À la carte 17.9.2025– À la carte 17.9.2025–
Menut Menut Viiden ruokalajin maistelumenu parhaista makupaloista.
Menu tarjoillaan aina koko pöytäseurueelle.
Ruiskuorrutettua siikaa (L) | Metsäsieniä ja pihviä (G, L) | Talriikin vanukas (G, L).
Ruokaprovinssi on Etelä-Pohjanmaan elintarvikealan toimijoiden yhteistyön tulos. Ruokaprovinssi-merkki viestii tinkimättömästä laadusta, vahvasta yrittäjähengestä – siitä, että tarjotaan vain parasta pöytään!
Alkuruokalautaset Alkuruokalautaset Alku- ja pääruoka-annosten yhteydessä tarjoilemme meidän talon kaura-sipulileipää, joka on kehitetty yhteistyössä lähileipomo Pirjon Pakarin kanssa. Tarjoilemme leivän kanssa Valion laktoositonta vaahdotettua voita.
Kuohkeaa maa-artisokkakeittoa ja rapeaa possukrokettia sekä marinoitua omenaa.
Talon punajuuritartar sekä yrttimajoneesia.
Voissa paistettua siikaa, Pirjon Pakarin Häjypoika-leipää ja yrttimajoneesia.
Valkosipulietanat 6 kpl L GN
Talriikin klassikko, etanat valkosipuli-persiljavoin ja Pirjon Pakarin kaura-sipulileivän kera.
Pääruokalautaset Pääruokalautaset Papu-sienipihvi, selleripyreetä, savoijinkaali-sienipaistosta, yrttimajoneesia sekä raitajuurisipsejä.
Kirjolohta, lehtikaali-pestoperunaa, savoijinkaali-sienipaistosta ja hollandaisekastiketta.
Voissa paistettua siikaa, juurespyttipannua, selleripyreetä, yrttimajoneesia ja raitajuurisipsejä.
Romescolla kuorrutettua broileria, hollandaisekastiketta, karamellisoitua porkkanaa ja ranskalaisia.
Voissa paistettua naudan maksaa, sipulia ja paistettua pekonia. Madeirakastiketta, puolukkahilloketta sekä perunamuusia.
Takuumureaa naudan sisäfileetä, mukula-selleripyreetä, kermaista viskikastiketta, perunatimbaalia, karamellisoitua porkkanaa ja raitajuurisipsejä.
Takuumureaa naudan ulkofileetä, metsäsienikastiketta, juurespyttipannua, madeirakastiketta sekä ranskalaisia.
Naudanrintaa, karamellisoitua porkkanaa, viskikastiketta sekä perunamuusia.
Jälkiruokalautaset Jälkiruokalautaset Kermaista vaniljavanukasta, tyrnigeeliä, suklaacrumblea sekä marinoituja marjoja.
Lämmintä suklaakakkua ja tyrnisorbettia sekä marinoituja marjoja.
Marinoitua omenaa, marenkia sekä kauracrumblea.
Itse tehtyä karpalofudgea sekä espressokahvi.
Vaniljajäätelö (L, G), viskijäätelö (L, sis. alkoholia) tai tyrnisorbetti (VE).
Jäätelökastikkeet (L, G): suklaa- tai kinuskikastike tai tyrnigeeli.
Valmistamme jäätelöt ja sorbetin itse.
Lapsille Lapsille Grillattu burgerpihvi, cheddarjuustoa, majoneesia ja ketsuppia. Lisäksi ranskalaiset perunat.
Lihapullia ja raikasta salaattia. Lisäksi ranskalaiset perunat ja majoneesidippi.
Nakkeja ja raikasta salaattia. Lisäksi ranskalaiset perunat ja majoneesidippi.
Kotimaista kirjolohta ja raikasta salaattia, lisäksi perunamuusia.
Itse tehtyä jäätelöä ja suklaa- tai kinuskikastiketta.
VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.
kontaktandmed kontaktandmed Restoran on ratastooliga ligipääsetav S-Card Meil saab kasutada kaarti S-Card Keittiö sulkeutuu 30 minuuttia ennen ravintolan sulkeutumista.
Restoraniketid Restoraniketid