihtyisä ja ihana ja aurinkoisella paikalla Aurajoen varressa. Väkevästi viereisessä tuolissa terassilla Mahorkaa tupakoiva venäläinen asiakas häiritsi viihtymistä! Tupakoiville voisi järjestää oman tilansa terassialueella!”
“Hyvä ruoka ja Palvelu.”
“Hyvä ruoka ja palvelu.”
“"Terassi on kaupungin parhaalla paikalla. Mielestäni sitä kannattaisi hyödyntää ihan aamusta alkaen, varmasti kiinnostuneita kahvittelijoita olisi noin upealla paikalla."”
“"Huikee suoritus oli koko Grill It!:n henkilökunnalta, taas! Ruoka ja palvelu oli huippuluokkaa, palvelu samoin. Kolme pientä lastammekin huomioitiin yllätykseksemme niin, että ""vastuutarjoilija"" Miina Hannula kysyi josko saisi viedä lapsemme hetkeksi pois, käymään hotellin ""aarrearkulla"". Otimme valtavan suurella ilolla vastaan tämän pienen hengähdystauon, ja lapsemmekin lähtivät tietysti innolla kivaksi todetun tarjoilijan mukaan! 19 hengen ryhmästämme kahden pippuripihvit olivat vaihtuneet, mutta tarjoilija hoiti senkin hienosti. Hän palautti väärällä kypsyysasteella olleet annokset nopeasti keittiöön ja ihan yhtä nopeasti tuli uudet, oikeat annokset tilalle. Nopeus aiheutti jopa hymyilevää ihmetystä koko ryhmässämme :)"”
“Yhden kerran perusteella kokemus oli todella hyvä ja allergia huomioitiin hienosti.”
“Hyvä kokonaisuus”
“"kaikki muuten hyvin m utta naapuripöytä oli liian äänekäs, emme pystyneet keskustelemaan"”
“"Lounaan salaattipöydissä oli kivoja vaihtoehtoja. Itse annos oli ok, ei herättänyt kielteisiä tuntemuksia. "”
“Hyvä palvelu ja maittava ruoka”
“Mukavalla paikalla ja ruoka hyvää. Vaihtoehtoja saisi ehkä olla hiukan enemmän.”
“"Ihan Ok paikka, keskeinen sijainti. Kanavartaat vähän mauttomat."”
“Ravintolan miljöö oli mukava ja saimme rauhallisen pöydän jokinäköalalla. Kaikki sujui hienosti ja ruoka oli hyvää.”
“Osaava henkilökunta varmisti perhejuhlan onnistumisen!”
“Yleisesti kaikki sujui hyvin ja olin tyytyväinen tuotteisiin ja palveluun”
“"Kaikki toimii, nopeasti, ammattitaitoisesti ja ystävällisesti. "”
“Ravintola on viihtyisä ja paikka on paras mahdollinen Turussa. Seniorikansalaisena pidän henkilökuntaa nuorehkona.”
“"Terassilla pitää pöydät siistiä tosi nopeasti sillä linnut on todellinen ongelma ja tekevät jätöksiään pöytiin, joku pelätyin kannattaisi hankkia ja varjot avata suojaksi??"”
“Kaikki toimi hyvi”
“Henkilökunnalla oli kiire eivät ehtineet palvella kunnolla. Loheen oli jäänyt piikkejä joka on tuon tason ravintolassa hämmästyttävää. Tarjoilija ei mitenkään huomioinut vaikka ilmoitimme asiasta.”
“Käymme aika ajoin tässä hitellissa näin korona aikana. Talveen nähden hotellin ravintola oli parantunut kaikilta osin merkittävästi”
“"Terassilla pöydät sijoiteltu väljästi, jota arvostan näin korona-aikana eniten. Musiikki kuului ja viihdytti, mutta ei häirinnyt ollenkaan. Lohi oli todella hyvää! (Kävin myös pari päivää käyntini jälkeen lounas lohella, joka sekin oli todella hyvää)"”
“"Bra läge, god mat och bra service"”
“"Varasin jo ryhmälle kokouksen menuineen kabinettiin. Olen suositellut usein ravintolaanne. Hyviä kokemuksia ja erikoiset yksilölliset tarpeet huomioitu hienosti. (pääsimme kerran Turun päivänä katsomaan ilotulistusta vapaaseen sweettiin!!!) Käyn usein yksin ravintolassanne: nautin rauhasta, siisteydestä, hyvästä palvelusta ja tunnelmasta. Kerran tosin istuin viereisessä pöydässä erittäin kovaäänisen seurueen pitäessä mieletöntä sanallista mekkalaa ja röhönaurua. Siinä oli mukana tunnettu julkisuuden henkilö, olivat vanhempia ihmisiä. "”
“En asu paikkakunnalla joten käytännössä en ehkä suosittele.”
“"Alkupalana oli parsakeitto, maku oli hyvä mutta ei yhtään parsan palaa osunut mukaan. Sisäfilepihvi oli erittäin maukas ja oikein paistettu."”
“Hybä sijainti”
“"On mukavaa löytää laadukas ravintola, josta voi vilpittömän positiivisesti kertoa ystäville"”
“Kaikki toimi sujuvasti”
“eräänä iltana oli porukalla ruokailemassa ja oli muuta ihmistä meitä oli 10 hekilöä alkuruoka tulivat eri aikaan ja toisille tosi myöhää. Pää ruoka ja jälkiruoka kesti niin kauan että peruutin koko tilaukseni Kaverit odottelivat ja söivät.”
“Miellyttävä ravintola”
“Erittäin mukava henkilökunta ja osaava. Pöytään tarjoilu oli hyvää ja meitä palveli Carmen? niminen naispuolinen tarjoilija.”
“"Ruoka oli hyvää, poikaystäväni pihvi oli kypsä vaikka hän toivoi medium -, mutta silti maistui."”
“"Melko hintava, joten en välttämättä kaikille opiskelijoille aina suosittelisi. Mutta ruoka oli todella hyvää, joten sen puolesta erittäin todennäköisesti"”
“Tummahiuksinen naistarjoilija joka meitä palveli viime torstaina 19-20 aikoihin oli erittäin miellyttävä ja teki vierailustamme mukavan!”
“Hyvä sijainti ja kaikki toimi erittäin hyvin paitsi musiikki oli ärsyttävää”
“"Lounaan salaattipöytä hyvä, lämpimässä ruuassa parantamisen varaa viime käynnillä. Hygieniasta huolehdittu kiitettävästi. Hyvät mobiili tarjoukset."”
“Joka kerta käydessäni positiivinen kokemus”
“Muuten hyvä mutta pöydät tyhjiä ja kovasti etsittiin paikkaa... Onneksi löytyi palvelu sen jälkeen erinomaista.”
“kokemus ok”
“"Asun Raumalla, Turussa käydessämme hyvä vaihtoehto ruokailulle. Paikka jokirannassakin miellytti, päivä oli aurinkoinen.??"”
“"Paikka oli perus ok, ruoka tavallista, salatista oli unohtunut krutongit. Henkilökunnassa yksi kyykytti toisia kova äänisesti ja mielestäni nöyryytti heitä. Ikävää kuunneltavaa ??"”
“"Aina mukava tunnelma, tilaa hengittää, isot ikkunat joelle, hyvää ruokaa!"”
“Viihtyisä paikka.Keskeinen sijainti Aura-joen rannassa.”
“"On hyvällä paikalla, istuttiin terassilla,etenkin aurinkoisella ja lämpimällä ilmalla ihana istua Aura-joen rannalla. Henkilökunta asiantunteva ja palvelu oli loistavaa.??"”
“"Kiva rento tunnelma. Oli hyvä sää istuimme terassilla, se on mukava ja rauhallinen, mutta kivasti näkee Aurajoen sekä ohikulkevat ihmiset . S etukortti viinit on hyviä. Ruoka oli sopiva juuri tuohon hetkeen "”
“Muuten hyvä mutta kylmä keli ja ovea pidettiin auki joka oli meidän pöydän vieressä.”
“Allt löpte hela tiden”
“"Tila on avara ja väljä, terassi mukava."”
“Annos ei vastannut ihan toiveita mutta yleensä lounas buffet todella hyvä”
“Takuuvarma laatu ja palvelu!”
“Tarjoilijoilla oli tosi kiire. Ruoat tulivat jo varttia ennen tilattua aikaa”
“Mielyttävä kokemus ja hyvä sijainti.”
“Viihtyisä tilava lounaspaikka. Hinta/laatusuhde kohdalla”
“Kiva terassi ja hyvää ruokaa”
“"Siisti ravintola, erittäin kaunis miljöö, hyvä ruoka."”
“Henkilökunta mutkatonta ja palvelualtista”
“"Olisin antanut 10, mutta kuulin miten tiukasti joku tarjoilija opasti uutta työntekijää (tai harjoittelijaa?). Arvostaisimme paikkaa vielä enemmän, mikäli työyhteisössä puhuttaisiin toisille ystävällisesti ja uskottaisiin jokaisen yrittävänsä parhaansa. Niin minäkin omassa työssäni esimiehenä toimin. Positiivinen palaute ja rakentava, ystävälliseen sävyyn keskustelu on parasta ja tuottaa sitoutuneet ja tyytyväiset työntekijät. Hyvää kesää!"”
“"Suosittelisin, sillä hotellin vastaanotossa sain erittäin tervetulleen vastaanoton, vaikka tulin ""vain"" etätöihin. Palvelusta siis täysi kymppi! Ruoka oli myös lounasaikaan hintalaatusuhteeltaan oikein hyvä."”
“Kaikki sujui mutkattomasti ja ruoka oli hyvää.”
“Hyvä palvelu ja ulkoterassi viihtyisä”
“Pidin tunnelmasta ja mukavalla paikalla jokirannassa ja tietysti asiakasomistajana tietyt edut. Tilava ravintola”
“"Odotimme jälkiruokia kauemmin kun esim pääruokaa melkein 40minuuuttia. Saimme jälkiruokamme 7 minuuttia ennen ravintolan sulkemista. Maksaminen kyllä sujui suhteellisen nopeasti, mutta tunnelmaa latisti järjestyksen valvoja joka ilmoitti tylysti heti kun tarjoilija oli lähtenyt että meidän pitää poistua heti, mielestäni tämän asiaan olisi voinut sanoa ystävällisesti eikä töksäyttää, varsinkin kun olimme odottaneet niin kauan jälkiruokamme (olisimme ollut muuten varmasti ajoissa valmiita), mutta 7 minuutissa jälkiruoka naamaan, lasku maksettavaksi ja ulos... Ruoka oli hyvää, menu kuitenkin koronan takia ilmeisesti suppeampi. Suosittelen kyllä ko. Järjestystä ylläpitävälle henkilölle kertaamista miten asiakaspalvelu pitäisi toimia."”
“"On sen verran tunnettu paikka, että ei tarvitse erityisiä suosituksia tuttavapiirissäni. "”
“"Pihvi oli kypsä, toki pyynnöstä sain uuden annoksen. Pääruuan kanssa tilatun viinin tarjoilija jätti avaamattomana pöytään josta sen sitten ihan itse sai itselleen tarjoilla. "”
“Hyvä palvelu ja ruoka”
“"Olin vuonna 2019 Turussa lomalla ja yövyin Marinassa. Olin edellisen kerran käynyt Turussa 1964. Ihastuin niin kaikkeen Turkulaisuuteen ja joka tavalla miellyttävään menoon, niin että viime talvena, koronan keskellä muutin Turkuun. Voin vakuuttaa, että tulen vierailemaan Grill'it ssä vielä useita kertoja ja tuon mukanani muitakin kunhan tämä korona hellittää."”
“"Ruoka oli kovin väritöntä. Pihvi ruskea, potut ruskeita. Yksi pieni vihreä parsa. Kaipasin myös jotain twistiä ruokaan, nyt oli yllätyksetöntä. Pihvi oli myös kovin well done, ei kysytty kypsyysastetta erikseen."”
“"Bra lunch, restaurangen har ett bra läge."”
“"Ihan ok, ei mitenkään erityinen."”
“Oli miellyttävä kokemus palaamme uudestaan”
“"Kaikki toimii hyvin, ympäristö on ihana ja palvelu hyvää."”
“"Hyvä ruoka, rauhallinen ympäristö, hyvä maisema ikkunasta, kohtuullinen hinta"”
“"Sijainti, vaivaton, hyvä palvelu ja ruoka"”
“Hyvä tasoinen siisti ja valoisa ravintola hyvä ruoka!”
“Ruuhka aika ja korona rajoitukset laskevat tunnelmaa joka ravintolassa.”
“Olen jo suositellut monille”
“Hyvä palvelu ja sijainti upea.”
“"Avara tila, rauhallinen tunnelma, kivat tarjoilijat, hyvä salaattipöytä, lounasruoka maukkaampaa kuin ennen koronasulkua"”
“Suositeltu jo.”