Kolilta löydät monipuoliset kokoustuotteet!

Miltä kuulostaisi kahvihetki nautiskellen herkkuja, cocktailit kokouksen jälkeen, upea Menu Jean tai Menu Aino kokouspäivän jälkeen tai mikset lähtisi eväsretkelle porukalla? Kolilta löydät vaihtoehtoja, mistä valita!

Kolin iltapäivätee
Miltä kuulostaisi kahvi tai teehetki herkkujen parissa? Kolin uuteen iltapäivätee-tuotteeseen kuuluu niin makeita kuin suolaisia syötäviä yhdessä talon maustetun pressokahvin tai haudutetun teen kanssa sekä raikas hedelmä- tai marjashotti. Suolaisiin syötäviin kuuluu täytetty lämminsavulohi & hölskykurkku sandwich, Skagen rieska sekä vuohenjuusto-karpalo tartaletti. Makeina herkkuina valikoimaan kuuluu sitruunajuustokakku sekä Koli Trifle, joka sisältää mascarponevaahtoa sekä mustaherukkaa keksimurulla.

Hintaan 24 €/hlö

Cocktailit kokouksen jälkeen
Onko kokouspäiväsi ohi ja haluat jäädä vielä hetkeksi kokousporukalla nauttimaan illasta? Kolin tunnelmallinen Hiekkapakka kirjastobaari on loistava paikka illanviettoon. Cocktailit kokouksen jälkeen -paketissa voit valita joko Kolin cocktailin tai lasillisen kuohuviiniä ja pakettiin kuuluu myös 2 x suolaisia canapeita sekä hedelmiä.

Hintaan 20 €/hlö

Kokous Kolin tapaan makea tai suolainen
Kokoustatko Kolilla usein tai haluatko muuten kokeilla hieman erilaista aamu- tai iltapäiväkahvipakettia? Kolin suolaiseen kokouspakettiin kuuluu mm. pastrami-kauravarras tai karjalanpiirakka Kolin tapaan unohtamatta muita kokouskahvituotteen sisältöjä. Makeaan pakettiin voit valita tuoreen pullan tai kääretortun muiden kokouskahvituotteiden lisäksi.

Kokous Kolin tapaan / suolainen hintaan 15 €/hlö
Kokous Kolin tapaan / makea hintaan 12 €/hlö

Menu Jean
Kolin maisemaravintola houkuttelee nauttimaan maukkaasta ruuasta samalla kun voit ihailla maisemaa. Uusi viiden ruokalajin menu Jean sisältää mm. porocarpacciota, haudutettua jättikatkarapua, Benella-kirjolohta, poronpaista ja mustikka-valkosuklaamoussea sekä tietysti makupareina toimivat höysteet joka annokseen. Tämän menu kokonaisuuden voit yhdistää myös suunnittelemaamme viinipakettiin, joka on valittu täydentämään elämystä.

Menu Jean hintaan 72 €/hlö
Viinipaketti lisähintaan.

Menu Aino
Uusi menu Aino tuo sinulle kolmen ruokalajin verran makuelämyksiä, joissa pääset nauttimaan kuhachevicheä, poronpaistia sekä lakka crème brûléeta.

Menu Aino hintaan 54 €/hlö

Kolin retkieväs
Retki metsään ei ole mitään ilman kunnon retkieväitä! Suuntaa kohti nuotiopaikkaa, jossa suosittelemme lämmittämään toastin tulen lämmössä. Kolin retkieväs sisältää kinkku & juusto toastin, hedelmän, vesipullon ja mehun. Ryhmille tuote saatavilla ennakkovarauksesta.

Kolin retkieväs hintaan 9,50 €/hlö

Kiinnostuitko? Kolilta löydät myös useita muita kokoustarjoiluvaihtoehtoja sekä valikoimaa myös esimerkiksi tyhy-päivän viettoon.

Tervetuloa Kolille!

Lisätiedot ja varaukset: sales.karelia@sokoshotels.fi / puh. 020 1234 660.

Restoraniketid

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Leiketupa
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN
logo

SOK turismi- ja toitlustusketi juhtimine

Külastusaadress:

Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki

Postiaadress:

PL 1 00088 S-RYHMÄ

Ettevõtte registrikood:

0116323-1

Müügiteenindus, Helsingi metropolipiirkond

0300 870 020 (tööpäeviti 8.00–18.00)

51 senti/kõne + kohalik võrgutasu/mobiilikõne tasu

Kõik müügiteenused

SOK

+358 (0)10 76 8011 (tööpäeviti 8.00–17.00)

kohalik võrgutasu/mobiilikõne tasu

Tagasiside


Tagasisidelingid leiate iga restorani kodulehelt