Porin Pizza & Buffan Iida on Pizzamasteri 2023!

Pizza & Buffa -ketjun Pizzamasteri valittiin 18.1.2023 järjestetyssä Pizza & Buffa Pizzamasteri -kisassa Keravan Prisman ravintolamaailmassa. Kilpailun voitto napsahti Porin Pizza & Buffan Iidalle! Pizzamasteri on valtakunnallinen kilpailu, jossa etsittiin persoonaa höystettynä ripauksella asiakaspalvelutyön parasta taikuutta. ”Haimme kisaan ammattilaisia, jotka haluavat jakaa rakkautensa ruoanlaittoon. Pizzataiturit ovat toteuttaneet tuhansia asiakkaiden pizzatoiveita, mutta nyt he loivat asiakkaiden unelmien sijasta omia pizzaunelmiaan”, summaa ketjupäällikkö Minna Siren SOK:lta.

Kilpailu alkoi karsintavaiheella, jossa yhteensä 25 Pizza & Buffan toimipaikasta haettiin taitureita, jotka halusivat jakaa rakkautensa ruoanlaittoon. Hakuprosessissa tehtävänä oli lähettää videohakemus, jolla kerrottiin, mikä tekee itsestä Pizzamasterin, millaiset kaksi pizzaa (toinen vapaavalintainen, toinen lihaton) on kilpailuun suunnitellut ja millä sanoilla kuvailisi kaikkein herkullisinta pizzaa. Haussa valittiin finaaliin viisi osallistujaa, joista yksi oli Iida!

”Olin todella innoissani, kun kuulin, että minut on valittu viiden finalistin joukkoon. Vetkutin osallistumista pitkään, kun halusin kehitellä pizzan, jota ei malta jättää seuraavalla päivälle”, kertoo Iida.

Itse finaalissa kukin finalisti valmisti kaksi erilaista, itse suunnittelemaansa pizzatuotetta tuomaristolle. Tuomaristossa istuivat Marko Hirvonen (keittiömestari, Lantmännen Unibake), Sampo Laukkanen (kehityspäällikkö ja keittiömestari, SOK), Minna Siren (ketjupäällikkö, SOK), Topias Sundqvist (hallitseva Pizzamasteri) sekä Esko Eerikäinen (tuomariston puheenjohtaja, juontaja). Tuomariston arvioinnissa painottuivat reseptin ja maun lisäksi pizzataiturin asiakaslähtöisyys. ”Etsimme persoonaa, joka on asiakashenkinen asiantuntija. Voittajalla, Porin Pizza & Buffan Marjamäellä oli työssään pilke silmäkulmassa, kun hän huomioi tyylikkäästi asiakkaansa sekä pizzan leipomisen, että maistatuksen yhteydessä. Pizzamasterin voittoisa herkkusieni-pekoni-sulatejuustomuru-rucola-pizza syntyi ammattitaidolla raaka-aineita kunnioittaen”, ketjupäällikkö Minna avaa. Iidan voittajapizzan innoittajana oli ollut hänen oma kesän grillaussuosikkinsa. Pizzamasteri halusi vangita pizzaansa saman makumaailman kuin juustoin täytetyissä ja pekoniin käärityissä herkkusienissä maistui.

”Finaalia en jännittänyt ollenkaan, sillä kokemusta pizzapöydän ääreltä löytyy vähän vajaa 8 vuotta ja koen, että se on minulle se vahvin paikka, jota teen täydellä sydämellä. Pizzapöydän takana oloni olikin kisassa kotoisa, olin oma aito itseni ja pidin hauskaa hyvällä fiiliksellä”, Iida summailee.

Hopealle ylsi Gabriele Santinoli Vaasan Liisanlehdon Pizza & Buffasta ja kolmanneksi sijoittui Rauni Myllynen Kuopion Prisman Pizza & Buffasta. Kolmikko sai palkintomatkan pizzan alkulähteille Italiaan.

”Kun tutustuin kilpakumppaneihin edellisenä iltana Helsingissä, tiesin, että kisasta tulee tiukka – kaikki olivat todella vahvoja tekijöitä! Ensimmäisen kerran koko kisan aikana jännitti vasta, kun Esko alkoi julkistaa voittajakolmikkoa. Kädet tärisivät ja syke oli korkealla. Kun Esko sitten julkisti minut voittajaksi, purkautui jännitys onnenkyynelinä, joille ei meinannut tulla loppua. Olin niin hämmentynyt ja positiivisella tavalla järkyttynytkin, enkä osannut odottaa voittoa!”, Iida fiilistelee.

Iidan esihenkilön, Prisma Mikkolan ravintolamaailman ravintolapäällikkö Suvi Lehmuksen mukaan Iidan valttikortti voittoon oli hänen rauhallisuutensa. Hän keskittyy niin ruoan valmistukseen kuin asiakaspalveluun pieteetillä, aina laatua vaalien. Suvilla oli jo etukäteen vahva usko, että Iida tulee pärjäämään kilpailussa. Kun Iidalta itseltään kysyttiin, mikä mahtoi olla se Pizzamasteriksi kantanut juttu, hän vastasi: ” Päätin, että kaikkeni annan, pidän hauskaa ja olen oma itseni.”

Paljon onnea Pizzamasteri 2023 -kilpailun voitosta, Iida!

Pizza & Buffa

S-ryhmään kuuluva helpon ja nopean ruoan ravintola koko perheelle. Ketjulla on 25 ravintolaa ympäri Suomen Akaasta Ylivieskaan. Tarjolla on meheviä pizzoja, raikkaita salaatteja, lämpimiä ruokia ja virvoittavia juomia. https://www.raflaamo.fi/fi/ketju/pizzabuffa

Osa tekstistä ja kommenteista lainattu SOK:n Pizzamasteri 2023 -mediatiedotteesta.

Neis restoranides

Restoraniketid

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Leiketupa
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN
logo

SOK turismi- ja toitlustusketi juhtimine

Külastusaadress:

Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki

Postiaadress:

PL 1 00088 S-RYHMÄ

Ettevõtte registrikood:

0116323-1

Müügiteenindus, Helsingi metropolipiirkond

0300 870 020 (tööpäeviti 8.00–18.00)

51 senti/kõne + kohalik võrgutasu/mobiilikõne tasu

Kõik müügiteenused

SOK

+358 (0)10 76 8011 (tööpäeviti 8.00–17.00)

kohalik võrgutasu/mobiilikõne tasu

Tagasiside


Tagasisidelingid leiate iga restorani kodulehelt