Alkuruokapöytä
Kylmäsavustettua lohta, hölskykurkkuja tilliliemessä ja marinoitua punasipulia M,G
Paahdettua kalkkunanrintaa rucolapedillä ja puolukkamajoneesia M,G
Fenkolimarinoitua uunipunajuurta, vuohenjuustoa ja pähkinää L,G
Kuohkeaa metsäsienisalaattia syksyn sadosta L,G
Sinappisilliä ja kananmunaa L,G
Puolukkamarinoitua kaalisalaattia M,G
Raikasta viherversosalaattia ja siankärsämö-öljyä M,G
Juhlakinkkua, herneitä ja Linnan joulusinappia L,G
Riisipiirakoita L ja munavoita L,G
Pääruoka
Rosmariinilla ja valkosipulilla ryyditettyä, pitkään haudutettua Linnan lihapaistia L,G
Punajuurifalafeleja ja aurajuustokastiketta L,G
Yrtti-voipottua L,G
Lanttu- ja porkkanalaatikkoa L,G
Jälkiruoka
Kuohkeaa luumu-kanelimoussea L,G
Piparkakkuja L ja suklaakonvehteja G
Kahvi / haudutettu tee
Ruokajuomana kotikalja, mehu ja vesi