Royalin ryhmämenut
Kruunaa juhlatilaisuutesi maukkailla ja näyttävillä tarjoiluillamme! Valikoimastamme löydät valmiin menun tai vaihtoehdot oman kokonaisuuden kokoamiseen.
Ruokatuotteemme ovat pääsääntöisesti laktoosittomia, huomioimme etukäteen ilmoitetut erikoisruokavaliot. Oikeudet hinta- ja raaka-ainemuutoksiin pidätetään.
Osa tuotteistamme on suunniteltu tiettyihin tiloihin / tietylle ryhmäkoolle, myyntipalvelumme auttaa mielellään suunnitteluissa. Varaukset ja lisätiedot myyntipalvelustamme, sales.vaasa@sok.fi puh. 0207808860 (arkisin klo 8.30-16.30).
Menut
Sesonkimenu huhtikuu-elokuu
Tarjolla ennakkotilauksesta min. 50 henkilölle. Erityisruokavaliot huomioimme ennakkoilmoituksenne mukaisesti.
Valitse alla olevista vaihtoehdoista 3 ruokalajin menu (yksi kokonaisuus / ryhmä):
Menun hinta sisältää pääruuan sekä valitun alkuruuan ja jälkiruuan. Menun hinta määräytyy valitun pääruoan mukaan. Edellytämme yhtenäistä menuvalintaa koko seurueelle.
Sesonkimenu syyskuu-maaliskuu
Tarjolla ennakkotilauksesta min. 50 henkilölle. Erityisruokavaliot huomioimme ennakkoilmoituksenne mukaisesti.
Valitse alla olevista vaihtoehdoista 3 ruokalajin menu (yksi kokonaisuus / ryhmä):
Menun hinta sisältää pääruuan sekä valitun alkuruuan ja jälkiruuan. Menun hinta määräytyy valitun pääruoan mukaan. Edellytämme yhtenäistä menuvalintaa koko seurueelle.
VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.