Liigu peamise sisu juurde
Maista uudistuneen Amarillon reipas mextex! Katso lähin Amarillo ja varaa pöytä

Mikion tulevia tapahtumia

Mikiossa on upeita makumatkoja ympäri vuoden.

Korean Ribs and Wings 2.6. - 30.8.2025

Jo ensi viikolla päästään nauttimaan näistä korealaisista herkuista!

Nyt kaverit mukaan ja herkuttelemaan Mikioon.

Wingsit ja ribsit Mikiossa trjolla koko kesän 2.6. - 30.8.2025

Herkut pääset tsekkailemaan täältä ja

pöytää voit varata parilla klikkauksella tässä samalla

tai soittamalla ravintolaan +358 10 764 2320 (pvm/mpm).

Tervetuloa!

Ramen Weeks 2.9. – 30.10.2025

Kun ulkona tuoksuu syksy, tuulee ja sade vihmoo vaakatasossa, niin kuuma ramenkeitto lämmittää luihin ja ytimiin asti.

Rāmen (jap. ラーメン, joskus myös 拉麺) on japanilainen, alkuperältään kiinalainen nuudeliruoka.

Tässäpä vielä pikkuisen ramenin historiaa..

Yhden teorian mukaan ramen saapui Japaniin 1660-luvulla, kun Zhu Shunsui lähti maanpakoon mantšujen valtakautta ja päätyi japanilaisen lääninherran Tokugawa Mitsukunin neuvonantajaksi.

Toisen, muun muassa Yokohaman Ramen museossa esitellyn, tarinan mukaan ramen vakiinnutti asemansa Japanissa 1800-luvun lopulla Yokohaman kaupungin Chinatownin kautta.

Varsinaisen läpimurron ramen koki toisen maailmansodan jälkeen Yhdysvaltojen miehityksen aikaan. Silloin Japanissa oli ennennäkemätön riisipula ja Yhdysvalloista tuotiin valtavat määrät vehnäjauhoja ruokapulaa paikkaamaan. Muutamassa vuodessa leivänkulutus kolminkertaistui ja samalla vehnä taittui entistä enemmän myös nuudeleiksi.

Koska valtion ruoanjakelu oli tuolloin hidasta, suuri osa ramenista nautittiin pimeiden markkinoiden ruokakojuista, joita paikalliset yakuza-gangsterit pitivät hallussaan ja vaativat suojelurahaa. Koska ruoan katukauppa oli kiellettyä, pidätettiin noiden vuosien aikana tuhansia ramen-kojujen pitäjiä. 1950-luvun myötä ramenin suosio kasvoi entisestään, kun rajoituksia löysättiin.

Ramenit pääset tsekkailemaan täältä ja

pöytää voit varata parilla klikkauksella tässä samalla

tai soittamalla ravintolaan +358 10 764 2320 (pvm/mpm).

Tervetuloa!

Korean Ribs and Wings 2.6. - 30.8.2025

Jo ensi viikolla päästään nauttimaan näistä korealaisista herkuista!

Nyt kaverit mukaan ja herkuttelemaan Mikioon.

Wingsit ja ribsit Mikiossa trjolla koko kesän 2.6. - 30.8.2025

Herkut pääset tsekkailemaan täältä ja

pöytää voit varata parilla klikkauksella tässä samalla

tai soittamalla ravintolaan +358 10 764 2320 (pvm/mpm).

Tervetuloa!

Ramen Weeks 2.9. – 30.10.2025

Kun ulkona tuoksuu syksy, tuulee ja sade vihmoo vaakatasossa, niin kuuma ramenkeitto lämmittää luihin ja ytimiin asti.

Rāmen (jap. ラーメン, joskus myös 拉麺) on japanilainen, alkuperältään kiinalainen nuudeliruoka.

Tässäpä vielä pikkuisen ramenin historiaa..

Yhden teorian mukaan ramen saapui Japaniin 1660-luvulla, kun Zhu Shunsui lähti maanpakoon mantšujen valtakautta ja päätyi japanilaisen lääninherran Tokugawa Mitsukunin neuvonantajaksi.

Toisen, muun muassa Yokohaman Ramen museossa esitellyn, tarinan mukaan ramen vakiinnutti asemansa Japanissa 1800-luvun lopulla Yokohaman kaupungin Chinatownin kautta.

Varsinaisen läpimurron ramen koki toisen maailmansodan jälkeen Yhdysvaltojen miehityksen aikaan. Silloin Japanissa oli ennennäkemätön riisipula ja Yhdysvalloista tuotiin valtavat määrät vehnäjauhoja ruokapulaa paikkaamaan. Muutamassa vuodessa leivänkulutus kolminkertaistui ja samalla vehnä taittui entistä enemmän myös nuudeleiksi.

Koska valtion ruoanjakelu oli tuolloin hidasta, suuri osa ramenista nautittiin pimeiden markkinoiden ruokakojuista, joita paikalliset yakuza-gangsterit pitivät hallussaan ja vaativat suojelurahaa. Koska ruoan katukauppa oli kiellettyä, pidätettiin noiden vuosien aikana tuhansia ramen-kojujen pitäjiä. 1950-luvun myötä ramenin suosio kasvoi entisestään, kun rajoituksia löysättiin.

Ramenit pääset tsekkailemaan täältä ja

pöytää voit varata parilla klikkauksella tässä samalla

tai soittamalla ravintolaan +358 10 764 2320 (pvm/mpm).

Tervetuloa!

kontaktandmed

Näita kaardil

Raatihuoneenkatu 4

Mikkeli

kaart
S-CardMeil saab kasutada kaarti S-Card
+358 10 764 2320
Kõne hind pvm/mpm
helista
+358107642320
Ravintolan puhelinnumero
helista
Nädal:
E 
SuletudKöök: Suletud
T - N 
16:00 - 22:00Köök: 16:00 - 21:30
R - P 
SuletudKöök: Suletud

Restoraniketid

  • Amarillo
  • Babista Kebab Revolution
  • Bacaro Doppio Cafe & Deli
  • Bistro
  • Chico's
  • Coffee House
  • Frans & les Femmes
  • Grill it!
  • Hesburger
  • Hophaus
  • La Famiglia
  • Leiketupa logo
  • Oksa
  • Oluthuoneet
  • Papa Giovanni logo
  • PizzaBuffa
  • Presso
  • Prisma Cafe
  • Public Corner
  • Rosso
  • Rosso Express
  • Rosso Pizza
  • Spaghetteria
  • Trattoria
  • VENN
S-Restoranid logo

SOK turismi- ja toitlustusketi juhtimine

Külastusaadress:

Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki

Postiaadress:

PL 1 00088 S-RYHMÄ

Ettevõtte registrikood:

0116323-1

Müügiteenindus, Helsingi metropolipiirkond

0300 870 020 (tööpäeviti 8.30–16.30)51 senti/kõne + kohalik võrgutasu/mobiilikõne tasuKõik müügiteenused

SOK

+358 (0)10 76 8011 (tööpäeviti 8.00–17.00)kohalik võrgutasu/mobiilikõne tasu

Tagasiside


Tagasisidelingid leiate iga restorani kodulehelt