Pe 3.10.2025 Klo 17:00 – 21:00
Runsas alkuruokapöytä suomalaisista kauden kasviksista ja marjoista, villiyrttejä hyödyntäen
Lisäksi suomalaisia ja paikallisia herkkuja:
Savo-Karjalan Lihan palvinautaa ja piparjuurimajoneesia M | G
Kala-Lapin kylmäsavuhaukitartaria L | G
Pielisen savulahnatahnaa, kananmunaa ja ruohosipulia L | G
Kalakukkoa ja voita L
Puolukkagraavattua Vuotjärven kuhaa ja tilli-hapankermaa L | G
Nokkosmallasleipää L
Punajuurisämpylöitä L
Mustikkavoita L | G
Savo-Karjalan Lihan ylikypsää naudanrintaa, rakuuna-punaviinikastiketta L | G
Voissa paistettuja muikkuja L
Härkäpapu-juurespihvit VE | M | G, lipstikkajogurttia L | G
Nauris-suppilovahveropaistosta ja lehtiyrttejä L | G
Paahdettua perunaa ja timjamivoita L | G
Jälkiruoka
Puolukkakukkoa ja vaniljavaahtoa L
Kermassa haudutettua leipäjuustoa ja rosmariini-mustikkahilloketta L | G
Kahvi, tee
Hinta: 29,00 € / aikuinen, lapset 4–12 v 14,50 €
Lisätietoa allergeeneista ja erikoisruokavalioista henkilökunnalta.
Teethän pöytävarauksen Raflaamosta.