Radisson Blu Brain Food - kokousvieraiden suosikki

Radisson Blu Hotellien kehon ja mielen hyvinvointiin tähtäävä inspiroiva kokousruokakonsepti Brain Food on kehitetty yhteistyössä ravitsemusasiantuntija Patrik Borgin ja Satokausikalenterin vinkkien avulla.

Brain Foodin tehtävänä on huolehtia kokousvieraiden hyvinvoinnista ja kokousten tehokkuudesta oikean ruokavalion avulla. Monipuolinen ja säännöllinen ruokailu sekä riittävä nesteytys pitävät aivot virkeänä, verensokerin tasaisena ja aineenvaihdunnan kunnossa. Silloin vireystila pysyy hyvänä ja työtehot korkealla, Brain Food -konseptissa kaikki nämä on mietitty valmiiksi, jolloin kokousvieraat voivat keskittyä olennaiseen.

- Radisson Blu Hotellien keittiöpäälliköt ovat hienosti löytäneet lukuisia tapoja saada kasviksia maittavasti esiin. Siinä yhdistyvät kaikki keskeiset trendit: terveys, painonhallinta ja ympäristönäkökulma, iloitsee Patrik Borg. Tutustu videolta Brain Food -konseptiin.

Kuusi Brain Food -periaatetta kokonaisvaltaiseen hyvään oloon

Radisson Blu Hotellien keittiöpäälliköt ovat huomioineet nämä kuusi Brain Food -periaatetta kokouskattauksissaan. Suosittelemme lämpimästi näiden soveltamista myös jokapäiväisiin aterioihin.

  • Runsaasti ekologista ja mieluiten kotimaista kalaa, täysjyvätuotteita, sesongin hedelmiä ja vihanneksia.
  • Pääasiassa tuoreita lähituotteita.
  • Puhtaita raaka-aineita, joita on käsitelty mahdollisimman vähän.
  • Vähemmän lihaa, jossa rasvapitoisuus on enintään 10 %.
  • Enintään 10 % lisättyä sokeria.
  • Makuelämykset ja aistinautinnot aina avainasemassa!

Kasvisten osalta Brain Food -ruokavaliossa noudatetaan Satokausikalenterin suosituksia. Käytettävien kasvisten lista vaihtuu joka kolmas kuukausi. Tämä takaa, että menussa on mukana kulloinkin herkullisimmillaan olevat sesongin antimet.

Lue lisää täältä>>

Neis restoranides

Restoraniketid

  • Amarillo
  • Babista Kebab Revolution
  • Bacaro Doppio Cafe & Deli
  • Bistro
  • Chico's
  • Coffee House
  • Frans & les Femmes
  • Grill it!
  • Hesburger
  • Hophaus
  • La Famiglia
  • Leiketupa logo
  • Oksa
  • Oluthuoneet
  • PizzaBuffa
  • Presso
  • Prisma Cafe
  • Public Corner
  • Rosso
  • Rosso Express
  • Rosso Pizza
  • Spaghetteria
  • Trattoria
  • VENN
S-Restoranid logo

SOK turismi- ja toitlustusketi juhtimine

Külastusaadress:

Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki

Postiaadress:

PL 1 00088 S-RYHMÄ

Ettevõtte registrikood:

0116323-1

Müügiteenindus, Helsingi metropolipiirkond

0300 870 020 (tööpäeviti 8.00–18.00)

51 senti/kõne + kohalik võrgutasu/mobiilikõne tasu

Kõik müügiteenused

SOK

+358 (0)10 76 8011 (tööpäeviti 8.00–17.00)

kohalik võrgutasu/mobiilikõne tasu

Tagasiside


Tagasisidelingid leiate iga restorani kodulehelt