Grill it! Marina kombinerar traditionell grillning med förstklassiga råvaror på ett fräscht och inspirerande sätt. Menyn bjuder på skandinaviskt rena smaker i kombination med kryddor från världens alla hörn. Den varma stämningen och unika musikpaletten styr oss in på en kulinarisk resa till vinernas och matens värld med en fantastisk utsikt över Aura å året om. Grill it! Marina finns på Radisson Blu Marina Palace Hotellets gatunivå.

Kundnöjdhet

4,3

Mat (4,3)
Betjäning (4,2)
Stämning (4,4)
Barn (4,6)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 11.05.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Olen jo suositellut monille”
“Hyvä palvelu ja sijainti upea.”
“"Avara tila, rauhallinen tunnelma, kivat tarjoilijat, hyvä salaattipöytä, lounasruoka maukkaampaa kuin ennen koronasulkua"”
“Suositeltu jo.”
“"Lounasta ostaessa voisi mainita, että salaatti ja kahvi kuuluu hintaan, ei välttämättä harvoin käyvä muista."”
“Ruoka LOISTAVAA ja annos sopivan kokoinen ja tarjoilu myös LOISTAVA”
“"Terassilla istuttiin aurinkoisena päivänä ja syötiin hyvin. Olimme odottaneet, että päästään sinne syömään. Palvelu ja ruoka olivat hyvää. Mukava kokemus."”
“"Ihana aurinkoinen terassi jossa syödä ja nauttia ajasta. Lounas oli hyvä, joskin annos vähän pieni. "”
“"Kohtelias,avulias palvelu."”
“"Lounaalla ollut siika oli huonoa, kuivaa vanhalta maistuvaa. Itseään arvostava kokki ei päästäisi käsistään tällaista annosta. Kala oli pakastettua jolloin kannattaa varmistaa ettei ole mennyt jo vanhaksi. Suomalainen asiakas ei yleensä valita, vaan äänestää jaloillaan. Siksi kannattaa kiinnittää huomio raaka aineisiin. Harmillinen kokemus, varsinkin näin ensimmäisellä kerralla. Palvelu muuten erinomaista ja palautteeseen suhtauduttiin hyvin."”
“"Sijainti paikan siisteys, näköalat, ruoka"”
“"Erinomainen lounaspaikka, ruoka laadukasta, tilat tyylikkäät, tunnelma miellyttävä, näkymä joelle loistava."”
“"LOunas ollut vaihteleva, viimeksi oli oikein maukas, oerustao kuitenkin ihan tyydyttävä aina."”
“"Hyvä palvelu, hyvä ruoka!!!"”
“Marina on meidän kantapaikka. Paras.”
“Ystävllinen palvelu ja ammattitaitoinen sekä osaava henkilökunta”
“Hyvä vaihtoehto muiden joukossa keskeisellä paikalla.”
“"Tilava, hyvä yleisilme ja hyvää ruokaa"”
“"Valitettavasti tällä kertaa tuotiin pöytään ensin väärä viini, muutoin loistavaa asiakaspalvelua. Keittiön puolella on oppimista blinien paistossa, se on hidasta hommaa... Rakastan blinejä ja otin yhden alkuruuaksi ja toisen pääruuaksi. Todella ikävästi alkuruokablini oli todella vaalea ja raaka. Sain uuden, mikä tulikin ihmeellisen nopeasti: lopputuloksena keskeltä edelleen raaka blini. Toivoimme sitten, että paistavat seurueen pääruokablinit kunnolla ja ajan kanssa. Ne sitten olivatkin jo paremmin onnistuneita. Alkuruokani hyvitettiin kyllä, kiitos siitä. Mokia sattuu, mutta kausiherkkujen kohdalla harmittaa kovasti. "”
“"Jos haluaa takuulla hyvää ruokaa kohtuuhinnalla, niin ehdottomasti Grill It Marina on juuri oikea valinta. Vuosia käynyt aina silloin tällöin syömässä ja aina olen saanut maittavaa ruokaa. Niin ja palvelukin on ollut aina ystävällistä. Kesällä terassi oikein viihtyisä."”
“Olemme käyttäneet ravintolaa sekä perheenä että firmana.”
“"Ystävällinen henkilökunta, mainio ruoka ja melko hyvä esteettömyys. Taustamusiikkia/radiota ei tarvitsisi olla, ainakaan näin lujalla."”
“Todella osaava ja mukava asiakaspalvelu ja ruoka mainiota”
“Upea sijainti ja kaikki kohdallaan. Hyvä ruoka.”
“"Ystävällinen henkilökunta, sijainti ja hyvä valikoima menussa valittavaksi "”
“"Metsästimme blinejä jo bistro Ellissä, mutta aikataulumme oli väärä. Henkilökunnan tarjoilijatar selvitti meille, että Grill it Marinassa blinit onnistuisivat. Kuten myös kävi mukavasti ja herkullisesti; kiitos Toni ja Jerry!"”
“"Hyvä ja rauhallinen paikka, ainoa miinus oli, että kala maistui vähän vanhalle, oli kyllä syötävää."”
“Ruoka oli hyvää.”