Liigu peamise sisu juurde

Pikkujoulumenut ryhmille

Pikkujoulumenut ryhmille

Buffetit valmistamme ennakkotilauksesta vähintään 30 hengelle. Pöytiin tarjoiltavat menut puolestaan ovat saatavilla yli 10 hengen seurueille.

Hinnat eivät sisällä tilavuokraa. Pyydämme valitsemaan seurueelle yhtenäisen menun, ja ennakkoon ilmoitetut ruoka-aineallergiat huomioimme erikseen. Pidätämme oikeuden hinta- ja raaka-ainemuutoksiin.

Tilaukset viimeistään 21 vrk ennen tilaisuutta myyntipalvelustamme p. 020 1234 730 (ma–pe klo 8–17) tai sales.oulu@radissonblu.com.

Pikkujoulubuffetit ryhmille

Pikkujoulubuffetit ryhmille

Pöydän täydeltä jouluherkkuja. Minimi 30 henkilöä.

Pikkujoulukauden lautasmenut ryhmille

Pikkujoulukauden lautasmenut ryhmille

Tyylikäs tilaisuus, juuri teille valmistetut annokset, lautaisilta tarjoiltuna. Minimi 10 henkilöä.

VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.

kontaktandmed

kontaktandmed

lahtiolekuajad

lahtiolekuajad

Restoraniketid

Restoraniketid