Liigu peamise sisu juurde

À la carte

À la carte

Ulessa laatu tarkoittaa rentoa huippuosaamista ja tinkimätöntä palvelua ilman turhaa jäykkyyttä. Keittiötiimi loihtii makuja kotimaisista sesongin raaka-aineista. Lopputulos on selkeä, raikas ja maku edellä tehty. Se on elämyksellinen ja mutkaton. Jokaisessa annoksessa maistuu hienostunut makumaailma, joka ei kaipaa turhia kikkailuja.

Alkuruoat

Alkuruoat

Pääruoat

Pääruoat

Jälkiruoat

Jälkiruoat

Menut

Menut

VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.

kontaktandmed

kontaktandmed

Restoran on ratastooliga ligipääsetav
S-CardMeil saab kasutada kaarti S-Card

lahtiolekuajad

lahtiolekuajad

A la carte-lista käytössä klo 15 alkaen. Keittiö suljetaan tuntia ennen sulkemisaikaa.

Restoraniketid

Restoraniketid