Liigu peamise sisu juurde

Buffetit ryhmille

Buffetit ryhmille

Buffetit valmistamme ennakkotilauksesta vähintään 30 hengelle. .

Hyödynnämme tarjoiluissamme täysjyvätuotteita, hedelmiä ja vihanneksia sekä muita raaka-aineita satokauden mukaan, sillä ekologisuus sekä hyvinvointisi on meille tärkeää.

Hinnat eivät sisällä tilavuokraa. Pyydämme valitsemaan seurueelle yhtenäisen menun, ja ennakkoon ilmoitetut ruoka-aineallergiat huomioimme erikseen.

Tilaukset 21 vrk ennen tilaisuutta myyntipalvelustamme p. 020 1234 730 tai sales.oulu@radissonblu.com.

Pidätämme oikeuden hinta- ja raaka-ainemuutoksiin.

Buffetit ryhmille

Buffetit ryhmille

Yli 30 hengen seurueille tarjoamme seuraavia buffetmenuja.

VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.

kontaktandmed

kontaktandmed

lahtiolekuajad

lahtiolekuajad

Restoraniketid

Restoraniketid