Grill it! Marina kombinerar traditionell grillning med förstklassiga råvaror på ett fräscht och inspirerande sätt. Menyn bjuder på skandinaviskt rena smaker i kombination med kryddor från världens alla hörn. Den varma stämningen och unika musikpaletten styr oss in på en kulinarisk resa till vinernas och matens värld med en fantastisk utsikt över Aura å året om. Grill it! Marina finns på Radisson Blu Marina Palace Hotellets gatunivå.

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,2)
Betjäning (4,2)
Stämning (4,2)
Barn (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.01.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä ruoka ja miellyttävä ravintola”
“Hampurilainen oli pettymys, joten sitä ei voi suositella, muita annoksia kyllä”
“Edellä mainittujen vastaukseni perusteella jäi hyvä vaikutelma”
“Teillä on aina mukava käydä. Henkilökunta ystävällistä ja asiantuntevaa. Ruoka on todella hyvää! Aina on mukava käydä illallisella!”
“Olen viihtynyt aina hyvin kyseisessä ravintolassa.”
“Kaikki kunnossa niin sisällä kuin ulkona. Näyttää, kuulostaa, tuoksuu, maistuu ja tuntuu hyvältä. Loistosijainti. Erinomainen tarjoilija (tumma nuori nainen): osaa asiansa, on ystävällinen ja huumorintajuinen.”
“Kävin pariinkin otteeseen terassiglögillä ennen joulua, isommalla ja pienemmällä porukalla - ihan upeaa, että on paikka, jossa voi ulkona tavata ystäviä glögeillä tällaisena aikana.”
“Alkusalaatti oli suppea verrattuna mitäs se on joskus ollut tai verrattuna Trattoriaan tai Kupittaan ravintolaan. Likaisia lautasia ei kerätty pois vaikka asiakkaita ei ollut kuin kourallinen. Tarjoilija liikkui kyllä salilla mutta tyhjin käsin.”
“Hyvä, nopea palvelu, hyvä sijainti”
“Hienot näkymät iltavalaistulle joelle, ruoka ja palvelu tasaisen varmaa.”
“Viihtyisä ja tunnelmallinen terassi ,jossa hyvä musiikki, kivat kalusteet ja lämpimät viltit.”
“Ei kokeneita tarjoilioita, pelkkää extrapalvelua.”
“Todella hyvä ravintola, vaikkakin hintava tämä hetkisen tulotasoon nähden. Viimeksi ollessani ystävieni kanssa syntymäpäiväillallisella henkilökunta unohti palvella meitä, vaikka olin tehnyt viikkoa etukäteen pöytävarauksen. Vasta, kun puolen tunnin jälkeen menin kysymään, että aikooko meitä palvella ketään, niin sitten saimme palvelua. Hyvitykseksi saatiin talon tarjoamat skumpat, mutta oli silti vähän ikävää, että omana syntymäpäivänä kaikki ei mennyt nappiin. Muutoin oli todella hyvää palvelua ja ruokaa.”
“Marinan Poro-menu oli huikean hyvä! Kaikki kuusi aikuista söi saman :) Lisäksi saimme käyttöö Kirjasto-kabinetin, kun kerroin varatessani meillä olevan kolme pientä lasta mukana, ja ryhmän koko oli yhdeksän. Meillä oli tosi kiva 'joulupäivällinen' isovanhempien kanssa, ja kaikki olivat yksinomaan tyytyväisiä.”
“Pidän todella käydä tässä ravintolassa. Herkullista ruokaa. Olen erittäin tyytyväinen!”
“Oli hyvä kokemus”
“Myös turvavälit oli huomioitu ja käsidesivalikoimaa, aulassa kolmea eri lastua.”
“Korona-ajasta huolimatta ravintolassa oli miellyttävää ruokailla; väljyys, siisteys ja henkilökunnan asiakasystävällisyys loi turvallisen ja rentouttavan ilmapiirin.”
“Ruoka ok, palvelusta jäi valju kuva”
“Ravintolassa on riittävästi tilaa. Ruoka maukasta ja annostarjoilu hyvä. Lounasajan maksuton pysäköintimahdollisuus on nyt korona-aikana toteutunut hyvin. Tulevaisuudessakin se olisi suuri plussa.”
“Ruoka oli hyvää”
“Kaikki toivomukseni toteutuivat erittäin fiksusti.”
“Hyvä ruoka”
“Erittäin hyvä palvelu.”
“Ruoka oli todella hyvää. Salihenkilökunnan ammattitaito ei ollut kovin hyvällä tasolla. Esim. Alkuruoan viini tuli myöhässä.”
“Ruoka oli erittäin maukasta ja ylitti odotukset hotelli ravintola ruuasta”
“hyvää kannattaa suositella”
“Todella hyvää ruokaa, loistava tarjoilija ja kiva tunnelma.”
“Ruoka oli hyvää, palvelu ammattitaitoista ja sujuvaa”
“Hintataso oli melko korkea.”
“Ruoka-annokset ovat ihan ok makuisia, esillepanossa ja annoksen komponenteissa on paljon parantamisen varaa. En kokenut vau-elämyksiä enkä kokenut saavani vastinetta rahoille.”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu oli erittäin hyvää”
“Erinomainen palvelu ja ruoka oli hyvää. Alkuruokana tilaamastani etana lautasesta puuttui yksi etana, mutta sekään ei pilannuy kokemusta.”
“??”
“Hyvä sijainti. Hyvät ruuat. S-edut. Avara.”
“Palvelu oli huippua! Meille tarjoili harjoittelija Robert joka sai minulle, raskaana olevalle hormonihirviölle muusia annokseen vaikkei sitä listalla ollut. Ruoka oli loistavaa ja myös jälkiruoka!”
“HUONOA oli, että ruokia (otimme MENUn 3 ruokalajia) EI esitelty tuotaessa, mitä lautasella oli. HUONOA oli myös ilme ulos katsoessa, kun ikkunasta näkyi pihalla sikin sokin letkuja ja puutarhatavaraa.”
“Aina hyvää ruokaa, mukava lokaatio joen rannassa”
“Erinomainen ruoka-annos ja hinta-laatu kohtasivat”
“Pöytiintarjoiltu lounas ollut viime aikoina erittäin maistuva ja kauniisti katettu lautaselle.”
“Todella hyvä kokonaisuus”
“Meitä oli 22hlö:ä syömässä teatterin jälkeen ja melkein kaikille eka kerta ja tarjoilu pelasi hyvin isolle porukalle ja ruoka oli hyvää.”
“Resursseja oli hyvin ravintolassa ja ravintola on erittäin siisti ja turvallinen asioida.”
“Hyvää ruokaa ja hyvä palvelu”
“Ei mitään negatiivista sanottavaa ??”
“Maukas ruoka, ammattitaitoinen henkilökunta, erityisruokavalio toteutui”
“Hyvä siisti yleisilme, miellyttävä tunnelma ja kaunis maisema ulos ikkunasta. Hyvä ruoka.”
“Tarjoukseen vastaaminen (myyntipalvelu), hotelliin/ravintolaan tulo (vastaanotto), kabinetti, tekniikka, henkilökunnan ammatillisuus, ruuan taso -> kaikki olivat erinomaisella tasolla. Tulen jatkossa varmasti käyttämään palvelujanne.”
“Asiakaspalvelu oli loistavaa. Olimme mieheni kanssa ensimmäisellä lapsivapaalla juhlistamassa hänen syntymäpäivää ja tämän kunniaksi talo tarjosi punaviinit sekä jälkiruokalautaseen oli kirjoitettu onnea! Olimme äärimmäisen tyytyväisiä palveluun. Kiitos!”
“Asiallinen ja tyylikäs ravintola. Perinteinen, mikä on hyvä (että joku vielä on). Hienot näkymät, musiikki hiljaisella (pystyy keskustelemaan) ja yksi harvoista, joka sunnuntaisin auki! Ruokalista ei ollut oikein omaan makuuni. Hintataso monen annoksen osalta korkea, mikä tietysti tällaisessa ravintolassa voikin olla mutta rinnalla voisi olla myös edullisempia tai pieneen nälkään. Annokset vähän turhan 'miehekkäitä': lihaa on paljon ja ruoka oli suolaista.”
“Olin ensimmäistä kertaa ja tulen varmasti uudelleen. Ravintola hienolla paikalla, näkymä joelle mukava ja tietysti ruoka.”
“Hyvä palvelu ja maistuva ruoka”
“Edellä esitetty arviointi kuvvaa kokemusta”
“Ruoka oli hyvää ja asiakaspalvelu oli hyvää. Valaistus liian kirkas. Näkyi selkeästi että olemme hotellin ravintolassa. Ehkä tunnelma olisi ollut mukavampi ikkunapaikalta, minkä unohdin itse pyytää etukäteen. Wc ei ollut maailman siistein. Pöytämme ei ollut tunnelmallinen. S ryhmän viinitarjoukset olisi kiva nähdä myös ravintolassa eikä vain netissä. Kaunis maisema illalla jokirannassa,”
“erinomainen ruokapaikka, hyväruoka.”
“Kaikki toimi hyvin ??”
“En yleensä suosittele. Tällä käynnillä kaikki toimi ja ruoka oli erinomaista niin kuin myös palvelu. Ravintola on kehittynyt todella positiiviseen suuntaan, jos taso on jatkossakin tällainen.”
“Tarjoilija oli aivan ihana, ammattitaitoinen ja kohtelias. Piti huolen asiakkaistaan. Ja mikä parasta, hänellä oli kasvomaski koko ajan??”
“Tumnelmaltaan erinomainen ravintola, kauniit ja herkulluset annokset. Hintatasoltaan hieman korkea.”
“Viihtyisä paikka, kesällä varmaan vielä viihtyisämpi.”
“Menu on vähän suppea ja lapsille voisi olla uusia vaihtoehtoja.”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää ja asiallista. Ravintola oli siisti.”
“Erityiskiitos siitä, että vaikka pöydän varauspuhelu meni väärään paikkaan, palvelu pelasi. Netin kautta, kun paikkoja haettiin, oikea numero samana päivänä tapahtuvaan ruokailuun ei ollut ihan selkeää. Muutenkin, kun yleensä käymme ravintolassa viikonloppuisin, paikan löytäminen on usein hankalaa.”
“Annokseni oli todella hyvä! (Se räätälöitiin minulle gluteenittomaksi - sain annoksen joka kuulemma kuului edelliseen listaan)”
“Rauhallinen ja korona-aikana turvallinen ympäristö. Avoinnamyös sunnuntaisin.”
“Kaikki toimi hyvin, suojaetäisyydet huomioitu, käsidesi saatavilla, ruoka hyvää ja riittävä annos”
“Hyvä ruoka ja palvelu. Siisti, ajanhenkinen paikka, viihtyisä.”
“Erittäin hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu. Kivat maisemat joelle ravintolasta.”
“Olen asioinut aikaisemminkin Grill it Marinassa. Ehdotin ystävilleni sinne menoa. Korona-aikana pidän ravintolan avarasta, tilavasta, hyvin ilmastoidusta ympäristöstä.”
“Ruoka oli maukasta, joka pääasia.”
“Asiallisen hyvä ja viihtyisä ravintola”
“Kaikki sujui hyvin.”
“Olimme yöpymässä paikassa ensimmäistä kertaa kesällä 2018. Ihastuimme Turkuun. Ystävällisiin ihmisiin. Mukavaan ja ammattitaitoiseen, mutta silti rentoon hotellihenkilökuntaan. Kokemuksemme oli niin positiivinen, että nyt olemme ostaneet uudisasunnon Sataman kaupungin osasta.”