Kimmelin keittiöpäällikkö Antti Rämö innostuu luonnon mauista

Tutustu myös talon ravintolapäällikköön

Kimmelin keittiöpäällikkö Antti Rämö innostuu luonnon mauista

Kimmelin uusi keittiöpäällikkö Antti Rämö haluaa tuoda metsän tuntua ja tuoksuja ravintolavieraiden lautasille ja juhlien buffettipöytiin. Villiruoka ja luonnon antimien hyödyntäminen ovat olleet Rämön intohimoja jo pitkään.

Original Sokos Hotel Kimmelin keittiötoiminnoista vastaamaan Antti siirtyi Hotelli Punkaharjulta. Työkokemusta on kertynyt myös monista helsinkiläistä villiruokaravintoloista sekä isoista tapahtumaravintoloista, kuten Helsingin Pääpostista ja Turun Linnasta.

”Minulla on ollut ainutlaatuinen mahdollisuus työskennellä villiruokapioneerien, kuten Sami Tallbergin, kanssa. Se on avartanut osaamista ja omia näkökulmia”, Rämö kertoo.

”Tapahtumataloista taas mukaan on tarttunut kyky luoda ja organisoida isot kattaukset. Niitä testattiin täällä heti aloittaessani, kun Kimmelin kauniiseen saliin katettiin 500 hengen äitienpäivälounas”, Rämö kertoo.

Luonnonläheinen Joensuu viehättää

Hotelli Kimmelissä tuore keittiöpäällikkö on ehtinyt haastatteluhetkellä vaikuttaa pari viikkoa. ”Olen vielä pikkuisen pyörryksissä, mutta hyvällä tavalla. Onhan Kimmel klassikko Joensuun seudulla: nimekäs, sopivasti karjalainen ja samalla moderni”, Rämö toteaa tuoreista tunnelmistaan.

”Ja Joensuu freesin oloinen kaupunki. Täällä on paljon tapahtumia, eloa ja iloa. Nyt odotan innolla uuden kauppahallin avautumista Joensuun torin laidalle, sinnehän tulee paljon myös uusia ravintoloita.”

Ja tietysti luonnonläheisyys innostaa Rämöä. ”Pohjois-Karjalassa on upea luonto ja luonnonantimet ovat mielestäni myös karjalaisen keittiön paras puoli – sienet, marjat ja riista.”

”Vapaa-ajallani olen käynyt Kuhasalossa pihlajansilmuja keräämässä ja ajellut Kolin kansallismaisemiin. Jo matkan varrella maisemat olivat niin upeat, että oli pakko pysäyttää auto useamman kerran ja jäädä ihastelemaan sitä luonnon kauneutta”, Rämö ihastelee.

Maistuuko Rämön intohimo villiruoka jatkossa myös Kimmelin ravintoloiden lautasilla?

”Pyrin tuomaan uusia ideoita taloon, herättelemään meidän loistavan henkilökuntamme ajatuksia. Että haastettaisiin itseä koko ajan eikä pelättäisi epäonnistumistakaan. Villiruokaa ei isossa mittakaavassa Kimmelissä nähdä talon ison asiakaspaikkamäärän vuoksi, mutta metsää tunnelmana kyllä – ja luonnon antimia mahdollisuuksien mukaan”, Rämö lupaa.

”Haluan asiakkaidemme saavan aistikokemuksen suomalaisesta metsästä heidän astuessaan ravintolasaliimme ja ruokiemme äärelle. Maut, tuoksut, värit – luonnon läsnäolo myös tarjoiluissa on sitä meidän nykykarjalaista luksusta. Upeita herkkuja ja tunnelmaa on tulossa muun muassa elokuisiin Osuuskaupparokin tarjoiluihin”, Rämö lupaa.

Tutustu myös talon ravintolapäällikköön

Eerik Elavuori eli Eeku työskentelee Bistro Heilin ravintolapäällikkönä. Bistro Heilin hän haluaa kiillottaa jalokiveksi joensuulaisten ravintoloiden joukossa.
Lue lisää

Neis restoranides

Restoraniketid

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Leiketupa
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN
logo

SOK turismi- ja toitlustusketi juhtimine

Külastusaadress:

Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki

Postiaadress:

PL 1 00088 S-RYHMÄ

Ettevõtte registrikood:

0116323-1

Müügiteenindus, Helsingi metropolipiirkond

0300 870 020 (tööpäeviti 8.00–18.00)

51 senti/kõne + kohalik võrgutasu/mobiilikõne tasu

Kõik müügiteenused

SOK

+358 (0)10 76 8011 (tööpäeviti 8.00–17.00)

kohalik võrgutasu/mobiilikõne tasu

Tagasiside


Tagasisidelingid leiate iga restorani kodulehelt