Mikion juhlakauden menu 31.10 – 20.12.2025
Keittiömestari Juho on kehitellyt entistä parempia herkkuja juhlakaudelle
unohtamatta viime vuonna miltei loppuun myytyä aitoa japanilaista Wagyu A5 häränlihapihviä.
Mikion juhlakauden menu
Mikiossa voit juhlakaudella herkutella
koko menun
Waguy-härällä 95 € / henkilö, Ankalla 62 € / henkilö
tai Lohella 58 € / henkilö.
Voit myös tilata juhlakauden annokset erikseen.
Juhlakauden juomapaketti
VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.