À la carte
À la carte
Tammerin Kellari on ravintola, johon tullaan, kun hetkellä on painoarvo. Kun halutaan, että ateria merkitsee enemmän kuin ruokailua. Kun odotetaan, että illasta jää ikimuistoinen jälki sydämeen.
Keittiön kieli on yhtä aikaa klassinen ja utelias. À la carte -lista kutsuu makumatkalle perinteiden pohjalle rakennettujen klassikoiden pariin. Maut ovat vähäeleisen kauniita, mutta intensiivisesti elämyksellisiä.
Alkuruoat
Alkuruoat
Pääruoat
Pääruoat
Jälkiruoat
Jälkiruoat
Signature Menu
Signature Menu
Tammerin Kellarin menu on kunnianosoitus Hotelli Tammerin lähes sadan vuoden perinteelle. Menuun on ammennettu aarteita menneiden vuosikymmenten reseptikokoelmista, jotka on taidokkaasti uudistettu vastaamaan nykypäivää.
Menut
Menut
VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.