S-Etukortilla edullisesti S-Etukortilla edullisesti
Asiakasomistajahintaiset annokset Asiakasomistajahintaiset annokset Prosciutto-kinkkua, Calabro-salamia, kylmäsavulohta, manchegojuustoa, paahdettua perunaa, puolikuivattua tomaattia, marinoitua munakoisoa, artisokkaa ja viikunahilloa. Annos on kahdelle.
Valkosipuliöljyssä grillattua leipää ja sitruuna-parmesanaiolia.
Hiiligrillattua härän ulkofileetä 150 g, vadelma-punaviinikastiketta, Coppan maustevoita, sitruuna-parmesanaiolia ja lohkoperunoita.
Hiiligrillattua naudan täyslihapihvi 180 g, briossisämpylä, salaattia, marinoitua punasipulia, tomaattia, cheddarjuustoa, chipotlemajoneesia ja maalaisranskalaisia.
BROILERIA KAHDELLA TAPAA L
Hiiligrillattua kananpoikaa, pankofriteerattua broileria, paistettua halloumia, vadelma-punaviinikastiketta, grillattua nektariinia, sitruuna-parmesanaiolia ja maalaisranskalaisia. Annos on kahdelle.
Sitruunaliköörillä maustettua kermavanukasta, passionkastiketta, marjoja ja paahdettua valkosuklaata.
Asiakasomistajaviinit Asiakasomistajaviinit Kuohuviini Expedition Brut Spumante
Kuiva Expedition Spumante on raikkaan hedelmäinen italialainen kuohuviini. Spumanten suosion salaisuus on oiva tasapaino kevyttä hapokkuutta ja päärynäisyyttä yhdistyneenä kukkaiseen passionhedelmän vivahteeseen. Nauti alkumaljana, seurustelujuomana ja pikkusuolaisten seurana.
Champagne Philippe de Nantheuil
Kuiva. Raikkaan hapokas, sitruksinen, tyylikkään mausteinen ja aromikas.
Punaviini Expedition Vino Rosso Corvina VE
Mausteisen Expedition Vino Rosson rypäle on Corvina, italialainen alkuperäislajike. Maku on kypsän marjainen ja keskitanniininen. Pehmeän voimakkuutensa ansiosta viini sopii erinomaisesti myös sellaisenaan nautittavaksi, mutta ihan yhtä kotonaan se on tapaksien, lihan, pastan ja pizzan kaverina. Rubiininpunainen Corvina on monipuolinen ruokaviini!
VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.
kontaktandmed kontaktandmed Aleksanterinkatu 16
Lahti
kaart Restoran on ratastooliga ligipääsetav S-Card Meil saab kasutada kaarti S-Card Meil on laste mänguväljak
Restoraniketid Restoraniketid