Lõunasöök, nädal 49, 1.12 - 7.12
Lõunasöök, nädal 49, 1.12 - 7.12
Ulen herkullinen lounas tarjoillaan maanantaista perjantaihin klo 11 - 15 - poikkeuksena arkipyhät, jolloin nautimme brunssia.
Ulen lounas sisältää tuoreista raaka-aineista kokkiemme valmistaman maittavan salaattipöydän, juuri uunista tulleista leivistä kootun leipävalikoiman levitteineen sekä joka päivä vaihtuvan keiton ja lämpimän ruuan noutopöydästä. Jälkiruoaksi kahvi tai tee ja pieni makea.
Vaihtoehtona voit myös valita lounaaksesi juuri Sinulle valmistetun lautas-annoksen, tai pelkästään salaattipöydän ja päivän keiton.
Lautas-annokset:
Ulen smashburger L 24,00 €
Naudan täyslihapihvi 150 g, cheddarjuustoa, sipulihilloketta, confit-aiolia, rapeaa salaattia ja ranskalaiset perunat
Naudanlehtipihvi ja kermaista tattikastiketta G L 26,00 €
Ranskalaiset perunat ja kauden kasviksia
Pariloitua lohta ja holladaisekastiketta G L 26,00 €
Ranskalaiset perunat ja kauden kasviksia
Lounasaikana keskitymme lounaan tarjoiluun ja à la carte -listan herkkuja pääset maistelemaan klo 15 eteenpäin.
Ulen lounas järjestyy sujuvasti ryhmille ravintolan Uleå-kabinetissa tai muussa Radisson Blu Hotel Oulu 15 kabinetti- tai tapahtumatilassa. Ryhmävarauksissa ole yhteydessä Myyntpalveluumme 020 1234 730 tai sales.oulu@radissonblu.com.
Lämpimästi tervetuloa!
Reede 5.12
Reede 5.12
Lõunasöök: 11:00-15:00.
VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.