Viinilista Viinilista
Punaviinit Punaviinit Torres Sangre de Toro
Espanja, Penedès, SA Miguel Torres.
Keskitäyteläinen, kirsikkainen, mausteinen.
Torres Altos Ibéricos Crianza
Espanja, Rioja, DOCa Rioja.
Keskitäyteläinen, pehmeän tanniininen, luumuinen.
Norton Reserva Malbec
Argentiina, Mendoza, Bodega Norton.
Täyteläinen, keskitanniininen, suklainen, tumman luumuinen.
Orsogna Lunaria Coste di Moro
Italia, Abruzzit, DOP Montepulciano d’Abruzzo.
Täyteläinen, mausteinen, tamminen, tumman kirsikkainen.
Gaia de Chateau Puybarbe
Ranska, Bordeaux, AC Cotes de Bourg.
Keskitäyteläinen, rubiininpunainen, kypsän marjainen.
Vintae Bardos Reserva
Espanja, Kastilia-León, DO Ribera del Duero.
Erittäin täyteläinen, tanniininen, suklainen.
Torres Purgatori
Espanja, DO Costers del Segre.
Täyteläinen, pehmeän mausteinen; kirsikka, suklaa, vanilja.
Kaiken Malbec Ultra
Argentiina, Mendoza.
Täyteläinen, tasapainoisen aromikas, hienostunut.
Punaviini Expedition Vino Rosso Corvina VE
Mausteisen Expedition Vino Rosson rypäle on Corvina, italialainen alkuperäislajike. Maku on kypsän marjainen ja keskitanniininen. Pehmeän voimakkuutensa ansiosta viini sopii erinomaisesti myös sellaisenaan nautittavaksi, mutta ihan yhtä kotonaan se on tapaksien, lihan, pastan ja pizzan kaverina. Rubiininpunainen Corvina on monipuolinen ruokaviini!
Valkoviinit Valkoviinit Leyda Sauvignon Blanc
Chile, D.O. Leyda Valley, Vinã Leyda.
Kuiva, vivahteikas, ryhdikäs.
Jean Leon 3055 Chardonnay
Espanja, Katalonia, DO Penedès.
Kuiva, hapokas, hedelmäinen, eloisa, pirteä.
Wolfberger Gewürtztraminer
Ranska, AC Alsace.
Makeahko, vähän hapokas, päärynää, kevyen ruusuinen.
Torres waltraud riesling
Espanja,Katalonia
Puolikuivahko, kypsän hedelmäinen; persikkaa ja hunajaa
Trimbach Riesling
Ranska, Alsace, Trimbach.
Kuiva, hapokas, sitruksinen, aprikoosinen.
Valkoviini Expedition Vino Bianco Garganega VE
Raikas Expedition Vino Bianco tulee luoksemme Italian Venetosta. Alueelle tyypilliset Garganega-rypäleet tuovat viiniin sopivaa hedelmäisyyttä sekä hapokkuutta. Tasapainoinen ja miellyttävä kuiva valkoviini seurusteluun sekä ruokaviiniksi – sopii erinomaisesti kalan, äyriäisten ja kanan kanssa
Kuohuviinit ja samppanjat Kuohuviinit ja samppanjat Kuohuviini Expedition Brut Spumante
Kuiva Expedition Spumante on raikkaan hedelmäinen italialainen kuohuviini. Spumanten suosion salaisuus on oiva tasapaino kevyttä hapokkuutta ja päärynäisyyttä yhdistyneenä kukkaiseen passionhedelmän vivahteeseen. Nauti alkumaljana, seurustelujuomana ja pikkusuolaisten seurana.
Canevel Prosecco Rose 11%
Codorniu Cava Brut
Espanja. DO Cava. Erittäin kuiva, pirteän hapokas, vaaleankeltainen
Samppanja Philippe de Nantheuil Brut
Elegantin mausteinen Philippe de Nantheuil Brut -samppanja on raikkaan hapokas, sitruksinen ja täynnä eleganttia mausteisuutta ja aromikkuutta. Sen pitkä jälkimaku on runsas ja tyylikäs.
Asiakasomistajaviinit Asiakasomistajaviinit Punaviini Expedition Vino Rosso Corvina VE
Mausteisen Expedition Vino Rosson rypäle on Corvina, italialainen alkuperäislajike. Maku on kypsän marjainen ja keskitanniininen. Pehmeän voimakkuutensa ansiosta viini sopii erinomaisesti myös sellaisenaan nautittavaksi, mutta ihan yhtä kotonaan se on tapaksien, lihan, pastan ja pizzan kaverina. Rubiininpunainen Corvina on monipuolinen ruokaviini!
Roseeviini Botanicum Ibericum Organic Rose 11,5 % 75 cl Mahetoode VE
Raikas Botanicum Ibericum Organic Rose maistuu tuoreilta mansikoilta, vadelmilta ja punaiselta omenalta. Tuoksusta löydät sitrusta, herukkaa, melonia ja ruusunkukkaa. Rosee on helteisten päivien itseoikeutettu kuningas, keveiden kesäruokien ja viipyilevän hetkestä nauttimisen juoma.
Tempranillo 100 %.
Kuohuviini Expedition Brut Spumante
Kuiva Expedition Spumante on raikkaan hedelmäinen italialainen kuohuviini. Spumanten suosion salaisuus on oiva tasapaino kevyttä hapokkuutta ja päärynäisyyttä yhdistyneenä kukkaiseen passionhedelmän vivahteeseen. Nauti alkumaljana, seurustelujuomana ja pikkusuolaisten seurana.
Champagne Philippe de Nantheuil
Ranska. Raikkaan hapokas ja tyylikkään aromikas samppanja.
VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.
kontaktandmed kontaktandmed S-Card Meil saab kasutada kaarti S-Card Keittiömme sulkeutuu päivittäin puoli tuntia ennen ravintolan sulkemisaikaa.
Restoraniketid Restoraniketid