S-Etukortilla edullisesti Talriikissa S-Etukortilla edullisesti Talriikissa
Asiakasomistajahintaiset annokset Asiakasomistajahintaiset annokset Talriikin klassikko, etanat valkosipuli-persiljavoin ja Pirjon Pakarin kaura-sipulileivän kera.
Yrteillä maustettua ohrattoa, Vöner-lastuja sekä kauden salaattia.
Kotimaista voissa paistettua kirjolohta, tilliöljyä, perunaterriiniä, hollandaisekastiketta ja kauden salaattia.
Piimällä ja yrteillä marinoitua broileria, mausteista choronkastiketta, perunaterriiniä ja kauden salaattia.
Takuumureaa naudan ulkofileetä, punaviinikastiketta ja hollandaisekastiketta, paahdettua perunaa, lehtikaali-sipulipaistosta sekä yrttiöljyä.
Pitkään haudutettua porsaan poskea, perunamuusia ja kauden salaattia.
Kermaista vaniljavanukasta, mansikkakastiketta ja kaurakeksiä.
Asiakasomistajaviinit Asiakasomistajaviinit Asiakasomistajaviinit saat asiakasomistajahintaan S-Etukortilla. Ei kerrytä Bonusta. (AL 51.2 §)
Kuohuviini Expedition Brut Spumante
Kuiva Expedition Spumante on raikkaan hedelmäinen italialainen kuohuviini. Spumanten suosion salaisuus on oiva tasapaino kevyttä hapokkuutta ja päärynäisyyttä yhdistyneenä kukkaiseen passionhedelmän vivahteeseen. Nauti alkumaljana, seurustelujuomana ja pikkusuolaisten seurana.
Punaviini Expedition Vino Rosso Corvina VE
Mausteisen Expedition Vino Rosson rypäle on Corvina, italialainen alkuperäislajike. Maku on kypsän marjainen ja keskitanniininen. Pehmeän voimakkuutensa ansiosta viini sopii erinomaisesti myös sellaisenaan nautittavaksi, mutta ihan yhtä kotonaan se on tapaksien, lihan, pastan ja pizzan kaverina. Rubiininpunainen Corvina on monipuolinen ruokaviini!
Samppanja Philippe de Nantheuil Brut Elegantin mausteinen Philippe de Nantheuil Brut -samppanja on raikkaan hapokas, sitruksinen ja täynnä eleganttia mausteisuutta ja aromikkuutta. Sen pitkä jälkimaku on runsas ja tyylikäs. Erinomainen aperitiiviksi mutta toisinaan sitä voi käyttää läpi aterian tai sellaisenaan herkutteluun!
VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.
kontaktandmed kontaktandmed Restoran on ratastooliga ligipääsetav S-Card Meil saab kasutada kaarti S-Card Keittiö sulkeutuu 30 minuuttia ennen ravintolan sulkeutumista.
Restoraniketid Restoraniketid