Häät juhlatila Maisemasalissa

Vietä onnistunut hääjuhla viihtyisässä, syksyllä 2023 uudistetussa Maisemasalissa - Tahkon parhaalla paikalla
Break Sokos Hotel Tahkolla vietätte ikimuistoisen hääjuhlan!

Viihtyisä ja tilava Maisemasali on mainio paikka viettää hääjuhlaa. Saliin mahtuu ruokailemaan jopa 120 henkilöä ja lisäksi tilaa jää tanssilattialle. Salissa on myös täysin varusteltu baari, koroke bändiä varten ja yksityinen terassi. Häämenuun löytyy useita valmiita vaihtoehtoja, mutta halutessanne saatte muokattua menusta juuri sellaisen kuin itse haluatte. Emme peri erillistä tilavuokraa juhlatilasta, kun henkilömäärä on yli 50.

Juhlavastaanotto ja majoitus järjestyvät helposti samassa rakennuksessa – Hillside Tahko sijaitsee Break Sokos Hotel Tahkolla, josta löytyy yhteensä 120 huonetta joten isompikin vierasjoukko mahtuu majoittumaan. Hotellimme sviitti on täydellinen paikka tuoreen hääparin ensimmäiseen yöhön avioparina. Hotellimme uudistuu ja osa uusista huoneista valmistuu syyskuussa 2023. Hotellin uudisosa valmistuu vuoden 2024 lopussa.

Tule tutustumaan ja kysy tarjousta sales.peeassa@sok.fi tai puhelimitse 010 762 9550 (puhelun hinta 8,35 snt/puh + 12,09 snt/min, sis. alv. 24 %)

"Hääjuhlaamme vietettiin Break Sokos Hotel Tahkon Maisemasalissa. Sali oli avara ja siinä oli hyvin tilaa bändille, DJ:lle ja tanssilattialle. Kauniina kesäiltana oli mukavaa, että käytössä oli myös oma terassi. Toiveemme otettiin täydellisesti huomioon suunnitteluvaiheessa, järjestelyissä sekä juhlapäivänä. Työntekijät olivat ihania ja heistä oli suuresti apua. Päivämme oli ikimuistoinen, koska palvelu oli moitteetonta ja henkilökunta luotettavaa; saimme itse rauhassa keskittyä juhlaan. Erityiskiitos myös erittäin hyvästä ja laajasta hääbuffetista." -Hääpari

Restoraniketid

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Leiketupa
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN
logo

SOK turismi- ja toitlustusketi juhtimine

Külastusaadress:

Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki

Postiaadress:

PL 1 00088 S-RYHMÄ

Ettevõtte registrikood:

0116323-1

Müügiteenindus, Helsingi metropolipiirkond

0300 870 020 (tööpäeviti 8.00–18.00)

51 senti/kõne + kohalik võrgutasu/mobiilikõne tasu

Kõik müügiteenused

SOK

+358 (0)10 76 8011 (tööpäeviti 8.00–17.00)

kohalik võrgutasu/mobiilikõne tasu

Tagasiside


Tagasisidelingid leiate iga restorani kodulehelt