Taste Saimaa on itäisen Suomen ruuan, kulttuurin ja perinteiden herkullinen liitto

Lue lisää

Itäinen Suomi kätkee piilotetun helmen – lumoavan Saimaan ja sen puhtaan järviluonnon. Saimaan seudun villin erämaan, hiljaisuuden, puhtaat vedet ja lämpimän itäsuomalaisen vieraanvaraisuuden voi kokea kaikilla aisteilla. Seudun metsät ja järvet tarjoavat meille maailman puhtainta ruokaa, todellista arjen luksusta.

Suomen suurinta järveä rakastavat monet: seudulla vierailee vuosittain useita miljoonia matkailijoita. Saimaan vesistö ja sillat yhdistävät rantoja, kaupunkeja, kyliä ja ihmisiä. Täällä asuvat ihmiset ovat tunnettuja sinnikkyydestään ja vieraanvaraisuudestaan. Pöydässä on aina tilaa vieraille ja hyvä ruoka on kunnia-asia.

Kolme itäisen Suomen maakuntaa – Etelä-Savo, Etelä-Karjala ja Pohjois-Karjala – muodostavat yhdessä Taste Saimaa ja Saimaa European Region of Gastronomy -alueen, jonka ruokakulttuuri perustuu sesongin antimiin. Meillä on tallella kyky elää täydellisessä sopusoinnussa luonnon kanssa. Pohjoisen kesien yöttömät yöt luovat täydelliset olosuhteet puhtaiden raaka-aineiden kasvulle, ja Saimaan metsät ovatkin villien vihannesten, marjojen ja sienten aarreaitta täynnä rikkaita aromeja.

Itäisen Suomen suotuisat ja ankaratkin vuodenajat ja olosuhteet ovat voimavara, josta ammennamme luovuutta. European Region of Gastronomy 2024 -juhlavuonna pyrimme yhdistämään ruokaa taiteeseen ja kulttuuriin uusilla ennennäkemättömillä tavoilla. Siksi kulttuurimme on ainutlaatuinen – ja tutustumisen arvoinen.

Lue lisää

https://www.tastesaimaa.fi/

Neis restoranides

Restoraniketid

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Siipiyhtiö
Spaghetteria
Trattoria
VENN

SOK turismi- ja toitlustusketi juhtimine

Külastusaadress:

Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki

Postiaadress:

PL 1 00088 S-RYHMÄ

Ettevõtte registrikood:

0116323-1

Müügiteenindus, Helsingi metropolipiirkond

0300 870 020 (tööpäeviti 8.00–18.00)

51 senti/kõne + kohalik võrgutasu/mobiilikõne tasu

Kõik müügiteenused

SOK

+358 (0)10 76 8011 (tööpäeviti 8.00–17.00)

kohalik võrgutasu/mobiilikõne tasu

Tagasiside


Tagasisidelingid leiate iga restorani kodulehelt