Liigu peamise sisu juurde

À la carte

À la carte

Tammerin Kellari on ravintola, johon tullaan, kun hetkellä on painoarvo. Kun halutaan, että ateria merkitsee enemmän kuin ruokailua. Kun odotetaan, että illasta jää ikimuistoinen jälki sydämeen.

Keittiön kieli on yhtä aikaa klassinen ja utelias. À la carte -lista kutsuu makumatkalle perinteiden pohjalle rakennettujen klassikoiden pariin. Maut ovat vähäeleisen kauniita, mutta intensiivisesti elämyksellisiä.

Alkuruoat

Alkuruoat

Pääruoat

Pääruoat

Jälkiruoat

Jälkiruoat

Signature Menu

Signature Menu

Tammerin Kellarin menu on kunnianosoitus Hotelli Tammerin lähes sadan vuoden perinteelle. Menuun on ammennettu aarteita menneiden vuosikymmenten reseptikokoelmista, jotka on taidokkaasti uudistettu vastaamaan nykypäivää.

Menut

Menut

VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.

kontaktandmed

kontaktandmed

Restoran on ratastooliga ligipääsetav
S-CardMeil saab kasutada kaarti S-Card

lahtiolekuajad

lahtiolekuajad

Restoraniketid

Restoraniketid